Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Szanowni.

Kto czuje się Abachazem i chciałby aby Abachazja powróciła na Mapy Pollinu jako niepodległy Kraj,niechaj wpisze się na listę.

/-/ Thomas von Lisendorff 

(dawniej Tomasz I Bagrat , Imperator Abachazji).

Edytowane przez Thomas von Lisendorff
  • Lubię to 1
  • Nie lubię tego! 1

/-/Thomas von Lisendorff 

Wiceprezydent oraz Minister Kultury i Sportu Republiki Bialeńskiej, Cesarz Imperium Rusowii 

100505667931999078.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam chyba nikt się nie czuje xD

• Smuteczek 1
  • Cringe 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

może ci abachazowie są no niepiśmienni

• Haha 1
  • Smuteczek 1
  • Zły 1
Opublikowano

WIESZ KIM JESTEM DLA ABACHASSJI

• Zły 1
  • Sigma 1

99792411588297495.png

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

jeSStem tym ktury puka

• Lubię to 1
  • Ogień! 1
Opublikowano

Nie czuję się Abchazem ale na Twoje wezwanie @Thomas von Lisendorff jestem do usług. Kiedyś obietnice Ci złożyłem i gdy przyjdzie czas, moja szabla głowy Twoich wrogów będzie ścinać. 

• Kocham to! 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. 

Opublikowano
6 minut temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

Nie czuję się Abchazem ale na Twoje wezwanie @Thomas von Lisendorff jestem do usług. Kiedyś obietnice Ci złożyłem i gdy przyjdzie czas, moja szabla głowy Twoich wrogów będzie ścinać. 

Niestety, kolega tomas za wrogów uważa chyba teraz już nas. Nasłuchał się kłamstw heretyckich bialeńskich muzułmanów, którzy nie chcą się podporządkować Sigmie Sułtanowi Siyah.

• Smuteczek 1

99792411588297495.png

Opublikowano

Brednie! Brat Thomas zawsze będzie bratem Siyah. 

Muzułamnie w Bialeni? To cosplayerzy. 

• Kocham to! 2

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. 

Opublikowano
1 minutę temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

Muzułamnie w Bialeni? To cosplayerzy. 

No wiem, ale obecnie oni kontrolują al-mejjnstrim, zniekształcając nauki Proroka.

99792411588297495.png

Opublikowano

Każdego spotka sprawiedliwość za swe czyny. 

Opublikowano
2 godziny temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

Niestety, kolega tomas za wrogów uważa chyba teraz już nas. Nasłuchał się kłamstw heretyckich bialeńskich muzułmanów, którzy nie chcą się podporządkować Sigmie Sułtanowi Siyah.

O nie z tomsonem też mamy beefa? 

• Smuteczek 1

Opublikowano

Mówcie za siebie, ja z nikim nie mam beefa. Nie jadam krów. 

• Smuteczek 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

emmm obawiam się że też zostałeś już obsmarowany na bialenii co najmniej parę razy

• Smuteczek 2

99792411588297495.png

Opublikowano
Teraz, Adelajda Radziwiłłówna napisał(a):

Ah te bialeńskie kalumnie….

ff tym no ja poffiem tak: to jest no BESTIALSTWO

• Smuteczek 1

99792411588297495.png

Opublikowano
2 godziny temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

emmm obawiam się że też zostałeś już obsmarowany na bialenii co najmniej parę razy

Miejcie wyjebane, a będzie wam dane... Jeśli ktoś zmienia zdanie co miesiąc, to mam głęboko w dupie jego opinię. 

• Kocham to! 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano (edytowane)

Kamiljanowi chyba się nie dostało nigdzie akurat. xD

Edit: Jedynie było coś o bierności jako ambasador dot. ostatniej inby,  ale zostało to odnotowane raczej w charakterze uwagi o niewystarczającej aktywności niż jako formalna krytyka. 

Edytowane przez Markus Wettin

(-) Maarik Vettari

Opublikowano
4 godziny temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

Większej bzdury nie słyszałem xD

Opublikowano
1 minutę temu, Piotr Suworow napisał(a):

Większej bzdury nie słyszałem xD

https://spolecznosc.bialenia.net.pl/showthread.php?tid=10&pid=4406#pid4406

przykład pierwszy z tzw brzegu bo miałem go akurat no ff pamięci

• Smuteczek 1

99792411588297495.png

Opublikowano

Wracając do tematu Abachazji to właśnie tam pojadę niebawem by spotkać się z ludem. 

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
  • Wow 1

Opublikowano (edytowane)

Ja podziwiam to namiętne śledzenie naszego forum. Nawet na nie wszystko wyłapię przy takim natłoku postów.

EDIT: Nawet ja*

Edytowane przez Piotr Suworow
Literówka
  • Cringe 1
Opublikowano

Ja podziwiam to namiętne śledzenie naszego forum. Nawet na nie wszystko wyłapię przy takim natłoku postów.

101005704499839813.png

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
Opublikowano

EDIT: Nawet ja*

No nwm, chyba to działa w obie strony (a przynajmniej w wątków z wieściami zza granicy). W każdym razie no jednak... głupkowata głupkowatość nie jest aż taka... głupkowata?

• Wow 1

99792411588297495.png