Bolesław Kirianóo von Hohenburg 529 Opublikowano 23 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2022 W tym wątku można dokonać weryfikacji paszportu w systemie Stempel - paszport mikronacji. Podaj kod widoczny po zalogowaniu do systemu w sekcji "Dokonaj weryfikacji", pozycji "Imperium Kiriańskie". Upewnij się, że kod skopiował się w całości (możesz pozostawić cudzysłowy). Nie zalecamy ręcznego przepisywania kodu. Weryfikacja w przynajmniej jednej mikronacji jest wymagana dla generowania haseł jednorazowych, niezbędnych do korzystania z systemów informatycznych zintegrowanych ze Stemplem. Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 350 Opublikowano 24 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Dailo infret! Ja bym prosił o weryfikację ? S-73dXl4gp Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheldon Anszlus Lovelace 102 Opublikowano 24 Listopada 2022 Zaimki: ta osoba/tej osoby Zaimki: ta osoba/tej osoby Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 (edytowane) 4 godziny temu, Waksman napisał: Dailo infret! Ja bym prosił o weryfikację ? S-73dQm4gp To jeszcze chyba kody ze starego forum, wydaje mi się, że w sobie będą nowe, ale pewności nie mam. Jeżeli są dobre to również poproszę: S-7HtRn40i Edytowane 24 Listopada 2022 przez Sheldon Anszlus Lovelace Zły numer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helwetyk 85 Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Jak te kody mają być dobre, skoro linki weryfikacyjne prowadziły na stare, zepsute forum? @Bolesław Kirianóo von Hohenburg? uprzejmie proszę o weryfikację kodów nadesłanych OD TERAZ. ? Jednocześnie, uprzejmie proszę o weryfikację: S-73xYnIwi 1 (?) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 350 Opublikowano 24 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 No ma to sens. Wyedytowałem swój kod w poście wyżej jakby co ? 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheldon Anszlus Lovelace 102 Opublikowano 24 Listopada 2022 Zaimki: ta osoba/tej osoby Zaimki: ta osoba/tej osoby Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Mój nowy kod: S-7HtUmYsp 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz I Wielki 274 Opublikowano 24 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Również proszę o weryfikację: S-7XdSnoQp 1 Prezydent II Federacji Nordackiej, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 063 Opublikowano 24 Listopada 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Uszanowanie?, ja bym prosił o podbicie paszportu, S-7HZUm4sj AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 529 Opublikowano 24 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 7 godzin temu, Helwetyk napisał: Jak te kody mają być dobre, skoro linki weryfikacyjne prowadziły na stare, zepsute forum? @Bolesław Kirianóo von Hohenburg? uprzejmie proszę o weryfikację kodów nadesłanych OD TERAZ. ? O, czyli lenistwo popłaca ? Co do weryfikacji - przy wpisywaniu linku do profilu Pana @Waksman wyskoczył mi komunikat "Proszę wprowadzić liczbę" Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 350 Opublikowano 24 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 7 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: O, czyli lenistwo popłaca ? Co do weryfikacji - przy wpisywaniu linku do profilu Pana @Waksman wyskoczył mi komunikat "Proszę wprowadzić liczbę" Link do mojego profilu to "1" ? Tak wpisałeś? Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Drenin 306 Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 To ja również poproszę weryfikację: S-7XhQlook 1 Towarzysz Robert Drenin Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 529 Opublikowano 24 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 3 minuty temu, Waksman napisał: Link do mojego profilu to "1" ? Tak wpisałeś? Aaaa ???? zapomniałem że to nie phpBB gdzie założyciel forum ma numerek dwa xDDD Zacząłem weryfikować, ale przy Prezydencie Espadzie pojawił się nowy problem xD 1 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 350 Opublikowano 24 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 2 minuty temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Aaaa ???? zapomniałem że to nie phpBB gdzie założyciel forum ma numerek dwa xDDD Zacząłem weryfikować, ale przy Prezydencie Espadzie pojawił się nowy problem xD A to w tym już nie pomogę XD To trzeba @Helwetyk wołać. Kaspar Venir Waksman-Dëter były: I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 063 Opublikowano 24 Listopada 2022 NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 5 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Aaaa ???? zapomniałem że to nie phpBB gdzie założyciel forum ma numerek dwa xDDD Zacząłem weryfikować, ale przy Prezydencie Espadzie pojawił się nowy problem xD 1 2 AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 529 Opublikowano 24 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Już działa. Dodaję wszystkich zaległych @Helwetyk to powinno tak wyglądać...? Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helwetyk 85 Opublikowano 24 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2022 Godzinę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Już działa. Dodaję wszystkich zaległych @Helwetyk to powinno tak wyglądać...? Ups. Już naprawiam ? (A ten błąd z bazą? Tak, zgłaszano mi, że serwer miał chwilową awarię). 1 (?) Helwetyk Romański, Namiestnik Palatynatu Leocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benjamin Romanow 90 Opublikowano 26 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 S-7HhUmIok, Tak p? forh?nd. Benjamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 529 Opublikowano 28 Listopada 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2022 W dniu 26.11.2022 o 23:54, FPvR napisał: S-7HhUmIok, Tak p? forh?nd. Z jakże przystojącą władzom państwowym zwłoką profil zweryfikowany Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alastor Brodzicki 32 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 To ja poproszę weryfikację bo trzeba S-7XhYnY8p cóż z tego, że już to robiłem ? 1 Jenerał Szabli Kiriańskiei, Tytularny Koronny Książę Begnamski i Kawaler Orderu Krzyża Żelabrnego Bez Boga ani do proga, bez karabeli ani z pościeli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 529 Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 32 minuty temu, Alastor Brodzicki napisał: To ja poproszę weryfikację bo trzeba S-7XhYnY8p cóż z tego, że już to robiłem ? Zweryfikowano. Witamy w domu! Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk Ziemiański 201 Opublikowano 13 Marca 2023 NIO: 1609230033 NIO: 1609230033 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 S-4ntSno0i proszę o weryfikację. Kawaler Henryk Ziemiański herbu Ziemianin Vajs-Spiker Były Premier II Federacji Nordackiej Kongresman IV kadencji Lider frakcji ultranordacko-ojczyźnianej w Koalicji Konserwatywnej II Prezydent II Federacji Nordackiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 529 Opublikowano 13 Marca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2023 12 minut temu, Henryk Ziemiański napisał: S-4ntSno0i proszę o weryfikację. Zweryfikowano. Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roman Octopic Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 prosze o weryfikacje: S-4nlQnIUh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 529 Opublikowano 21 Lipca 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 4 godziny temu, Roman Octopic napisał: prosze o weryfikacje: S-4nlQnIUh Dokonało się Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan Spiker Kongresu, Minister Spraw Zewnętrznych i Premier II Federacji Nordackiej "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonid Repulijski 354 Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zaimki: on/jego Zaimki: on/jego Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Uprzejmie proszę o weryfikację ?? S-4nhVmook Przewodniczący Federalnej Komisji Wyborczej Klon należący do@Kamiljan de Harlin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi