Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, Derya Öztürk napisał(a):

Sprawa nadania obywatelstwa dla Salima Emre pokazuje jak bardzo nie działają struktury federacyjne. Potrzebna jest zmiana. 

Gdy potrzeba głosów to obywatelstwo nadawało się w kilka minut. Jeśli ten wniosek składa przeciwnik polityczny to nie ma komu wydać decyzji. 

Trzeba skończyć z tym, jak najszybciej! 

Mój syn powinien mieć obywatelstwo z prawa krwi i ziemii. To co się stało jest niedopuszczalne. 

• Lubię to 1
  • Haha 1

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano
14 godzin temu, Burek napisał(a):

Kurcze a kiedy był składany wniosek? Ja jestem chyba p.o. technically 

16 lipca. Proszę nie udawać, że Pan zapomniał . To celowe działanie wymierzone przeciwko muzułmanom. 

• Lubię to 1
  • Smuteczek 1
Opublikowano

Obawiam się, że mogłem przeoczyć

• Smuteczek 1
Opublikowano

Głosowanie już rozpoczęte. Nie wiem czy jak teraz dostanie obka to będzie mógł głosować. Może ktoś mundrzejszy rozjaśni tę kwestię.

Opublikowano (edytowane)

Spoko skoro mam jeszcze obka, zagłosowałam mając tyle głosów do dyspozycji że starczy i za Salima/Salina/Salema. 

Edytowane przez Adelaide Radziwiłł-Chojnacka
  • Lubię to 1

(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 

Opublikowano

699081392_ForumLogo.png.689aa21d25719bb73ca7d6ac93b13ee5.png.5c72378b9625f94b93a448891e426266.png

IX WYBORY PREZYDENCKIE

Federalna Komisja Wyborcza przedstawia oficjalne wyniki I tury wyborów IX Prezydenta II Federacji Nordackiej, przeprowadzonych w dniach 24-26 lipca 2026 roku.

Po przeliczeniu 100% protokołów obwodowych PKW stwierdza, że frekwencja wyborcza wyniosła 86,36 %.

Poszczególni kandydaci uzyskali następujące wyniki:

• Derya Öztürk – 28,3% głosów

• Kamiljan de Harlin – 15,9głosów

• Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein - 55,9% głosów

W związku z tym Federalna Komisja Wyborcza informuje, że:

• kandydatka Akrypa uzyskała ponad 50% głosów, w związku z czym wygrała w I turze wyborów prezydenckich

Federalna Komisja Wyborcza podkreśla, że cały proces wyborczy, od momentu otwarcia lokali po przekazanie protokołów, przebiegł zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa. Pojawiły się wprawdzie początkowe problemu przy uprawnieniach do głosowania obywateli II Federacji, ale zostały one momentalnie naprawione, a FKW przekierowało do nowoutworzonego głosowania i wszystko skończyło się ok, spk.

Chcemy podziękować członkom obwodowych komisji wyborczych, urzędnikom wyborczym, mężom zaufania, obserwatorom krajowym i międzynarodowym, a także wszystkim obywatelom, którzy wzięli udział w wyborach. Wysoka frekwencja jest świadectwem odpowiedzialności i aktywności społecznej.

Tym samym Państwowa Komisja Wyborcza ogłasza wyniki głosowania oraz zamyka etap ustalania rezultatów I tury wyborów Prezydenta II Federacji Nordackiej.

Bravo Zulu!

DW: @Obywatel Federacji@Obywatel Federacji - klon@Obywatel Federacji - bez prawa wyborczego

• Ogień! 3

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Kurwa!!! Jak to Akrypa wygrała przecież było że ja wygrywam!!! Chuj wam w dupę!!! Gdzie tu demokracja? Kurwa!!!!!!!!!!!  Kto na to pozwolił? Uzgodniłam, że wygrywam, wy suki syny, parszywe jebańce!!!!!!!!. Kurwa mać!!!!!, to jakiś spisek!!!!!!? Chuj wam wszystkim w wasze zdradzieckie pizdy, wy skurwysyny!!!! ZAPIERDOLE WAS albo nie, jebać was, i te wybory

• Kocham to! 1
  • Wow 1
Opublikowano

ze złego konta napisałem miało być z Yasminy

• Kocham to! 1
  • Wow 1
  • Cringe 1
Opublikowano
2 minuty temu, Burek napisał(a):

kolesko, wrasnie płez takie bajki biorą nas za oszustuf i fałszywcuw! 

nie wstyd Ccci tak ŁŻÊĆ?

• Smuteczek 2

photo_2026-07-23_19-50-46.jpg.df2689b20790e7eccc7090f5cd9547a1.jpg
(-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán
Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką!
Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!

Opublikowano

ON ZNOWU TO ROBI

ZNOWU SIĘ PODSZYWA

@KS @RB @BADEN REAGUJCIE

• Smuteczek 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Ff tym no ja gratuluję raz jeszcze fforumowo.

• Kocham to! 3
x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Opublikowano

ja poffiem ze to ktoss mi podmienill possta tak poffiem ff tym ukradl mi mojom tzw. tozssamosc

Opublikowano
20 minut temu, Burek napisał(a):

przepraszam pomyliłem sie bo zapomnialem ze yasmina zrezygnowała

Opublikowano
11 minut temu, Burek napisał(a):

przepraszam pomyliłem sie bo zapomnialem ze yasmina zrezygnowała

mylic sie rzec ludzka 🤲

• Ogień! 3

photo_2026-07-23_19-50-46.jpg.df2689b20790e7eccc7090f5cd9547a1.jpg
(-) Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lihtenštán
Nie ważne gdzie jestem, pamiętam kim jestem - Teutonką!
Imāmka Rafānu - Serdecznie zapraszam!

Opublikowano

Podszywanie się pod moją tożsamość to przekroczenie wszelkich granic i upadek moralny. Burek dopuścił się recydywy po ostatnich wydarzeniach, co jest nie do przyjęcia. Nie mam zamiaru dalej uczestniczyć w tym cyrku, który przez takie osoby jak on doprowadza Federację Nordacką do upadku.

Zrzekam się obywatelstwa Federacji Nordackiej i palę swój paszport, plując na flagę tej FN.

Sułtanka Siyah
Yasmin an Zentawi-Emre

• Lubię to 2
  • Kocham to! 2
  • Wow 1
  • Smuteczek 1

Alfarun_kalifat_godlo.webp.9b5ffe1969ba860ea76ebffe4cb30508.webpYasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun. 

Flaga-1561116550.webp.1aff4cfae15ed391da37c4d50f58c68a.webpFAR-1.webp.73ac1a5b5bea98d3b370c56acf66b2a7.webpAlfarun_kalifat_flag.webp.fc9bb6067061a2d8ed876f155bd2cc93.webp

Opublikowano

W całego serca gratuluję wyniku @Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein. Bravo zulu! Życzę powodzenia na nadchodzącą kadencję. 

Gratuluję również @Kamiljan de Harlin za zebrane głosy. 

Dziękuję wszystkim którzy oddali na mnie swój głos. Dziękuję wszystkim którzy wzięli udział w wyborach. 

Niestety wybory nie były uczciwie przeprowadzone. Wstrzymywanie wniosków o obywatelstwo, cenzurowanie mieszkańców Siyah i do tego jeszcze wybryki Burka. Nie tak powinno to wyglądać. Nie komentowałam zbrodni jakiej dokonano na obywatelach Winkulii odbierając im ich ojczyzne. Milczałam gdy Burek podrabiał wypowiedzi innych. Myślałam, że ta międzynarodowa afera czegoś go nauczyła i nie popełni drugi raz tego samego błędu. Myliłam się. Przychodząc tutaj wiedziałam do jakiego kraju przychodzę. Wiedziałam o tym jaki styl bycia ma Sułtan Barhir. Nie spodziewałam się jednak, że przyjmie to formę najgorsze ścieku, obrzydliwej patologii, elementu z którym nie chcę być utożsamiana . Nie mam zamiaru dalej uczestniczyć w tym czymś. 

Zrzekam się obywatelstwa Federacji Nordackiej. 

Co do obywatelstwa Wielkiego Sułtanatu Siyah to poczekam. Wierzę , że Sułtan @Barhir az R-Z-Emre zgodzi się na kompromis i wyprowadzi Siyah z tego forum na inne. Jeśli pozostanie na forum Nordaty to również i tego obywatelstwa się zrzeknę. 

Dziękuję.

• Lubię to 1
  • Smuteczek 3
Opublikowano

Pon pon pon pon

Gratuluję wygranej @Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein, świetnego wyniku @Derya Öztürk oraz wszystkim obkom frekwencji. 

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

Nadałem @Akrypa Ali Shariati von Primisz-Lichtenstein rangę @Prezydent Federacji. To powinno odblokować wszystkie uprawnienia. 

• Lubię to 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png