Burek 1 191 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca (edytowane) Czy chory psychicznie zjeb @DamianoRobingren może nie usuwać postów na forum? Edytowane 15 Marca przez Burek
Kamiljan de Harlin 1 452 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca A o co chodzi? Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Erik Otton von Hohenburg 181 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca 9 minut temu, Burek napisał: Czy chory psychicznie zjeb @DamianoRobingren może nie usuwać postów na forum? Panie odpowiedzialny, czy wyzywanie ludzi od zjebów i sugerowanie choroby psychicznej, to aby najlepszy sposób na ocieplanie wizerunku Związku Winkulijskiego w FN? 1
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Teraz, Kamiljan de Harlin napisał: A o co chodzi? Usunięty został wątek MSW dot. operacji "Czerwona Gwiazda", który posiadał nielegalne screeny z discordowych konwersacji, godzących w dobrostanch osób tam uwiecznionych i pomnażający kławstwa na ich temat.
Burek 1 191 Opublikowano 15 Marca Autor Opublikowano 15 Marca Teraz, Kamiljan de Harlin napisał: A o co chodzi?
Damiano Robingren 507 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca 1 minutę temu, Kamiljan de Harlin napisał: A o co chodzi? w skrócie skasowałem wątek zawierający bardzo chamski i nieuczciwy dokument byłego MSW 1
Burek 1 191 Opublikowano 15 Marca Autor Opublikowano 15 Marca Teraz, Waksman napisał: Usunięty został wątek MSW dot. operacji "Czerwona Gwiazda", który posiadał nielegalne screeny z discordowych konwersacji, godzących w dobrostanch osób tam uwiecznionych i pomnażający kławstwa na ich temat. >nielegalne screeny 1
Damiano Robingren 507 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Teraz, Burek napisał: >nielegalne screeny jeśli masz jakiekolwiek zażalenia co do wykonywanej przez nas pracy, dlaczego nie zgłosisz tego po prostu do NSF?
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Teraz, Damiano Robingren napisał: jeśli masz jakiekolwiek zażalenia co do wykonywanej przez nas pracy, dlaczego nie zgłosisz tego po prostu do NSF? No bo trzeba postraszyć co nie. NUI teraz tak nie działa przecież XD
Burek 1 191 Opublikowano 15 Marca Autor Opublikowano 15 Marca 5 minut temu, Erik Otton von Hohenburg napisał: Panie odpowiedzialny, czy wyzywanie ludzi od zjebów i sugerowanie choroby psychicznej, to aby najlepszy sposób na ocieplanie wizerunku Związku Winkulijskiego w FN? nie ma żadnego sensu "ocieplanie wizerunku", teraz trzeba walczyć z tymi popaprańcami
Damiano Robingren 507 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca 1 minutę temu, Burek napisał: nie ma żadnego sensu "ocieplanie wizerunku", teraz trzeba walczyć z tymi popaprańcami szanuję, ale totalnie tego nie rozumiem
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca 1 minutę temu, Burek napisał: nie ma żadnego sensu "ocieplanie wizerunku", teraz trzeba walczyć z tymi popaprańcami jest ten skowyt i płacz, na który czekałem ❤️
Erik Otton von Hohenburg 181 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca 6 minut temu, Burek napisał: nie ma żadnego sensu "ocieplanie wizerunku", teraz trzeba walczyć z tymi popaprańcami Ma za to sens prowadzenie odpowiedzialnej dyplomacji i budowanie pozytywnych relacji z Federacją Nordacką, jeżeli nie jesteś w stanie tego objąć rozumem, to znaczy że nie zasługujesz na bycie winkulijskim premierem. 1
Burek 1 191 Opublikowano 15 Marca Autor Opublikowano 15 Marca Teraz, Erik Otton von Hohenburg napisał: Ma za to sens prowadzenie odpowiedzialnej dyplomacji i budowanie pozytywnych relacji z Federacją Nordacką, jeżeli nie jesteś w stanie tego objąć rozumem, to znaczy że nie zasługujesz na bycie winkulijskim premierem. Relacje są pozytywne, musimy się tylko dokończyć totalną śmierć kalkilistów i będziemy już jak pączki w maśle.
Damiano Robingren 507 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Teraz, Burek napisał: [..] musimy się tylko dokończyć totalną śmierć kalkilistów i będziemy już jak pączki w maśle. nigdy nikomu nie życzyłbym śmierci, w tym swojemu politycznemu wrogowi
Burek 1 191 Opublikowano 15 Marca Autor Opublikowano 15 Marca Teraz, Damiano Robingren napisał: nigdy nikomu nie życzyłbym śmierci, w tym swojemu politycznemu wrogowi 🥀🥀🥀
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca (edytowane) 2 minuty temu, Burek napisał: Relacje są pozytywne, musimy się tylko dokończyć totalną śmierć kalkilistów i będziemy już jak pączki w maśle. no wiesz co, naprawdę, opanuj się, i mówię ci to jako Minister Spraw Państwowych skarbie ❤️ Edytowane 15 Marca przez Waksman
Henryk Ziemiański-Wieniawa 640 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca Popieram Burka. Czemu usunęliście wątek o operacji? Prawda w oczy kole? 2 Jego Ekscelencja mgr. net Henryk Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI Arcybiskup achkovski Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria Hrabia Bari Baron Andalo Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 2 002 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca 1 godzinę temu, Waksman napisał: no wiesz co, naprawdę, opanuj się, i mówię ci to jako Minister Spraw Państwowych skarbie ❤️ tak jakby ktoś poważał tę funkcję 🥀 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Damiano Robingren 507 Opublikowano 15 Marca Opublikowano 15 Marca 3 minuty temu, Henryk Ziemiański-Wieniawa napisał: Popieram Burka. Czemu usunęliście wątek o operacji? Prawda w oczy kole? jeszcze jakby tam było coś nielegalnego XD
Burek 1 191 Opublikowano 15 Marca Autor Opublikowano 15 Marca (edytowane) lis untuff ahh diddyfoid fr 💀 Edytowane 15 Marca przez Burek
Kamiljan de Harlin 1 452 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Wydawało mi się, że panowała taka praktyka, że jedyne posty jakie usuwamy trwale, to takie, które łamią realne prawo. A wszystkie pozostałe posty, jeśli coś z nimi nie tak, są po prostu UKRYWANE. Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Teraz, Kamiljan de Harlin napisał: Wydawało mi się, że panowała taka praktyka, że jedyne posty jakie usuwamy trwale, to takie, które łamią realne prawo. A wszystkie pozostałe posty, jeśli coś z nimi nie tak, są po prostu UKRYWANE. Ja, jako osoba, która w tych screenach została ujęta - zapewniam Pana, że te zawierały rzeczy nizgodne z prawem polskim. Zacznijmy już od tego, że jakiekolwiek upublicznianie konwersacji prywatnych podlega pod art. 267 KK RP. No ale, Pan Minister @August de la Sparasan przeszedł przez Bejcę, i dojrzał błędy w swoim zachowaniu. To więc mu wybaczamy ❤️
Burek 1 191 Opublikowano 19 Marca Autor Opublikowano 19 Marca (edytowane) W dniu 18.03.2026 o 21:33, Waksman napisał: Ja, jako osoba, która w tych screenach została ujęta - zapewniam Pana, że te zawierały rzeczy nizgodne z prawem polskim. Zacznijmy już od tego, że jakiekolwiek upublicznianie konwersacji prywatnych podlega pod art. 267 KK RP. No ale, Pan Minister @August de la Sparasan przeszedł przez Bejcę, i dojrzał błędy w swoim zachowaniu. To więc mu wybaczamy ❤️ Dobra to razem zobaczmy. Cytat Art. 267. [Bezprawne uzyskanie informacji] § 1. Kto bez uprawnienia uzyskuje dostęp do informacji dla niego nieprzeznaczonej, otwierając zamknięte pismo, podłączając się do sieci telekomunikacyjnej lub przełamując albo omijając elektroniczne, magnetyczne, informatyczne lub inne szczególne jej zabezpieczenie, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Czytaj więcej w Systemie Informacji Prawnej LEX: https://sip.lex.pl/akty-prawne/dzu-dziennik-ustaw/kodeks-karny-16798683/art-267 Dość oczywiste, że tutaj nic z tego nie miało miejsca. Edytowane 19 Marca przez Burek 1
Rekomendowane odpowiedzi