Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Lubię to 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Utopia SA kupuje reklamę na pasku bocznym z odsyłaczem na tydzień.

115374

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Rząd II FN wykupuje reklamę na pasku bocznym na okres miesiąca z odnośnikiem:

120651

propaganda_nabór_sędziów_small.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jak będzie to teraz wyglądało w nowej rzeczywistości?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co teraz z reklamami będzie?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 6.12.2025 o 14:17, Burek napisał:

Co teraz z reklamami będzie?

Dołączam się do pytania przedmówcy, reklama na forum dalej odnosi się do tego miejsca, mimo jego zagrzebania w archiwum.

x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
6 minut temu, Albert Fryderyk de Espada napisał:

Uszanowanie, chciałbym wykupić dwie reklamy, jedną poziomą drugą na pasku bocznym na okres 2 tygodni. Obie z odnośnikiem do 2.Rajdu Muratyki.

701680838_Reklamapasek.png.8a22138009e6688fbbcfd3360feb2092.png

110720356_Reklamaklocek.png.1a349623ddf4796fe080f00d35ebe6fa.png

139823

Dziękuję za przelew, jak NUI stwierdzi, że to oni pobierają opłatę za reklamy to zwrócę, na tą chwilę pozostaje mi podziekować. Pozdrawiam.

Opublikowano

NUI tak nie stwierdzi, ale NUI chciałoby się upewnić że po cichu uruchomione wcześniej reklamy (m.in. ta o kalkiliźmie i jakichś orwellowskich bredniach) zostały legalnie opłacone.

• Lubię to 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
16 godzin temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

NUI tak nie stwierdzi, ale NUI chciałoby się upewnić że po cichu uruchomione wcześniej reklamy (m.in. ta o kalkiliźmie i jakichś orwellowskich bredniach) zostały legalnie opłacone.

Nie zostały, bo nie ma takiego prawa w NUI, które by mi to nakazywało. Jednocześnie wykazując chęć uczynienia kącika propagandowego sprawiedliwym, zwrócę przelane przez Kulegę Alberta pieniądze, żebyśmy wszyscy wspólnie korzystali z tego za darmo. Jak zostałem wywołany do tablicy, tak spod tej tablicy pozwolę sobie już pójść.

139952

@Albert Fryderyk de Espada

Opublikowano
W dniu 10.02.2026 o 12:34, Waksman napisał:

Nie zostały, bo nie ma takiego prawa w NUI, które by mi to nakazywało. 

Już jest lol

Dnia 11.02.2026 NUI przyjęło taką oto uchwałę

Zarządza się powrót do starego systemu płatności na rzecz konta NKI (NUI) za reklamy forumikowe i zapłacenie przez p. Kaspara Waksmana za zaległe nieopłacone bannery. Chwała NUI!

• Lubię to 1

99792411588297495.png

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Już jest lol

Dnia 11.02.2026 NUI przyjęło taką oto uchwałę

Zarządza się powrót do starego systemu płatności na rzecz konta NKI (NUI) za reklamy forumikowe i zapłacenie przez p. Kaspara Waksmana za zaległe nieopłacone bannery. Chwała NUI!

Znacie taką zasadę, jak "prawo nie działa wstecz"? No więc właśnie. Pozdrawiam.

Opublikowano
1 minutę temu, Waksman napisał:

Znacie taką zasadę, jak "prawo nie działa wstecz"? No więc właśnie. Pozdrawiam.

Jaką zasadę? Przed chwilą kolegi jakoś nie obowiązywały zasady RiGMu, bo trzeba wszystko na papierze.

99792411588297495.png

Opublikowano
Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Jaką zasadę? Przed chwilą kolegi jakoś nie obowiązywały zasady RiGMu, bo trzeba wszystko na papierze.

Przecież kolega Espada dostał zwrot. Nikt inny nie złożył wniosku o reklamę do czasu powyższej "uchwały", więc o co chodzi? Proszę nie robić problemu tam gdzie go nie ma.