Anastasia Windsachen 1 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zaimki: ona/jej Zaimki: ona/jej Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Dzień dobry, dobry wieczór, Przedstawiać się większości nie muszę, raczej pyszczek znany większości (inna sprawa czy pozytywnie). Przychodzę z propozycją, która mi się wykluła na dniach w głowie. Otóż wspólnej nordackiej lidze piłkarskiej. O pomyśle więcej w wątku tutaj -> https://forum.voxland.org.pl/viewtopic.php?p=5079#p5079 Zainteresowanych gorąco zachęcam do dyskusji bo to może być coś ciekawego JKM Królowa Małżonka Królestwa Voxlandu, Generalissima Palatynatu Leocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 340 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Będę szczery - mało jest ludzi na Nordacie, którzy aktywnie interesują się sportem. Do tej pory takie inicjatywy kończyły się fiaskiem. Ja osobiście nie jestem zainteresowany, ale trzymam kciuki za powodzenie ?? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 21 Grudnia 2023 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Taki pomysł dla mnie może być fajny. Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 21 Grudnia 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Ja zaś uważam że coś z tego może wyjść. Samemu gram już w lidze Edelweiss, ostatnio reaktywowałem Muratycką reprezentację więc jakby się znaleźli chętni to ja jestem za. AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anastasia Windsachen 1 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zaimki: ona/jej Zaimki: ona/jej Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 To by wychodziła nam już możliwa 7, więc przynajmniej jeden szczebel, jeszcze przydałaby się jedna drużyna i wyszłoby nam ładne 8 zespołów. Na voxlandzkim forum @Pavel van der Gibsondobrze wspomniał, że można zaczynać od jednego szczebla, z czasem można by zwiększać jeśli pojawiliby się inni chętni do zabawy. Zobaczymy, co z Winkulią, no i jeszcze jest Nan Di, ale tam czuję raczej brak chętnych... Niemniej niech wątek poleży (ale w miarę żywy) i zobaczymy, co wyjdzie JKM Królowa Małżonka Królestwa Voxlandu, Generalissima Palatynatu Leocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 347 Opublikowano 21 Grudnia 2023 Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2023 Nordacka Liga Piłkarska kilka lat temu w Xpert11 miała tak mało członków, że nawet nie wystartowała. Może paradoksalnie w czasach większego marazmu osiągnie większy sukces? Ja ze swojej strony deklaruję wolę przystąpienia do rozgrywek. Mam 4 sloty na drużyny w ligach prywatnych, więc będzie na styk. 1 Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anastasia Windsachen 1 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zaimki: ona/jej Zaimki: ona/jej Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Temat nie toczy się już chwilę, zdaje się, że jako kontynent podjęliśmy jakąś decyzję i jest nią wola by takowa liga istniała, toteż - https://forum.voxland.org.pl/viewtopic.php?p=5138#p5138 Zapraszam do dyskusji w wątku JKM Królowa Małżonka Królestwa Voxlandu, Generalissima Palatynatu Leocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 Jako nadworny fanatyk piłki kopanej, proszę o info kiedy liga zacznie hulać. dziękuję ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 056 Opublikowano 26 Grudnia 2023 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 (edytowane) 6 minut temu, Heinz-Werner Grüner napisał: Jako nadworny fanatyk piłki kopanej, proszę o info kiedy liga zacznie hulać. dziękuję ? A chciałby Herr Oberhaupt wystawić zespół z Gredensburga. Jakiś zespół jeszcze w Koribijskiej Super Lidze chyba z tamtą grał. Edit: Owszem grał, FC Gredensburg podczas ostatniego sezonu zajął u nas ostatnie miejsce na podium. Edytowane 26 Grudnia 2023 przez Albert Fryderyk de Espada AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 217 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 10 godzin temu, Albert Fryderyk de Espada napisał: A chciałby Herr Oberhaupt wystawić zespół z Gredensburga. Jakiś zespół jeszcze w Koribijskiej Super Lidze chyba z tamtą grał. Edit: Owszem grał, FC Gredensburg podczas ostatniego sezonu zajął u nas ostatnie miejsce na podium. Ja nie mam wolnych slotów. Mam 5 zespołów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oliwier Dymarski Opublikowano 5 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Czy nasz kraj planuje w swojej reprezentacji mieć przedstawicieli osób LGBT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 346 Opublikowano 6 Maja 2024 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 18 hodin temu', Oliwier Dymarski povede'l: Czy nasz kraj planuje w swojej reprezentacji mieć przedstawicieli osób LGBT? Nordata nie ma swojej reprezentacji piłkarskiej. Mamy reprezentacje piłkarskie Muratyki i Westlandu. Na pewno znajdzie się ktoś nieheteronormatywny w składzie, choć nie jest to jawne. Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vilarte 29 Opublikowano 6 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 19 godzin temu, Oliwier Dymarski napisał: Czy nasz kraj planuje w swojej reprezentacji mieć przedstawicieli osób LGBT? Pytanie od gościa z zewnątrz: a jakie to ma znaczenie? Czy x11 daje dodatkowe cegły umiejętności za to, że dany piłkarz jest gejem? ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi