Thomas von Lisendorff 21 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia (edytowane) Szanowni. Kto czuje się Abachazem i chciałby aby Abachazja powróciła na Mapy Pollinu jako niepodległy Kraj,niechaj wpisze się na listę. /-/ Thomas von Lisendorff (dawniej Tomasz I Bagrat , Imperator Abachazji). Edytowane 14 Kwietnia przez Thomas von Lisendorff 1 1 /-/Thomas von Lisendorff Wiceprezydent oraz Minister Kultury i Sportu Republiki Bialeńskiej, Cesarz Imperium Rusowii
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 971 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Witam chyba nikt się nie czuje xD 1 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Burek 1 153 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca może ci abachazowie są no niepiśmienni 1 1 1
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 971 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca WIESZ KIM JESTEM DLA ABACHASSJI 1 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Barhir az Ruzmari-Emre 186 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Nie czuję się Abchazem ale na Twoje wezwanie @Thomas von Lisendorff jestem do usług. Kiedyś obietnice Ci złożyłem i gdy przyjdzie czas, moja szabla głowy Twoich wrogów będzie ścinać. 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 971 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca 6 minut temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a): Nie czuję się Abchazem ale na Twoje wezwanie @Thomas von Lisendorff jestem do usług. Kiedyś obietnice Ci złożyłem i gdy przyjdzie czas, moja szabla głowy Twoich wrogów będzie ścinać. Niestety, kolega tomas za wrogów uważa chyba teraz już nas. Nasłuchał się kłamstw heretyckich bialeńskich muzułmanów, którzy nie chcą się podporządkować Sigmie Sułtanowi Siyah. 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Barhir az Ruzmari-Emre 186 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Brednie! Brat Thomas zawsze będzie bratem Siyah. Muzułamnie w Bialeni? To cosplayerzy. 2 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 971 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca 1 minutę temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a): Muzułamnie w Bialeni? To cosplayerzy. No wiem, ale obecnie oni kontrolują al-mejjnstrim, zniekształcając nauki Proroka. Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Barhir az Ruzmari-Emre 186 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca Każdego spotka sprawiedliwość za swe czyny. Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 221 Opublikowano 21 Czerwca Opublikowano 21 Czerwca 2 godziny temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a): Niestety, kolega tomas za wrogów uważa chyba teraz już nas. Nasłuchał się kłamstw heretyckich bialeńskich muzułmanów, którzy nie chcą się podporządkować Sigmie Sułtanowi Siyah. O nie z tomsonem też mamy beefa? 1
Kamiljan de Harlin 1 434 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Mówcie za siebie, ja z nikim nie mam beefa. Nie jadam krów. 1 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 971 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca emmm obawiam się że też zostałeś już obsmarowany na bialenii co najmniej parę razy 2 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 221 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 33 minuty temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a): emmm obawiam się że też zostałeś już obsmarowany na bialenii co najmniej parę razy Ah te bialeńskie kalumnie…. 2
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 971 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Teraz, Adelajda Radziwiłłówna napisał(a): Ah te bialeńskie kalumnie…. ff tym no ja poffiem tak: to jest no BESTIALSTWO 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 221 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a): ff tym no ja poffiem tak: to jest no BESTIALSTWO Ffyrazy ffspółczucia 1
Kamiljan de Harlin 1 434 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 2 godziny temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a): emmm obawiam się że też zostałeś już obsmarowany na bialenii co najmniej parę razy Miejcie wyjebane, a będzie wam dane... Jeśli ktoś zmienia zdanie co miesiąc, to mam głęboko w dupie jego opinię. 1 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Markus Wettin 226 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca (edytowane) Kamiljanowi chyba się nie dostało nigdzie akurat. xD Edit: Jedynie było coś o bierności jako ambasador dot. ostatniej inby, ale zostało to odnotowane raczej w charakterze uwagi o niewystarczającej aktywności niż jako formalna krytyka. Edytowane 23 Czerwca przez Markus Wettin (-) Maarik Vettari
Piotr Suworow 47 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 4 godziny temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a): emmm obawiam się że też zostałeś już obsmarowany na bialenii co najmniej parę razy Większej bzdury nie słyszałem xD
Burek 1 153 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Cytat Także mimo że Alija wyskoczy znowu z tym co Bolesław będzie powtarzał ten żart przez 50 lat, to podkreślam że winna nie jest Akrypa, tylko władze II Federacji Nordackiej. Sami widzieliście że Harlin niby przybył jako Ambasador bo paliła mu się dupa bardziej niż kiedykolwiek, a nawet wtedy dał jeden post i nic więcej już nie pisał. No bo tchórz, leń i ignorant. Dopiero jak pali mu się dupa to nagle wyskakuje z swoimi żałosnymi deklaracjami. 1 1
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 971 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 1 minutę temu, Piotr Suworow napisał(a): Większej bzdury nie słyszałem xD https://spolecznosc.bialenia.net.pl/showthread.php?tid=10&pid=4406#pid4406 przykład pierwszy z tzw brzegu bo miałem go akurat no ff pamięci 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Barhir az Ruzmari-Emre 186 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Wracając do tematu Abachazji to właśnie tam pojadę niebawem by spotkać się z ludem. 1 1 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Piotr Suworow 47 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca (edytowane) Ja podziwiam to namiętne śledzenie naszego forum. Nawet na nie wszystko wyłapię przy takim natłoku postów. EDIT: Nawet ja* Edytowane 23 Czerwca przez Piotr Suworow Literówka 1
Burek 1 153 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 1 minutę temu, Piotr Suworow napisał(a): Ja podziwiam to namiętne śledzenie naszego forum. Nawet na nie wszystko wyłapię przy takim natłoku postów. 1 1
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 971 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 1 minutę temu, Piotr Suworow napisał(a): Ja podziwiam to namiętne śledzenie naszego forum. Nawet na nie wszystko wyłapię przy takim natłoku postów. EDIT: Nawet ja* No nwm, chyba to działa w obie strony (a przynajmniej w wątków z wieściami zza granicy). W każdym razie no jednak... głupkowata głupkowatość nie jest aż taka... głupkowata? 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Rekomendowane odpowiedzi