Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) KOMUNIKAT Od dzisiaj będziemy skolonizować tą Wyrtlandię, a po niemiecku będzie się nazywać Protektorat der Würthland, a po nordacku Würthovy Protektorát. A stolicą będzie tej Wyrtlandii no ta Nowy Rozmarynów (Neuer Rosmarin/Nový Rozmarýn) wcześniej była nazwa Grillgerat. Będzie nasz kraj o systemie ustrojowym Zdecentralizowana pod Autorytaryzm szlachecki w ramach Monarchii Konstytucyjnej. W tym będzie pod panowaniem Monarchii Kiryjskiej no ta moja kolonia. A będzie rządzić Monarcha @Bolesław Kirianóo von Hohenburg, a ja będę tym Gubernatorem @Elisa Kirianóo von Hohenburg, a w tym Ministrem ds. Ogólnych będzie @Burek. A walutą będzie Dinar Nordacki (DꞤ) w tej kolonii Protektorat der Würthland. Po byłym państwie co teraz skolinizujemy będą reformy teraz, w tym będzie ta historia w micropedii nawet. #Niech Żyje Kiryzm w Wyrtlandii ! #ZaHoheburgizm! Edytowane 22 Lutego przez Elisa Mitchell
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Pięknie, ale czemu nie nord jako waluta? Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Odsyłam do artykułu 85 Konstytucji II Federacji. Naprawdę ze szczerym sercem - odsyłam.
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 20 Lutego Autor Opublikowano 20 Lutego 2 minuty temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Pięknie, ale czemu nie nord jako waluta? Ale będzie produkował Bank Narodowy przez Nordację ta moja waluta Dinar Nordacki, spokojnie wszystko
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Teraz, Elisa Kirianóo von Hohenburg napisał: Ale będzie produkował Bank Narodowy przez Nordację ta moja waluta Dinar Nordacki, spokojnie wszystko Ale halo, kochana, to co robisz łamie przepisy Konstytucji II Federacji Nordackiej. Dociera to do twojego mózgowia czy jest problem?
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Protektorat ma być pod panowaniem Monarchii Kiryjskiej w znaczeniu unii personalnej, co zostało zresztą wspomniane w komunikacie. 2 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Burek 1 184 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Teraz, Waksman napisał: Ale halo, kochana, to co robisz łamie przepisy Konstytucji II Federacji Nordackiej. Dociera to do twojego mózgowia czy jest problem? Nie łamie 1
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Protektorat ma być pod panowaniem Monarchii Kiryjskiej w znaczeniu unii personalnej, co zostało zresztą wspomniane w komunikacie. Cytat Artykuł 85. 1. Żaden region autonomiczny Nordaty ani sama Nordata nie może prowadzić ekspansji terytorialnej na ziemie zewnętrzne bez zgody Kongresu wyrażonej uchwałą specjalną lub na mocy odrębnych przepisów uchwalonych przez Kongres. Ale czego w tym nie rozumiesz? Nie ma znaczenia czy to unia personalna, czy nie - bez zgody Kongresu nie macie takiej władzy, żeby cokolwiek przyłączać do II Federacji.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Teraz, Elisa Kirianóo von Hohenburg napisał: Ale będzie produkował Bank Narodowy przez Nordację ta moja waluta Dinar Nordacki, spokojnie wszystko 1. *Nordatę 2. To git, ale o wiele lepiej byłoby podłączyć się pod wspólną walutę norda, nie tylko przez wygodę (nord istnieje realnie w systemach Międzynarodowego Banku Pollinu), ale również by wspierać pannordatyzm. A jeśli nie chcesz akurat norda to weź chociaż rubla kiriańskiego, który narracyjnie dalej istnieje. 2 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 20 Lutego Autor Opublikowano 20 Lutego 1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Protektorat ma być pod panowaniem Monarchii Kiryjskiej w znaczeniu unii personalnej, co zostało zresztą wspomniane w komunikacie. Tutaj jest prawda, co mówi i to ja potwierdzam
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Teraz, Waksman napisał: Ale czego w tym nie rozumiesz? Nie ma znaczenia czy to unia personalna, czy nie - bez zgody Kongresu nie macie takiej władzy, żeby cokolwiek przyłączać do II Federacji. Ale unia personalna nie jest przyłączaniem XDDDDD Gdzie brat był kiedy ktokolwiek go uczył czegokolwiek 😭 2 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Burek 1 184 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) 1 minutę temu, Waksman napisał: Ale czego w tym nie rozumiesz? Nie ma znaczenia czy to unia personalna, czy nie - bez zgody Kongresu nie macie takiej władzy, żeby cokolwiek przyłączać do II Federacji. Ale to nie jest część II Federacji Edytowane 20 Lutego przez Burek 1
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 20 Lutego Autor Opublikowano 20 Lutego 1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: 1. *Nordatę 2. To git, ale o wiele lepiej byłoby podłączyć się pod wspólną walutę norda, nie tylko przez wygodę (nord istnieje realnie w systemach Międzynarodowego Banku Pollinu), ale również by wspierać pannordatyzm. A jeśli nie chcesz akurat norda to weź chociaż rubla kiriańskiego, który narracyjnie dalej istnieje. Masz rację, i chyba to zrobię. Jak kto ma być pod unię personalnej to ja wybieram Rubel Kiriańskiego. W tym sprostuję moje zdanie na ten temat
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego BeatkaGPT chyba jeszcze sobie nie radzi z streszczaniem pościków i wykładaniem co się ma o nich myśleć. Radzę się wstrzymać z komentowaniem wszystkiego, nim rozwiną tą technologię i będzie można jej swobodnie używać. (do @Waksman ofc) 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 20 Lutego Autor Opublikowano 20 Lutego 1 minutę temu, Burek napisał: Ale to nie jest część II Federacji No tak
Burek 1 184 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Jako Minister ds. Ogólnych mówię, że ten herb to się jeszcze odpicuje. Bo jakies dziwne umazane jest. 1 1
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 20 Lutego Autor Opublikowano 20 Lutego 3 minuty temu, Burek napisał: Jako Minister ds. Ogólnych mówię, że ten herb to się jeszcze odpicuje. Bo jakies dziwne umazane jest. Ok, spk
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Oby tylko kiełbasiarze nie wyszli z grobowca tylko po to, by zaprotestować ożywieniu ich krainy... 1 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Burek 1 184 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego 3 minuty temu, Kamiljan de Harlin napisał: Oby tylko kiełbasiarze nie wyszli z grobowca tylko po to, by zaprotestować ożywieniu ich krainy... Nie no, śmiesznie będzie
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 21 Lutego Autor Opublikowano 21 Lutego 3 minuty temu, Kamiljan de Harlin napisał: Oby tylko kiełbasiarze nie wyszli z grobowca tylko po to, by zaprotestować ożywieniu ich krainy... Ja będe to reformować w tym już nie będzie tradycji kiełbasianej, już coś będzie innego
Burek 1 184 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Teraz, Elisa Kirianóo von Hohenburg napisał: Ja będe to reformować w tym już nie będzie tradycji kiełbasianej, już coś będzie innego N... na czym będą polegały reformy? O-O
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Wyślemy niepożądanych, wykazujących zachowania aspołeczne Kiriów z kontynentu i skiryzujemy wyspę, wprowadzając na niej kiryzm wolnomularski. 1 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 21 Lutego Autor Opublikowano 21 Lutego 1 minutę temu, Burek napisał: N... na czym będą polegały reformy? O-O Będzie Święto Hohenburskie, Święto Kiryzmu Wolnomularskiego, Święto Oktoberfest, i też będzie Święta wspólne obchodzone z Nordacją i itp.
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 21 Lutego Autor Opublikowano 21 Lutego Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Wyślemy niepożądanych, wykazujących zachowania aspołeczne Kiriów z kontynentu i skiryzujemy wyspę, wprowadzając na niej kiryzm wolnomularski. Tak jest
Rekomendowane odpowiedzi