Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Markus Wettin napisał(a):

Kto stary, ja stary? Nie praffda! Jeszcze dffójka z przodu!

Bravo młodość, dzisiaj uczymy się podstaw noffonordackiego. Proszę no napissać jesstem i ffłączyć kamerkę

ff tym no lekcja 1:

noffonordacki jesst no sigma bo nie ma złego no jego zapissu ff tym no to jest no freestyle tzw. Ale no to poffiedziaffszy, są no najbardziej głupkoffate zapissy których się no ff tym uczymy.

Ff tym podstaffoffe zasady:

s --> SS (rzadziej ss)

w --> ff

o --> 0 (rzadko)

I no 2 postaffoffe fftrącenia typoffe dla noffonordackiego

ff tym - oznacza rozpoczęcie noffej no tzw złotej myśli

no (tego no, no tego, itp) - w doffolnym miejscu w zdaniu

• Kocham to! 1
  • Ogień! 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
1 minutę temu, Burek napisał(a):

dobra ff tym moge uzywac no tej beatki do roziwazania tego no egzaminu?

ff tym mam orzeczenie z porradni ze mam no ta dysslekcje i jesstem no glupokoffaty

nie

• Smuteczek 1

99792411588297495.png

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

bestialstffo w tym dam cie do kuratora no tej osffiaty

• Smuteczek 1
Opublikowano

To ja mam pytanie panie psorze. Czy zaffsze w słoffie przed ff jest u zffykłe? Bo się zastanaffiałem czy dffujka czy dffójka.

(-) Maarik Vettari

Opublikowano
Teraz, Markus Wettin napisał(a):

To ja mam pytanie panie psorze. Czy zaffsze w słoffie przed ff jest u zffykłe? Bo się zastanaffiałem czy dffujka czy dffójka.

ff tym no u --> ó albo no na odwrót to jest no archaiczny zapiss, raczej typoffy dla j. starronoffonordackiego, który był językiem przejścioffym między j. polskim a j. noffonordackim, używanym głównie przez odłam no loży tzw szydercuff (przykład tekstu w starronoffonordackim tutaj). Ff tym no ff modern j. noffonordackim no raczej no nie użyffamy takich no zabaff.

2 minuty temu, Burek napisał(a):

bestialstffo w tym dam cie do kuratora no tej osffiaty

ja jestem no Rzecznikiem Praff Noffych btw

• Lubię to 1
  • Ogień! 1

99792411588297495.png

Opublikowano

dobrra to ja gram w klasza na komurce i tak sie nie przyda do niczeog w zyciu da szkola tak poffiem

• Zły 1
Opublikowano
Teraz, Burek napisał(a):

dobrra to ja gram w klasza na komurce i tak sie nie przyda do niczeog w zyciu da szkola tak poffiem

PAŁA I -67 PUNKTUFF GŁUPKOFFATOŚCI ZA TAKIE NO RZECzy i jak no bedziesz ssie tak dalej zachoffyffać to cie wyssle do andrzeja

• Smuteczek 2

99792411588297495.png

Opublikowano

Sskomplikoffane to ffszystko. Ssom jakieśś ffzory skruconego mnożenia do noffonordackiego? 

5 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

PAŁA I -67 PUNKTUFF GŁUPKOFFATOŚCI ZA TAKIE NO RZECzy i jak no bedziesz ssie tak dalej zachoffyffać to cie wyssle do andrzeja

Ale bess takich 🥀

• Smuteczek 1

(-) Maarik Vettari

Opublikowano

dobra to ja rozwiazuje ten egzamim

Ff tym no egzamin:

spk ff tym ja tu wpisuje sffoje imie spk? BUREK

ZADANIE NO EGZAMINU NOFFOKLASISTY

1. Napisz Bravo Zulu po noffonordacku.

BRAFFO ZULU ff tym tak napisze

2. Napisz po noffonordacku następujący tekst:

Cytat

Na tę propozycję odpowiedział Andrzej Ordyński, który ocenił pomysł jako bardzo dobry.
Przypomniał, że Pakt Bundżadarski był obiecujący, lecz upadł z powodu rozproszenia państw na
różnych forach i spadku aktywności Bastionu. Teraz, jeśli skład Paktu pokrywałby się ze składem
Wspólnoty, mogłoby być inaczej. Ordyński zauważył, że Nowa Orda nie ma decydującego głosu w
sprawach zagranicznych, ponieważ zrzekła się ich na rzecz Nan Di, ale ze swojej strony popiera
inicjatywę i zachęca Niebiańskiego Cesarza Piotra Romanowa do jej rozważenia. Podkreślił też, że Pakt
mógłby stać się narzędziem aktywizującym państwa Wspólnoty, tworząc nowe centra aktywności
poza Bialenią.
Ronon Dex zgodził się, że dalsze rozmowy można prowadzić w tym samym wątku, a jeśli inicjatywa
nabierze kształtu przenieść ją do działu ogólnego forum.

ff tym no na tą no tzw propossycje odpoffiedzial no ten andzej tzw ordynski ff tym on no ten andzej ocenil ten no tzw pomyssl jako tzw ok spk

ff tym no pszypomnial ze ten no tzw pakt no ten budrzarsski byl no tzw obiecujacy lecz czyli no ale no upadl z poffodu no rozprossenia no tych panstff na ruznych no tych tzw forach i no tego sspadku aktyffnosci no tego tzw baSStionu. ff tym teraz jessli no ten sskal tego no tzw paktu pokryffalby sie z no tym skaldem tej tzw ffspolnoty mogloby no tzw inaczej. ten no ordynski zauwarzyl ze ta tzw. Noffa orda nie ma tego glossu no tzw decydujace ze no decyduje ff tych sspraffach tzw zagranicznych poniewasz no zrzekla sie ich na rzecz no tego tzw nan di ff tym ale ze ssffojej sstrony popiera no ta tzw inicjatyffe i zacheca no tego tzw niebiesskiego cessarza no tego piotra tzw romonoffa do no jej rozmazenia no tej spraffy. ff tym no poffiedzial czyli no tzw podkreslil ze no ten tzw pakt mugly sstac sie tzw narzeedziem aktyffizujacym no te panstwa tej no tzw wsspolonty ff tym tfforzac te noffe centra tzw aktyffnosci poza no ta bielanią.

ff tym ten no tzw ronon dex zgodzil ze no te rozmoffy tzw dalsze mozna prowadzic no ff tym samym tzw ffątku ff tym jeśsli no ta tzw. inicjatyffa nabierze no tego tzw ksztaltu no przeniesc ja no tą icjatyffe do dzialu tzw ogulnego no na tym forum

3. Jaka jest rola głupkowatości w kulturze masowej? Napisz rozpraffkę na ten temat, min. 67 słuff. Nie cytuj.

napisz rozpraffke na 67 słuff o tej roli tej glupkowatosci w tej kulturze tzw massowej. ff tym uzyj tego no jezyka tzw noffonordackiego spk

Tutaj Twoja rozprawka:

ta rola no tej głupkoffatości w tej tzw kulturze no massowej jest tzw wazna poniewaz wplywa no na ta kulture no massoffo.  ff tym czyli duzo ludzi no ffplyffa ta glupkoffatosc tak poffiem. ff tym no ta glupkoffatosc sie no przyczynila do tzw orodzenia narodoffego w tej tzw ii federacji no nordackiej. ff tym no to byla ffalka no z tym kalkilizmem czyli ideologia totalitarna ten kalkilizm. ff tym poffiem ze przez to ta glupkoffatosc jest no wazna czyli gra role no duza w tej kulturze tak poffiem. ff tym braffo zulu to jest no noffe motto no tej federacji ff tym ffprowadzone w tej konstytucyjni no ff tej tzw popraffce odrodzenioffej czyli no duza rola tej kultury ff tym duza rola tego jezyka noffonordackiego ff tym to jest jezyk powszehcnie uzywany czyli duza rola w kulturze tak poffiem.

• Kocham to! 1
Opublikowano

EGZAMINATOR
KIRIANÓO

NOFFY
BUREK

09.07.2026

1. 1/1 pkt.

2.

1/1 pkt. ortografia
1/2 pkt. brak demoralizacji
4/4 pkt. wtrącenia noffonordackie

=6/7 pkt.

3.

1/1 pkt.  wymóg słuff
1/1 pkt. na temat
5/5 pkt. styl
10/10 pkt. konteksty historyczne i kulturoffe
4/4 pkt. znajomość tego no praffa nordackiego

RASSEM: 28 pkt. na 29 = ~97% i no szusstka

oto ten no dyplomik

*podchodzi Pani Beatka ta no szkolna sprzątaczka i no tess psychol(og) i ffręcza @Burek dyplom*

101005704499840238.jpg

• Haha 2
  • Sigma 1

99792411588297495.png

Opublikowano (edytowane)

eeee,,,,
o co cho chom tu?

glupkoffatom mamo byc?
musze mame o zgode spytać

Edytowane przez Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein
  • Sigma 2

photo_2026-07-23_19-50-46.jpg.df2689b20790e7eccc7090f5cd9547a1.jpg
(-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán
Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką!
Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!

Opublikowano

Wam się szkoła podstawowa marzy a powinni was pozamykać w zoo. 

• Smuteczek 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano
22 minuty temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

Wam się szkoła podstawowa marzy a powinni was pozamykać w zoo. 

Barhir wracaj do kozich pobratymców luv luv

• Lubię to 1

(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 

Opublikowano
Teraz, Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a):

Barhir wracaj do kozich pobratymców luv luv

Wpadłem tu tylko na chwilę . Pa pa. 

• Haha 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano
Teraz, Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a):

Kozy płaczą, trzeba wracać…

Kozy to bardzo przyjazne stworzenia. Nie wiem skąd u Pani zoofilskie fantazje. Wolałem gdy fantazjowała Pani o pieszczotach stopami maczugi sułtańskiej. 

Opublikowano
13 minut temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

Kozy to bardzo przyjazne stworzenia. Nie wiem skąd u Pani zoofilskie fantazje. Wolałem gdy fantazjowała Pani o pieszczotach stopami maczugi sułtańskiej. 

Niestety fantazje to były w drugą stronę, Brat-Towarzysz dorabiał sobie jakieś istnie heintajne szczegóły (flaga japonii reference?) do zwykłego okazu posłuszeństwa Imperatoratowi, dzierżącemu powiernictwo świeckiej władzy nad Vadmą przez Jahwe. 

99792411588297495.png

Opublikowano
1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

Niestety fantazje to były w drugą stronę, Brat-Towarzysz dorabiał sobie jakieś istnie heintajne szczegóły (flaga japonii reference?) do zwykłego okazu posłuszeństwa Imperatoratowi, dzierżącemu powiernictwo świeckiej władzy nad Vadmą przez Jahwe. 

Flaga Japonii symbolizuje czystość Panny młodej po nocy poślubnej. Flaga jest wykonana z prześcieradła... Ehhh... Takie zwyczaje w Siyah. 

• Wow 1

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

Flaga Japonii symbolizuje czystość Panny młodej po nocy poślubnej. Flaga jest wykonana z prześcieradła... Ehhh... Takie zwyczaje w Siyah. 

https://youtu.be/xniyN59nvt8?is=6455YauI21wjnbiV

Edytowane przez Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
  • Lubię to 1

(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 

Opublikowano

kurffa ale demoralizacja nagane macie

• Smuteczek 1
Opublikowano

Szkoła informuje że p. @Kamiljan de Harlin już u nas nie pracuje. Został zwolniony ze względu na jego karygodne i nieakceptowalne wypowiedzi publiczne, w których nawoływał on do niszczenia nordackiej kultury i ulegnięcia presji stoliczkowej zza granicy.

Szukamy nauczyciela Mauponautyki!

• Kocham to! 1
  • Wow 1

99792411588297495.png

Opublikowano

101005704499840626.png

maska głupkowatego ducha znaleziona za 11 dolarów

• Wow 1