Burek 1 184 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca W związku z tym, że będziemy wszyscy chętni na jkiekolwiek stanowiska rządowe moga zgłaszać swoje kandydatury tutaj, albo w wiadomości prywatnej.
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca A macie jakieś stanowiska niepolityczne, nierządowe, ale urzędnicze lub administracyjne? Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Franciszek Kiarianóo von Hohenburg-Radziwiłł 115 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Ja mogę zostać ministrem rybołówstwa, albo Rolnictwa i rozwoju wsi, ewentualnie spraw wewnętrznych bądź zagranicznych. 1 1 Franciszek Kirianóo von Hohenburg-Radziwiłł Były Premier II Federacji Nordackiej Kanonik oraz prezbiter KPP Król Czermnej
Burek 1 184 Opublikowano 15 Marca Autor Opublikowano 15 Marca 10 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał: A macie jakieś stanowiska niepolityczne, nierządowe, ale urzędnicze lub administracyjne? Mogą być stanowiska typu gubernator jakiejś kolonii albo nie wiem naczelnik poczty, albo <insert cokolwiek>.
Burek 1 184 Opublikowano 15 Marca Autor Opublikowano 15 Marca Albo naczelnik programu kosmicznego/dowódca w służbach/w wojsku/ambasador gdzieś/zarządca radia/telewizji/agencji prasowej
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Mogę zostać ambasadorem Winqulii w Sarmacji i państwach Nordaty 2 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Burek 1 184 Opublikowano 16 Marca Autor Opublikowano 16 Marca Właśnie powołałem Ministrów. Oczywiście zawsze można powołać noffych na noffe stanowiska jeśli będzie taka potrzeba. Także niedługo przedstawię kandydaturę pana Harlina na ambasadora Jego Królewskiej Mości.
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Z jakimi państwami ZW ma jeszcze nawiązane stosunki dyplomatyczne oraz pustą ambasadę? 1 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Burek 1 184 Opublikowano 16 Marca Autor Opublikowano 16 Marca 3 minuty temu, Kamiljan de Harlin napisał: Z jakimi państwami ZW ma jeszcze nawiązane stosunki dyplomatyczne oraz pustą ambasadę? generalnie to - ma nawiązane bardzo wiele (potem moge napisać dokładnie), a wszystkie amabasady są puste.
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca 5 minut temu, Burek napisał: generalnie to - ma nawiązane bardzo wiele (potem moge napisać dokładnie), a wszystkie amabasady są puste. Mogę zjeść wszystkie. 1 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Vilarte 110 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca @Burek@Kamiljan de Harlin zorganizujcie urząd celny i nakładajcie 100% cła zamiast wojować na pozwy w sądach i rozwiązywanie parlamentów 1
Erik Otton von Hohenburg 181 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca taryfa 25% majątku na import słupów wyborczych z FN 1
Rekomendowane odpowiedzi