Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To może być pierwszy krok do utworzenia Wielkiego Kalifatu. Tylko poza nami nie ma innych muzułmanów na Polinie. Są tylko jakieś jednostki w Bialenii ale oni mają obrzydzenie do tego forum. 

• Lubię to 2

Alfarun_kalifat_godlo.webp.9b5ffe1969ba860ea76ebffe4cb30508.webpYasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun. 

Flaga-1561116550.webp.1aff4cfae15ed391da37c4d50f58c68a.webpFAR-1.webp.73ac1a5b5bea98d3b370c56acf66b2a7.webpAlfarun_kalifat_flag.webp.fc9bb6067061a2d8ed876f155bd2cc93.webp

Opublikowano

Warto wyjść z inicjatywą właśnie do Bialenii, zaprosić ich tutaj i pokazać się z dobrej strony. Na potrzeby powołania takiej Wspólnoty prosiła bym, by zachować powagę. To może być pierwszy krok do odbudowania relacji na linii FN-Bialenia oraz pierwszy krok do stworzenia wspólnej przestrzeni muzułmańskiej.

• Lubię to 3
Opublikowano

Szczerze wątpię w to że ktoś z Bialenii będzie chciał współpracować z nami. 

• Lubię to 2

Alfarun_kalifat_godlo.webp.9b5ffe1969ba860ea76ebffe4cb30508.webpYasmin an Zentawi-Emre Sułtanka Wielkiego Sułtanatu Siyah, Wezyrka Al-Faradon, Pani wszystkich karków, służka Wielkiego Meczetu, Imperatorka Wschodu i Zachodu, prawowita władczyni Nordaty Muzułmańskiej. Druga żona Barhira. Córka Aymana Zentawi. Dziedziczka Al-Rajn i Al-Farun. 

Flaga-1561116550.webp.1aff4cfae15ed391da37c4d50f58c68a.webpFAR-1.webp.73ac1a5b5bea98d3b370c56acf66b2a7.webpAlfarun_kalifat_flag.webp.fc9bb6067061a2d8ed876f155bd2cc93.webp

Opublikowano
33 minuty temu, Yasmin an Zentawi-Emre napisał(a):

Szczerze wątpię w to że ktoś z Bialenii będzie chciał współpracować z nami. 

Się nie dziwię

• Lubię to 1

(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 

Opublikowano

Popieram inicjatywę. Wspólnota powinna zająć się ochroną dziedzictwa oraz poszerzaniem wpływów arabskich na całym świecie. 

• Lubię to 2

Salim Emre, syn Barhira az Ruzmari-Zentawi-Emre i Yasmin an Zentawi-Emre. Dziedzic Siyah, Al-Faradon, Al-Rajn i Al-Farun. 

Flaga-1561116550.png.203d18081bd41bf9b4270e0176fc7143.png

Opublikowano

Zgadza się. Wspólnota powinna zabezpieczyć całą ludność arabską, szczególnie tam gdzie gdzie nasi bracia i siostry zmagają się z imperializmem i nazizmem. 

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1

Opublikowano

Jestem gotowy by uczyć się męstwa od mojego ojca by kiedyś poprowadzić nasz sztandar do zwycięstwa. Kiedyś poprowadzę wspólnotę do ostatecznego triumfu. 

• Lubię to 2

Salim Emre, syn Barhira az Ruzmari-Zentawi-Emre i Yasmin an Zentawi-Emre. Dziedzic Siyah, Al-Faradon, Al-Rajn i Al-Farun. 

Opublikowano

Prosze konsultować powoływanie organizacji międzynarodowych z Sułtanem. 

• Lubię to 2

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano

Międzynarodowa Wspólnota Muzułmańska miała by mieć charakter religijny. 

Sułtanie w wolnym kraju Siyah mogę zakładać wspólnoty religijne, prawda? To co mam konsultować z Sułtanem? 

• Lubię to 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Derya Öztürk napisał(a):

Sułtanie w wolnym kraju Siyah mogę zakładać wspólnoty religijne, prawda? To co mam konsultować z Sułtanem? 

Sułtan jest najwyższym władcą i powinien wszystko wiedzieć pierwszy. 

• Lubię to 1

Opublikowano
4 godziny temu, Derya Öztürk napisał(a):

Proszę robić w Siyah wszystko na co ma Pani ochotę piękna Pani. 

• Lubię to 2

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano
4 godziny temu, Salim Emre napisał(a):

Sułtan jest najwyższym władcą i powinien wszystko wiedzieć pierwszy. 

DOBRZE! BRAVO MĄDRY KIDOS! W KOŃCU ABSOLUTYZM!!!

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1

(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 

Opublikowano
2 godziny temu, Barhir az R-Z-Emre napisał(a):

Mam ochotę na zaprowadzenie prawa, uchwalenia konstytucji i ucywilizowania Siyah. 

• Lubię to 1
Opublikowano

Oczywiście to wszystko może piękna panienka robić w Siyah. 

• Lubię to 1

Opublikowano
20 godzin temu, Barhir az R-Z-Emre napisał(a):

Prosze konsultować powoływanie organizacji międzynarodowych z Sułtanem. 

6 godzin temu, Barhir az R-Z-Emre napisał(a):

The duality of man

• Lubię to 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

To tylko dowodzi jak nowoczesnym, elastycznym i miłosiernym imperatorem jest mój ojciec. 

• Lubię to 2

Opublikowano
20 minut temu, Salim Emre napisał(a):

To tylko dowodzi jak nowoczesnym, elastycznym i miłosiernym imperatorem jest mój ojciec. 

A ja z kolei jestem staromodnym, konserwatywnym i despotycznym imperatorem. Praffda @Mieszkaniec M. Kiryjskiej?

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
Godzinę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

A ja z kolei jestem staromodnym, konserwatywnym i despotycznym imperatorem. Praffda @Mieszkaniec M. Kiryjskiej?

Staromodny młodzik, konserwa nowego pokolenia.

• Lubię to 1
  • Sigma 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
14 godzin temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał(a):

Jeszcze jak

• Ogień! 1

Franciszek Kirianóo von Hohenburg-Radziwiłł

Były Premier II Federacji Nordackiej

Kanonik oraz prezbiter KPP

Król Czermnej

101005704499831609.png

Opublikowano
13 godzin temu, Kamiljan de Harlin napisał(a):

Staromodny młodzik, konserwa nowego pokolenia.

Noffego