Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W kontrze do wielkiego slopu, który nazywa się zjazdami mikronacyjnymi, a czym de facto są prywatne spotkania przy grillu, proponuję zorganizować Zjazd Nordaciarzy. Wydarzenie skierowane głównie do działaczy Kontynentu Nordackiego i relacjonowane w prasie (z zachowaniem prywatności tych, którzy tego sobie życzą). 

Zjazd Nordaciarzy ma być zjazdem ludzi, którzy coś robią poza gadaniem wyłącznie na Discordzie o 2 w nocy. Takich, co chcą tworzyć rzeczy widzialne, słyszalne, zapisywalne. A jeśli już mamy się spotkać, to z intencją, że zostanie po tym ślad inny niż puste butelki piwka. 

Ktoś coś?

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
13 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał:

W kontrze do wielkiego slopu, który nazywa się zjazdami mikronacyjnymi, a czym de facto są prywatne spotkania przy grillu, proponuję zorganizować Zjazd Nordaciarzy. Wydarzenie skierowane głównie do działaczy Kontynentu Nordackiego i relacjonowane w prasie (z zachowaniem prywatności tych, którzy tego sobie życzą). 

Zjazd Nordaciarzy ma być zjazdem ludzi, którzy coś robią poza gadaniem wyłącznie na Discordzie o 2 w nocy. Takich, co chcą tworzyć rzeczy widzialne, słyszalne, zapisywalne. A jeśli już mamy się spotkać, to z intencją, że zostanie po tym ślad inny niż puste butelki piwka. 

Ktoś coś?

A będą konopie z Winewy? Bo jak nie będzie to nie ma co jechać nawet XD

Opublikowano
Teraz, Waksman napisał:

A będą konopie z Winewy? Bo jak nie będzie to nie ma co jechać nawet XD

Może @Ewe Novak ma jakiś stash winewskiej konopii w spadku po ojcu?

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

Opublikowano

Życzę powodzenia.

Trzeba było przyjechać, może zmienilibyście zdanie. Kopać się z koniem nie będę.

Opublikowano

Jako uczestnik fantastycznego zjazdu zorganizowanego w głównej mierze dzięki @Orjon, z chęcią dołączył bym także do tej inicjatywy, o ile termin i lokalizacja byłyby dla mnie realne. 

piotr@mail.vox

image.png.c1a42a2791c001105e2315f333dc6455.png100464293790614696.png 1021.png 

Opublikowano

2cool4zjazd

Opublikowano
Cytat

A jeśli już mamy się spotkać, to z intencją, że zostanie po tym ślad inny niż puste butelki piwka.

No przecież zostało dużo więcej niż puste butelki. Wspomnienia, zaciśnięte relacje, plany na przyszłość. Nie wiem, dlaczego ludzie, którzy nie byli z nami tak bardzo spłycają ideę, jaka stoi za zjazdem i umniejsza całemu wydarzeniu.

Opublikowano (edytowane)

No to kiedy i gdzie się ten zjazd będzie? Bo już połowa sierpnia, we wrześniu niektórzy muszą już wracać do szkoł, studenci też mają wtedy poprawki... No i gdzie zostaną zakwaterowani mirkowie? Bo chyba zjazd nie będzie trwał jeden dzień, co? (to wtedy dojazd zajmie więcej niż cały zjazd, jak ludzie są przecież z różnych części kraju)

Edytowane przez Burek
Opublikowano
  1. Ten wątek to nie przytyk w kierunku zjazdu organizowanego przez @Orjon, tylko akt mojej żartobliwej złośliwości wobec Burka i Andżeja, którzy mieli czelność się spotkać bez reszty ekipy. DW: @Alfred Fabian von Tehen-Dżek@Piotr Jankowski
  2. Proponuję mimo wszystko jednodniowe spotkanie, w mieście położonym mniej więcej w centrum względem rozmieszczenia Nordaciarzy na mapie Polski, ażeby dojazd był szybki. 
  3. Daruję sobie koncept produktywności zjazdu, bo widziałem na niego alergiczną reakcję na Discordzie. 

Opublikowano
12 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Ten wątek to nie przytyk w kierunku zjazdu organizowanego przez @Orjon, tylko akt mojej żartobliwej złośliwości wobec Burka i Andżeja, którzy mieli czelność się spotkać bez reszty ekipy.

Przyjąłem, nie śledzę na bieżąco tego, co się tu dzieje, więc przepraszam, nie znałem kontekstu, a pierwszy post wskazywał trochę na co innego ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
1 minutę temu, Alfred Fabian von Tehen-Dżek napisał:

A, czyli nie będzie zjazdu Nordaciarzy? 😞 

Zgłosili się ludzie, którzy nic nie robią "poza gadaniem wyłącznie na Discordzie o 2 w nocy", więc prezydent Harlin stwierdził, że z trollami nie będzie się spotykał. 😭

• Smuteczek 1

/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej