Kamiljan de Harlin 1 452 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Tutaj osoby prywatne, instytucje i państwa mogą składać prośby o wyświetlenie czasowego ogłoszenia lub reklamy na forum nordackim. Dostępne formaty: REKLAMA POZIOMA (znacznie szersza niż wyższa) wyświetlana pod nagłówkiem, nad widżetem NordFind wyświetlana pod pierwszym postem każdego wątku wyświetlana tuż nad stopką strony REKLAMA PIONOWA (dwa razy wyższa niż szersza) wyświetlana na pasku bocznym Reklama może odsyłać do konkretnego wątku na forum nordackim lub dowolnej podstrony nordakich systemów informatycznych. Dodanie do reklamy odsyłacza nie jest obowiązkowe - może być nieklikalna. Formularz wniosku poniżej. WNIOSECZEK O EMISJĘ REKLAMY/OGŁOSZENIA LinkI: Grafika: <URL> WnioskodawcaII: Data emisjiIII: MiejsceIV: I. zostaw puste lub wpisz BRAK, jeśli grafika ma nigdzie nie przekierowywać po kliknięciu II. podaj rodzaj wnioskodawcy (osoba prywatna, firma, instytucja, rząd, czy coś innego) oraz jego nazwę (imię i nazwisko, nazwa firmy, nazwa państwa). III. podaj przedział czasowy, którego maksymalne ramy wyznacza Rozum i Godność Mikronauty. IV. do wyboru: nagłówek/stopka/wątki/pasek boczny 1 1 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Burek 1 191 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Proszę nie wnioskujcie o banery AI, proszę 1 1
Barhir az R-Z-Emre 331 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca WNIOSECZEK O EMISJĘ REKLAMY/OGŁOSZENIA Link: brak Grafika: brak, sam napis: Allach Akbar! Fazil Siła! Wnioskodawca: Barhir Emre Data emisji: 19.06.2026 - 24.06.2026 Miejsce: wszędzie! 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
Burek 1 191 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca WNIOSECZEK O EMISJĘ REKLAMY/OGŁOSZENIA Link: BRAK Grafika: https://kustosz.stempel.org.pl/1190/101005704499839636.png Wnioskodawca: osoba prywatna, tzw. Burek von Trinitz Data emisji: do 16 lipca Miejsce: pasek boczny 1 2
Piotr Suworow 47 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Godzinę temu, Burek napisał(a): WNIOSECZEK O EMISJĘ REKLAMY/OGŁOSZENIA Link: BRAK Grafika: https://kustosz.stempel.org.pl/1190/101005704499839636.png Wnioskodawca: osoba prywatna, tzw. Burek von Trinitz Data emisji: do 16 lipca Miejsce: pasek boczny Bravo Paint! 😉 1
August de la Sparasan 1 119 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Braffo! x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Burek 1 191 Opublikowano 19 Czerwca Opublikowano 19 Czerwca WNIOSECZEK O EMISJĘ REKLAMY/OGŁOSZENIA Link: BRAK Grafika: https://kustosz.stempel.org.pl/1190/101005704499839667.png Wnioskodawca: osoba prywatna, tzw. Burek von Trinitz Data emisji: do 19 lipca Miejsce: nagłówek/stupka DW: @Kamiljan de Harlin 1 1
Burek 1 191 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca W tym czy moj wniosek zostanie przyjety? 1
Kamiljan de Harlin 1 452 Opublikowano 22 Czerwca Autor Opublikowano 22 Czerwca @Burek@Barhir az Ruzmari-Emre dodano reklamy. 2 1 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Barhir az R-Z-Emre 331 Opublikowano 22 Czerwca Opublikowano 22 Czerwca 3 godziny temu, Kamiljan de Harlin napisał(a): @Burek@Barhir az Ruzmari-Emre dodano reklamy. Dziękuję Ci bracie! Ty bracie jako pierwszy w dawnych czasach podałeś rękę Fazilowi, nigdy nie zostanie to zapomniane. 1 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.
Rekomendowane odpowiedzi