Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy Bracia proszę zrozumieć moją żonę, przez którą przemawia wzgląd estetyczny. Trzeba przyznać, że każdy ma obawy dotyczące wyglądu FN na nowym silniku. Do tego pozostają przyzwyczajenia, które są słabością każdego z nas. 

Jestem przekonany, że przy zmianie silnika, moja ukochana żoneczka, chętnie wspomoże zespół administracyjny fachową opinią w temacie stylistyki. 

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano

@Adelajda Radziwiłłówna O czym Pani mówi? 

@BurekBurku, specjalnie dla Ciebie - teraz moja sygnatura Ci odpowiada? 

Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Tyran pikseli. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy. Ojciec syna Salima, dziedzica i przyszłego władcy mikroświata. 

Opublikowano
6 minut temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

Drodzy Bracia proszę zrozumieć moją żonę, przez którą przemawia wzgląd estetyczny. Trzeba przyznać, że każdy ma obawy dotyczące wyglądu FN na nowym silniku. Do tego pozostają przyzwyczajenia, które są słabością każdego z nas. 

No wiecie, będzie wgrane pewnie parę stylów, każdy będzie mógł wybrać ulubiony i sobie ustalić.

Mam nadzieję że pańska żoneczka nie mówi poważnie i nie zamierzacie od nas uciekać tuż po zawarciu przyjaźni w imię Allaha-Jahwe?

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
2 minuty temu, Barhir az Ruzmari-Emre napisał(a):

@Adelajda Radziwiłłówna O czym Pani mówi? 

@BurekBurku, specjalnie dla Ciebie - teraz moja sygnatura Ci odpowiada? 

przecież chodzi o to, że była w chuj wyjebana i zajmowała pół strony. potem została zmniejszona i była spoko (i napisałem o tej sygnaturce raz?)

• Lubię to 1
Opublikowano

@Bolesław Kirianóo von HohenburgBracie... Natura kobiet, szczególnie tych najpiękniejszych jest porywcza. A jak wiadomo moja żona jest najpiękniejsza. 

Moje słowo na pojednanie przyjaźni FN-Siyah otrzymałeś Bracie i tak też będzie. 

• Lubię to 2

Opublikowano
9 minut temu, Burek napisał(a):

przecież chodzi o to, że była w chuj wyjebana i zajmowała pół strony. potem została zmniejszona i była spoko (i napisałem o tej sygnaturce raz?)

Przepraszam Burku. 

• Lubię to 2
  • Sigma 1

Opublikowano

spk, nie ma za co

• Lubię to 1
  • Sigma 1
Opublikowano
Godzinę temu, August de la Sparasan napisał(a):

Protestuję, zmieniamy forum na wygodniejsze i bardziej ludzkie.

Invision > mybb > phpbb

• Podejrzane 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

Lista dyskusyjna  >>> forum 

IRC >>> discord 

• Wow 1

Opublikowano
6 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał(a):

Invision > mybb > phpbb

not true

• Lubię to 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Doktryna Micronation (HTML) > Lista dyskusyjna > forum 

• Wow 3

Opublikowano

To kiedy zakładamy listę dyskusyjną? 

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

Zakładamy stronę pisaną w HTML. W celach kontaktowych umieszczę tam adres mailowy do Sułtana :) lista dyskusyjna chyba nie była zgodna z doktryną micronation haha