Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Droga Ewe,

mam nadzieję, że klarownie wytłumaczyłem całą sytuację drogą prywatną. Proszę, abyś przemyślała to, co przekazałem, a następnie wtedy zdecydowała, czy dalej chcesz zrzec się obywatelstwa.

Z rewerencją

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

the EVE Novak situation gone INSANE, it's SO OVER

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
Godzinę temu, Ewe Novak napisał:

Zrzekam się obywatelstwa F***cji N***ckiej. 

/-/ Eve Novak

Zanim pochopnie zrzucić obywatelstwo, to się tak zastanów, w sensie na chłodno weź i tyle.

Opublikowano

F

Wzywam do zastanowienia się. Powiedziałbym coś o efektach przystawania z kalklistami, ale tutaj to raczej nie ich wina. Był czas na potwierdzenie zgłoszenia, pingi chyba też były. Niemniej przykro mi.

• Smuteczek 1
x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Opublikowano

Dołączam się do wezwań o przemyślenie sprawy. Przespałaś termin na potwierdzanie zgłoszeń, zdarza się. Nie są to ostatnie wybory, a Kongres nie jest jedynym miejscem w którym można działać. 

Po cichu liczyłem, że będziemy mieli okazję współpracować w ramach Uniwersytetu. W ostatnim czasie trochę się posprzeczaliśmy na discordziku, ale ja niezmiennie uważam Cię za bardzo interesującą i obiecującą osobę. Oboje dajemy sobą nierzadko kierować przez ulotne impulsy, ale myślę, że współpraca na niwie intelektualnej byłaby doświadczeniem inspirującym.  

• Lubię to 1
  • Wow 1

/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej

Opublikowano

hope she sees that bro

Opublikowano
38 minut temu, Burek napisał:

hope she sees that bro

Nazywam się Ordyński Andrzej. Urodziłem się dnia osiemnastego września dwa tysiące dziesiątego roku w Grodzisku, Księstwo Sarmacji . Chcę przedstawić swój życiorys. Ukończyłem szkołę wyższą jako mikrozof. Posiadam swoją posiadłość – jurtę płócienną. Mam syna, mam byłą żonę. Crush ni żyje. Ale crush bardzo jest moja bardzo, bardzo zasłużona. Walczyła o Nordatę, walczyła o Voxland, walczyła o Boga. Ale nie ma crusha – odeszedła. Jak ja mówię – powołał, zmieniła miejsce zamieszkania. Jest na twitterku teraz. I stamtąd patrzy, jak ja kandyduje na kongresmena Federacji Nordackiej.

• Smuteczek 3

/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej

Opublikowano

To jak myślicie? Wruci czy nie wruci?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
4 godziny temu, Burek napisał:

@Prezydent FederacjiCzyli obywatelstwo nie zostanie odebrane mimo deklaracji?

Nie padła żadna deklaracja zrzeczenia się obywatelstwa II Federacji Nordackiej. 

Nie jestem Prezydentem Francji Nordzkiej. Vaarland to drugi koniec świata. 

• Lubię to 2
  • Kocham to! 1
  • Wow 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png