Skocz do zawartości
  • Bravo zulu!
  • Bravo zulu!
  • Bravo zulu!
  • NordFind — Federalna Wyszukiwarka
    Wpisz frazę, aby zobaczyć podpowiedzi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Forum Nordaty

KOMUNIKAT

O PLANOWANEJ ZMIANIE SILNIKA FORUM

Nordacka Unia Informatyczna informuje użytkowników forum o planowanej zmianie silnika forum. Migracja zostanie przeprowadzona w najbliższym czasie. Zmiana silnika forum jest nieunikniona i zapadła już decyzja o jej dokonaniu. Wynika ona z negatywnej oceny ekonomicznej opłacalności dalszego korzystania z obecnego silnika forum oraz troski o balans jakości usług (m.in. kwestia opóźniacza).

Izba Techniczna NUI podejmie wszelkich starań, aby konwersja postów, struktury forum (kategorie i działy), grup użytkowników i for klubowych przebiegła bezstratnie i całościowo. Jeśli istniejące konwertery nie będą w stanie w zadowalającym stopniu zachować oryginalnego formatowania postów, to napiszemy własny konwerter, który zadba o utrzymanie postów w ich niezmienionej, identycznej formie pod kątem zarówno treści jak i formatowania (wyglądu).

Zainteresowani użytkownicy forum są zachęcani do udziału w dyskusji na temat wyboru nowego oprogramowania forum - zarówno silnika (MyBB czy phpBB?), pluginów oraz wtyczek jak i motywów do tegoż forum. Ostateczną decyzję w kontekście wyboru nowego silnika podejmie Rada Nordackiej Unii Informatycznej, w której reprezentację posiada każde państwo współdzielące forum nordackie. 

DW: @Mieszkaniec@Obywatel Federacji@Obywatel Winkulii@Obywatel Magnifikatu

DYSKUSJA O KOMUNIKACIE

• Lubię to 1
  • Kocham to! 2
  • Ogień! 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...