Borys Zamycki 253 Opublikowano 6 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) Jest godzina 19:15. Czas na test szybkości wysyłania postów. EDIT: 10 sekund z telefonu. Oby tak dalej. Edytowane 6 Stycznia przez Borys Zamycki (-) Borys Zamycki (nan. Voris Zamyckud) Baron Hipșangu (Nan Di) Gubernator Arctiq Kiedyś znany jako Mikołaj Patryk Dostojewski Piszesz coś po nandyjsku i chcesz użyć nandyjskich znaków? Przekopiuj je z mojej sygnatury! C̦ c̦ | Ș ș | Z̦ z̦ | Ū ū Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Robingren 214 Opublikowano 6 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 13 minut temu, Borys Zamycki napisał: Jest godzina 19:15. Czas na test szybkości wysyłania postów. EDIT: 10 sekund z telefonu. Oby tak dalej. Czyli podziałało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Zamycki 253 Opublikowano 7 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia Nie do końca podziałało Mogę już normalnie wysyłać posty z telefonu, ale mam problemy z wysyłaniem postów z komputera. (-) Borys Zamycki (nan. Voris Zamyckud) Baron Hipșangu (Nan Di) Gubernator Arctiq Kiedyś znany jako Mikołaj Patryk Dostojewski Piszesz coś po nandyjsku i chcesz użyć nandyjskich znaków? Przekopiuj je z mojej sygnatury! C̦ c̦ | Ș ș | Z̦ z̦ | Ū ū Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Zamycki 253 Opublikowano 9 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Jest godzina 22:09. Znowu testujemy czas wysyłania posta. (-) Borys Zamycki (nan. Voris Zamyckud) Baron Hipșangu (Nan Di) Gubernator Arctiq Kiedyś znany jako Mikołaj Patryk Dostojewski Piszesz coś po nandyjsku i chcesz użyć nandyjskich znaków? Przekopiuj je z mojej sygnatury! C̦ c̦ | Ș ș | Z̦ z̦ | Ū ū Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Wettin 201 Opublikowano 9 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Godzina 22:15. Nareszcie piździ realnie jak na Arctiq. (-) Maarik Vettari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 136 Opublikowano 15 Stycznia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Jest godzina 19:43. Ja nie płaczę, ty płaczesz. 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi