Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ff tym poffiem: BRAVO ZULU

• Kocham to! 3
Opublikowano

Cholera, dawno nie widziałem tak dobrego gospodarza. Wszystkiego masz pod dostatkiem! 

Pożera całą tackę pralinek po namoczeniu jedna po drugiej w betonówce.

Odkrywam takie połączenia smakowe, jakie się fizjologom nie śniły!

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
  • Wow 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

A probowałeś to wszystko połączyć z piwem kiriańskim i jednocześnie łykać astrovials? Nie? To spróbuj.

• Wow 3

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

ff tym ja puszczam no tą tzw mussykę

• Sigma 1
Opublikowano

Bierze łyk piwa kiriańskiego zaserwowany przez barmana z beczki do kufla

Ziom, ja żadnego astrovials nie łykam. Dawaj mi do nich strzykawkę i igłę, podmięśniowo się wchłania lepiej. 

Czkawk.

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
  • Wow 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

ff ogule przez to weSSele przebiliśmy rekord sspamu ff tym miesiacu. braffo zulu

• Kocham to! 3
Opublikowano

BRAVO ZULU NAM FFSZYSTKIM!

• Ogień! 2
x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, były Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Opublikowano

BRAVO SPAM

Nie można dodawać nowych odpowiedzi w tak krótkim czasie. Proszę poczekać 5 sekund i spróbować ponownie.
  • Kocham to! 2
Opublikowano

Kurcze, szkoda, że mnie nie było, ale miałem obowiązki w Rotrii. Błogosławieństwa Bożego uguem dla Was.

• Ogień! 2

Jego Eminencja mgr. net Henryk  Tymoteusz  książę  kardynał  Ziemiański-Wieniawa OSI 

Arcybiskup achkovski  

Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria 

Hrabia Bari 

Baron Andalo 

Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin 

101005704499835679_t.png.bc071a3c5ce1755f8295c1aadb75cf4c.png

1260.png

Opublikowano

Bravo Henryk!

• Lubię to 1
Opublikowano
20 minut temu, Burek napisał(a):

Bravo Henryk!

Bravo! (Nieironicznie)

x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza

Discord:

Opublikowano
2 godziny temu, Henryk Ziemiański-Wieniawa napisał(a):

Kurcze, szkoda, że mnie nie było, ale miałem obowiązki w Rotrii. Błogosławieństwa Bożego uguem dla Was.

Ugułem dziękujemy! Zapraszamy jeszcze na imprezowanie 😭😭😭😭

• Smuteczek 1

(-) Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 

Opublikowano

ff tym no ffeSSele te no trffa dopóki no ostatni tzw no pijany ten no wujek nie wytoczy się no z tej sali

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano (edytowane)

w tym wam powiem, że przywiozłem no tą płytę z tą no muSSyką no z tej tzw. Lumerii. W tym ją no puszczę

Edytowane przez Burek
  • Lubię to 1
  • Kocham to! 1
Opublikowano

Braffo!

Discord:

Opublikowano

Z okazji zawarcia związku małżeńskiego składam najserdeczniejsze gratulacje oraz życzenia wszelkiej pomyślności dla Bolesława Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan (w Winkulii jako Mikołaj III) oraz Adelaide Radziwiłł-Chojnackiej.

Niech wspólna droga będzie pełna miłości, wzajemnego szacunku, zaufania i radości. Życzę Wam, aby każdy dzień przynosił nowe powody do uśmiechu, a wszystkie wyzwania umacniały Waszą więź. Niech Wasz dom będzie miejscem pokoju, szczęścia i spełnienia marzeń, a wspólne życie obfituje w sukcesy zarówno na płaszczyźnie osobistej, jak i publicznej.

Przyjmijcie wyrazy najwyższego uznania oraz życzenia długich i szczęśliwych lat spędzonych razem.

• Lubię to 1
  • Kocham to! 2

/-/Thomas von Lisendorff 

Wiceprezydent oraz Minister Kultury i Sportu Republiki Bialeńskiej, Cesarz Imperium Rusowii 

100505667931999078.png

Opublikowano

Kochani, i ja również życzę Wam wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! Małżeństwo to odważny krok, zwłaszcza że połowa z nich statystycznie kończy się nie najlepiej. Życzę Wam, żebyście należeli do tej lepszej połowy i żeby te wszystkie przyszłe kłótnie kończyły się raczej śmiechem niż adwokatem. ;3

Niech Wam się układa, dużo miłości, zdrowia i szczęścia na co dzień. Powodzonka! ❤️ 

• Kocham to! 2

(-) Maarik Vettari

Opublikowano

Drodzy Kochani! 

Na wstępie chciałam przeprosić, że tak późno zabieram głos i nie było mnie oraz Księcia na Waszym ślubie. Proszę o wybaczenie i wyrozumiałość. 

Z okazji Waszego ślubu życzę w swoim imieniu oraz mojego małżonka, aby każdy Wasz wspólny dzień był pełen miłości, wzajemnego szacunku i zrozumienia. Niech Wasza nowa wspólna droga przynosi Wam wiele radości, spełnionych marzeń i pięknych chwil, które będziecie pielęgnować przez całe życie. Niech również Wasze wspólne życie będzie jak najdłuższe. 

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

• Kocham to! 2

( ? ) Fatima Popow-Chojnacka 1125.png

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...