Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim bardzo niesprawiedliwie oceniasz Króla. Naprawdę - pare głupkowatych pościków to nie jest powód do takiego marudzenia.

Opublikowano
21 godzin temu, Burek napisał(a):

Moim bardzo niesprawiedliwie oceniasz Króla.

I v-syna. Ubolewam nad stanem więzi rodzinnych u Hohenburgów.

• Smuteczek 2
x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Opublikowano
4 godziny temu, August de la Sparasan napisał(a):

Ważne że nazwisko przekazane Ad maiorem Dei gloriam.

• Ogień! 1

(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 

Opublikowano

i po co wam takie krucjaty? jak mawia karol, kiedy nie było internetów, to tylko rodzina wiedziała, kto jest głupi na wsi! 😄

• Kocham to! 1
  • Wow 1
Opublikowano
20 godzin temu, August de la Sparasan napisał(a):

Kto by pomyślał, że dość obiecująca i szanowana osoba przeobrazi się w dość nieodpowiedzialną, praktykującą głupkowatość i trolling. Wiedząc to, być może dwa razy bym zastanowił się nad usynowieniem. 

• Smuteczek 1

#PrzywróćmyNormalność

#PreczZGłupkami

Opublikowano
2 godziny temu, Artur Kardacz napisał(a):

Kto by pomyślał, że dość obiecująca i szanowana osoba przeobrazi się w dość nieodpowiedzialną, praktykującą głupkowatość i trolling.

O, mnie też podobnie kiedyś opisywano. Widać, że mamy nawet więcej wspólnego niż sądziłem.

• Wow 1
x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Opublikowano (edytowane)

To ja może powiem, że w czasie kilku ostatnich dni (patrz: dyskusje o mapie Ronona w Bialenii) okazało się, że głupkowate zachowanie części obywateli w pozostałych miejscach forum wcale nie rzutuje na reputację całości państwa i niegłupkowatej części obywateli. Więc chyba jeden z głównych argumentów tzw. krucjaty został wytrącony.

Proponuję pomyśleć o deeskalacji powstałego konfliktu, dla dobra kraju.

Edytowane przez Burek
Opublikowano

No nie wiem, bo to krucjata ma chyba jakieś rządania. Ja proponuję uspokojenie się i normalne działanie w kraju, jak dotychczas, biorąc pod uwagę to, że argumenty stronnictwa antygłupkowatego są tzw. no słabe.

• Smuteczek 1
Opublikowano

Mi jest np. wstyd, że jestem z kraju, w którym panuje król, który używa głupkowatego języka, prowokuje ludzi i prowadzi konflikty z innymi krajami, przez co Nam się obrywa. Wandusi już szykują baseballe na zjazd, przez Wasze nieodpowiedzialne zachowanie teraz nie wiem czy mogę pojechać, bardzo się przez to boję. Dlaczego psujecie mi życie zjazdowe? Jak mam z dumą wywiesić winkulijską flagę teraz? 

• Lubię to 2
  • Smuteczek 2