Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oświadczam, że ktoś na forum Republiki Bialenii podszywa się pod moją tożsamość. 

Nie wiem czy to znowu głupie pomysły Burka czy ktoś wewnątrz Siyah robi mi na złość. Zaszło to już za daleko. Zapewne nie dowiem się kto dopuszcza się takich czynów ale gdybym się dowiedział to zajebie gnoja niedorozwoja pierdolonego. 

• Wow 2
  • Smuteczek 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano

to nie ja

Opublikowano

Na bialeni są fałszowane wypowiedzi?! Czas zróbić obiegówkę po wszystkich forach mikroświata i przedstawić tę kwestię @Barhir az R-Z-Emre. Mogę pomóc z rozsyłaniem. Pollin MUSI dowiedzieć się o tym straszliwym FAŁSZERSTWIE. Ja wszystko rozumiem, ale to jest przekroczenie Pewnych Granic. Przesada.

• Wow 1
  • Zły 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
15 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

Na bialeni są fałszowane wypowiedzi?! Czas zróbić obiegówkę po wszystkich forach mikroświata i przedstawić tę kwestię @Barhir az R-Z-Emre. Mogę pomóc z rozsyłaniem. Pollin MUSI dowiedzieć się o tym straszliwym FAŁSZERSTWIE. Ja wszystko rozumiem, ale to jest przekroczenie Pewnych Granic. Przesada.

Obywatele WOLNEGO Świata,

Zwracam się do Was dzisiaj w obliczu SKHANDALU! Przekracza on normy! Nieznany sprawca dopuścił się nikczemnego FAŁSZERSTWA, fabrykując wypowiedzi oraz wizerunek Sułtana Barhira  az Ruzmari-Zentawi-Emre! Ten, co to zrobił, splugawił ideę wspólnej zabawy i współistnienia.

Złamał też praffa autorskie. Starry Harry już po niego idzie. Pozffie go.

• Smuteczek 3
x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
  • 2 tygodnie później...