Skocz do zawartości
  • NordFind — Federalna Wyszukiwarka
    Wpisz frazę, aby zobaczyć podpowiedzi.

Zgłoszenia do wyborów parlamentarnych [I kadencja]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowni @Obywatel Unii Nordackiej!

Niniejszym otwieram zgłoszenia na pierwsze w historii wybory do Parlamentu Unijnego I kadencji. Zgodnie z moimi wyliczeniami mandatów do obsadzenia jest 7 (jeśli komuś wyjdzie inaczej proszę poinformować, bo być może mi wyszło źle). Proszę o zgłoszenia w tym wątku do końca dnia 20.11.

Opublikowano

W pełni świadom swoich praw i obowiązków, niniejszym zgłaszam swoją kandydaturę na urząd Posła do Parlamentu Unijnego, będąc przekonanym o słuszności mojego wyboru.

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
6 minut temu, Femme Mystere napisał:

Też się zgłaszam.

Niestety, zgodnie z ustępem 4 artykułu 3 Deklaracji Założycielskiej, przyjmujemy tylko zgłoszenia obywateli państw członkowskich Unii, tj. Muratyki, Czesnoradu, Insulii, Kirianii i Hawilandu.

Opublikowano

Również się zgłaszam do Parlamentu Unijnego.

Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

Opublikowano
8 minut temu, Femme Mystere napisał:

No to szkoda, warto było spróbować xp

Zawsze Towarzyszka może ubiegać się o obywatelstwo któregoś z wymienionych pięciu państw.

• Lubię to 1

Towarzysz Robert Drenin

Wiceprzewodniczący Rady Komisarzy Ludowych Związku Kolektywistycznych Republik Rad

Gość Andrzej Płatonowicz Ordyński
Opublikowano

Zgłaszam swoją kandydaturę.

Opublikowano

Zamykam zgłoszenia. Zgłosiło się 7 kandydatów:

1. @Joahim von Ribertrop,
  2. @Bolesław Kirianóo von Hohenburg,
  3. @Femme Mystere,
  4. @Kamiljan de Harlin,
  5. @Robert Drenin,
  6. @Andrzej Płatonowicz Ordyński,
  7. @Tadeusz I Wielki.

Zgodnie z ustępem 8 artykułu 3 Deklaracji Założycielskiej, z racji tego, że liczba kandydatów jest równa liczbie mandatów do obsadzenia pomija się wybory i nadaje każdemu powyżej status posła do Parlamentu Unijnego.

Z tego miejsca gratuluję wszystkim świeżo upieczonym posłom! To który z Was otwiera posiedzenie? ?

Opublikowano
13 godzin temu, Waksman napisał:

Zamykam zgłoszenia. Zgłosiło się 7 kandydatów:

1. @Joahim von Ribertrop,
  2. @Bolesław Kirianóo von Hohenburg,
  3. @Femme Mystere,
  4. @Kamiljan de Harlin,
  5. @Robert Drenin,
  6. @Andrzej Płatonowicz Ordyński,
  7. @Tadeusz I Wielki.

Zgodnie z ustępem 8 artykułu 3 Deklaracji Założycielskiej, z racji tego, że liczba kandydatów jest równa liczbie mandatów do obsadzenia pomija się wybory i nadaje każdemu powyżej status posła do Parlamentu Unijnego.

Z tego miejsca gratuluję wszystkim świeżo upieczonym posłom! To który z Was otwiera posiedzenie? ?

Jako, że miałem czuwać nad głosowaniem, aby nie było żadnych oszust i nieścisłości, myślę że wywiązałem się z obowiązku. Podczas wyboru posłów do Parlamentu Unijnego, nie wystąpiły żadne próby oszustwa oraz nie wystąpiły żadne błędy w systemie głosowania podczas wyborów.

Gratuluję uzyskania mandatów wszystkim zainteresowanym.

• Lubię to 1
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...