Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uroczyście rozpoczynam swoją kampanię wyborczą na urząd Prezydenta Federacji Nordackiej. Działanie takie motywuję tym, że frekwencja wyborcza przekroczyła już 80% co umożliwia mi nie podleganie zmiennym humorom elektoratu. Czas zatem głosić prawdę, całą prawdę i tylko prawdę. 

Zgodnie więc z sugestią redaktora @Kamiljan de Harlinprezentuje swój program wyborczy nazwany "Zamknięta Mikronacja Handlowa".

Izolacja - Islam - Rządy Marionetkowe

another-drawing-of-sakayanagi-arisu-v0-e0vf97tpfu881.png.1b449d818c66015bea3b23bd3dfc84fd.png

1. Uroczyście przysięgam na przed majestatem ojczyzny Nordackiej, że jeśli zwycięzcę w wyborach upiblikuje swoje stópki w rajstopach. Lud Pobożny jakim są obywatele Nordaty zasługują na taką gratyfikacje. 

Choć uważam, że obietnica nr. 1 jest wystarczająca dodam także:

2. Nie znając podstaw prawnych ustroju Federacji Nordackiej zapewniam, że nie będę naruszać swych kompetencji w zakresie polityki wewnętrznej. Ma działalność skupi się na reprezentowaniu ducha Federacyjnego i dbaniu o dobrostan mikronautów poprzez działalność symboliczną i widowiskową, zostawiając kwestie polityki ludziom kompetentnym.

3. W kwestii informatycznej uznaje swój brak kompetencji. Stąd nie zamierzam rezygnować z pozycji marionetki w rękach oligarchii informatycznej, analogicznie jak w kwestiach polityki wewnętrznej przyjmę rolę marionetki rządu - takiego bądź innego. 

4. W polityce zagranicznej sytuacja jest "no tzw. do pupy". Postaram się za pomocą swoijego wdzięku i umiejętności dyplomatycznych uświadamiać narody Polinu o pięknie Federacji nie ustępując tzw. 'powarznym' na żadnym polu. 

5. W kwestiach religii podejmę się co piątkowego nauczania Koranu. 

6. Promować będę majestatem urzędu Prezydenckiego noffomowe nordacką. Precz z niszczeniem dziedzictwa kulturalnego!

7. Zobowiązuje się by z każdy chętnym co tydzień rozegrać partię szachów. 

8t1rtdhq45f91.png.ce50eb80666c3c02f111742f7566ded8.png

• Lubię to 1
  • Kocham to! 3

photo_2026-07-23_19-50-46.jpg.df2689b20790e7eccc7090f5cd9547a1.jpg
(-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán
Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką!
Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!

Opublikowano

1. Co ciekawe, nie będziesz pierwszą osobą z Nordaty która to zrobiła...

2. Bravo!

3. Bravo!

4. Bravo ff tym no sigma tak rell?

5. Ig vro

6(7). BRAVO tzw ZULU

(6)7. Bravo!

• Wow 1
  • Żaboid 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Adelaide Radziwiłł-Chojnacka napisał(a):

Jeśli Burek będzie zmuszony do noszenia afgańskiej burki to się zgadzam. 

Obywatel Burek jest burką jaką jako Prezydent będę nosić.

1 godzinę temu, Derya Öztürk napisał(a):

Stópkami odebrałaś mi głos Sułtana. 

Nie wątpię, że Sułtan jako poligamista rozdzielił swe głosy na wszystkie kandydatki. 

Edytowane przez Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein

photo_2026-07-23_19-50-46.jpg.df2689b20790e7eccc7090f5cd9547a1.jpg
(-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán
Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką!
Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!

Opublikowano
2 godziny temu, Derya Öztürk napisał(a):

Stópkami odebrałaś mi głos Sułtana. 

@Derya Öztürk Czekam na zdjęcie Twoich stópek. 

@Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein uwielbiam stópki! 

• Wow 3

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano

Ja wolę stópki na obcasie. 

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata.