Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacytowanych przez Państwa fraz nie da się to tak znaleźć przez szukaczkę. Trzeba je najpierw gdzieś wyczytać.

• Smuteczek 1
Opublikowano

101005704499839816.png

czemu sie nie da

Opublikowano
20 minut temu, Burek napisał(a):

101005704499839816.png

czemu sie nie da

może on jest jeszcze za malutki na to

• Smuteczek 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Mi też gdzieś umknęły te docinki, ale w obu przypadkach napisały je osoby, które w przeszłości były związane z II FN, więc to ponownie jakieś prywatne niesnaski motywowane zaszłościami. Niemniej trzeba w końcu podjąć jakieś działania, aby ukrócić szydercze zachowania i wypowiedzi po obu stronach, bo niczemu dobremu to nie służy. 

(-) Maarik Vettari

Opublikowano

@Piotr Suworow @Markus Wettin

Jestem świadomy tego i wiem z autopsji, że pewne osoby nigdy nie przestaną szyderczo krytykować mnie i rzeczy, które robię. Próbowałem ulegać krytyce tych osób, robić to, czego chciały, i nie robić tego, za co mnie zrównywały z ziemią, ale wcale nie zapobiegło to wyśmiewaniu mnie przez nie. To też patologiczne, że zamiast dobrze bawić się w mikronacje, na siłę próbowałem zadowolić osoby, które nigdy nie będą zadowolone ze mnie, bo zawsze będą robić sobie ze mnie podśmiechujki i mnie obrażać. Byłem bardzo zawiedziony, smutny oraz wyczerpany psychicznie, że mimo iż robiłem rzeczy, które te osoby chciały, bym robił, a nie rzeczy, które ja sam chcę robić, to i tak nie zmieniło to ich postrzegania mnie. Ja już dałem sobie spokój. To nie mój problem, że komuś się coś we mnie nie podoba. Z mojej strony nie ma nic, co mogę zrobić, by zapobiec tej spirali nienawiści. To ja się starałem na siłę dopasować do innych, ignorować wyzwiska i dawać drugiej stronie większy szacunek, niż ona mi. Najlepsze co mogę zrobić, to całkowicie ignorować te osoby. Jeśli ktoś mnie wulgarnie wyzywa, gdy robię A, a potem ja żeby mu się przypodobać robię przeciwieństwo A, a ta osoba dalej mnie wyzywa, to nie ma sensu, bym dalej słuchał "rad" tej osoby. Stąd też mój wulgarny komentarz, który oddaje moje wyczerpanie szykanami w moim kierunku. Nie znajdziecie na tym forum przykładów, żebym ja agresywnie degradował któregoś Bialeńczyka, a znajdziecie wiele przykładów, jak ja jestem zrównywany z ziemią na forum Bialenii. To chyba mówi wszystko. 

• Lubię to 2
  • Kocham to! 2

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
Godzinę temu, Kamiljan de Harlin napisał(a):

Nie znajdziecie na tym forum przykładów, żebym ja agresywnie degradował któregoś Bialeńczyka, a znajdziecie wiele przykładów, jak ja jestem zrównywany z ziemią na forum Bialenii. To chyba mówi wszystko. 

Choćbyśmy nie wiem co robili, nie zawsze jesteśmy w stanie wpłynąć na poszczególne osoby, które z jakichś przyczyn darzą kogoś antypatią, często z powodów nie do końca dla mnie jasnych, bo ktoś ma do kogoś o coś żal z przeszłości i postanawia daną osobę prowokować przy każdej możliwej okazji. Dla mnie to jest dziecinada, ale nie mam pomysłu, co jeszcze mógłbym zrobić dla poprawy relacji. Tu nawet nie chodzi o relacje nordacko-bialeńskie, bo są one moim zdaniem poprawne, ale właśnie o te interpersonalne, które później stają się problematyczne dla pozostałych osób, których te przepychanki nie interesują, a próbują zrobić coś pożytecznego dla obu państw. To jest tylko zabawa i koniec końców powinno chodzić o fun. No nic, pozostaje mieć nadzieję, że jednak uda się kiedyś dogadać i ludzie dadzą sobie na wstrzymanie.

• Lubię to 2
  • Kocham to! 1

(-) Maarik Vettari

Opublikowano
2 godziny temu, Kamiljan de Harlin napisał(a):

@Piotr Suworow @Markus Wettin

Jestem świadomy tego i wiem z autopsji, że pewne osoby nigdy nie przestaną szyderczo krytykować mnie i rzeczy, które robię. Próbowałem ulegać krytyce tych osób, robić to, czego chciały, i nie robić tego, za co mnie zrównywały z ziemią, ale wcale nie zapobiegło to wyśmiewaniu mnie przez nie. To też patologiczne, że zamiast dobrze bawić się w mikronacje, na siłę próbowałem zadowolić osoby, które nigdy nie będą zadowolone ze mnie, bo zawsze będą robić sobie ze mnie podśmiechujki i mnie obrażać. Byłem bardzo zawiedziony, smutny oraz wyczerpany psychicznie, że mimo iż robiłem rzeczy, które te osoby chciały, bym robił, a nie rzeczy, które ja sam chcę robić, to i tak nie zmieniło to ich postrzegania mnie. Ja już dałem sobie spokój. To nie mój problem, że komuś się coś we mnie nie podoba. Z mojej strony nie ma nic, co mogę zrobić, by zapobiec tej spirali nienawiści. To ja się starałem na siłę dopasować do innych, ignorować wyzwiska i dawać drugiej stronie większy szacunek, niż ona mi. Najlepsze co mogę zrobić, to całkowicie ignorować te osoby. Jeśli ktoś mnie wulgarnie wyzywa, gdy robię A, a potem ja żeby mu się przypodobać robię przeciwieństwo A, a ta osoba dalej mnie wyzywa, to nie ma sensu, bym dalej słuchał "rad" tej osoby. Stąd też mój wulgarny komentarz, który oddaje moje wyczerpanie szykanami w moim kierunku. Nie znajdziecie na tym forum przykładów, żebym ja agresywnie degradował któregoś Bialeńczyka, a znajdziecie wiele przykładów, jak ja jestem zrównywany z ziemią na forum Bialenii. To chyba mówi wszystko. 

Faktolujstwo.

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"