Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Barhir Emre przybywa do Pałacu Prezydenckiego. Wzywam Prezydenta do rozpoczęcia rozmów. Proszę stawić się w tym miejscu do rozmowy. 2 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Burek 1 184 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Prezydent raczej później będzie. Teraz tzw. śpi.
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca Jestem wyrozumiały, zaczekam na Prezydenta. A Premier Burek może zorganizować jakieś uciechy aby umilić mi ten czas. Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Burek 1 184 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Mnie tu nie, No w tym pałacu. Komunikuję się na odległość. Głośniki itp.
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca Ta technologia... Burku postarajcie się. Możecie opowiedzieć mi jakiś wierszyk. Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 253 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca 10 minut temu, Barhir Emre napisał(a): Jestem wyrozumiały, zaczekam na Prezydenta. A Premier Burek może zorganizować jakieś uciechy aby umilić mi ten czas. Ja mogę zorganizować!!! Transport kibitką do Siyah <3333
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca Panienka może inaczej umilić mi czas ale i na to przyjdzie pora. Na ten moment uszczęśliwicie Sułtana gdy opowiecie mu jakiś wiersz. Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 253 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Opowiem!!! Opowiem!!! Bahir klonów zrobił rój, każdy krzyczy.: „Tron jest mój!”. Jeden drugi naśladuje, żaden nic nie wymyśluje. Kopia, kopia, kopii grad, aż go wyśmiał mikroświat. Tyle kopii w jednym rzędzie, nikt nie zgadnie, kto kim będzie. 1 1
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca Dziękuję Ci Panienko! Postarałaś się. Bardzo dobrze, dostateczny, siadaj. Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Burek 1 184 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca (edytowane) Brootson wkracza na teren pałacu Kochasiu, czemu przede mną uciekasz? @Burak Emre Edytowane 17 Czerwca przez Burek
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca Burku lubię Cię. Jak wysyłasz dziewczynki dla Sułtana to postaraj się o najwyższą jakość. Kto wie, kto wie... Czy Burek nie znajdzie zatrudnienia w Siyah. Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
August de la Sparasan 1 117 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Na przeciw przybyszowi wyszedł Prezydent August de la Sparasan ze słowami: - Dzień dobry, chciał Szanowny ze mną rozmawiać, a zatem, pomimo wielu zobowiązań wobec państwa, przybyłem - 1 x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca - Dzień dobry Prezydencie. Proszę wybaczyć moje zachowanie ale kultura mojego narodu posiada specyficzne poczucie humoru i osobliwy styl bycia. Przybywam do Prezydenta jako PraPrawnuk Fazila Emre. Jestem Sułtanem Siyah. Czy mogę rozmawiac z Panem na temat wejścia Sułtanatu w skład Federacji? 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
August de la Sparasan 1 117 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca - Jak najbardziej, choć wolałbym, coby w rozmowach uczestniczył również Premier jako, bądź co bądź, szef rządu. Przyznam, że przybycie Szanownego było dla nas wielkim zaskoczeniem. - x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca - Zaprośmy do rozmowy więc Pana poddanego, o funkcji premiera czyli Burka. Rozumiem że pojawienie się głowy rodu Emre, następcy Wielkiego Fazila jest wydarzeniem wielkim i podniosłym. Proszę się nie martwić. Przychodzę w pokoju. 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Burek 1 184 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca *bzzzzz-bib* H-halo... s-słychać mnie? 1 2
August de la Sparasan 1 117 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca - A zatem mamy z nami i Szanownego Premiera. Czy Premier, jako zaznajomiony z Winkulią, powie nam coś o obecnej sytuacji terenów Siyah? - x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca Burku siadaj i zachowaj powagę. Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Burek 1 184 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca 3 minuty temu, August de la Sparasan napisał(a): - A zatem mamy z nami i Szanownego Premiera. Czy Premier, jako zaznajomiony z Winkulią, powie nam coś o obecnej sytuacji terenów Siyah? - Tereny dawnego Sułtanatu Siyah są częścią Związku Winkulijskiego. Oczywiste zatem, że nie mogą wejść w skład Federacji. Musimy zachować szacunek dla integralność terytorialnej i suwerenności naszych partnerskich państw. 5 minut temu, Barhir Emre napisał(a): Burku siadaj i zachowaj powagę. No przecież siedzę. 1
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca Pozwolę sobie wyjawić moją propozycję. Dam czas do namysłu Prezydentowi. Co oferuje? Oferuję swoją osobę, będę umilał życie w FN. Będę aktywny i śmieszny. Proszę jednak nie lekceważyć potomków Fazila! Pod przykrywką niezrozumiałego humoru kryje się esencja mikronacyjnego tworzenia historii, kultury i sztuki Nordackiej. Proszę o wydzielenie mi kawałka ziemi gdzie kiedyś znajdował się mój Sułtanat. Proszę o utworzenie działu na forum gdzie będę sobie grzecznie Sułtanował. Oczywiście Sułtanat będzie podległy (oficjalnie) władzy Federalnej. I tak każdy wie, że posiadam tytuł władcy Nordaty i nie ma Panów nad Sułtana. Jako konieczny warunek stawiam również wysłanie mi w korespondencji prywatnej zdjęcia stópek pani Adelajdy. Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Burek 1 184 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca 1 minutę temu, Barhir Emre napisał(a): Proszę o wydzielenie mi kawałka ziemi gdzie kiedyś znajdował się mój Sułtanat. Proszę o utworzenie działu na forum gdzie będę sobie grzecznie Sułtanował. Nie mamy kompetencji by w tym aspekcie pomóc. Ziemie, gdze niegdyś leżał Sułtanat znajdują się pod władzą innych, suwerennych państw. Nie mamy żadnych praw nimi dysponować. 3 minuty temu, Barhir Emre napisał(a): Jako konieczny warunek stawiam również wysłanie mi w korespondencji prywatnej zdjęcia stópek pani Adelajdy. Nie mamy również kompetencji by spełnić to żądanie. ALE Być może Siyah mogłoby zająć i skolonizować jakieś inne ziemie? Przykładowo, mamy informacje, że władze Protektoratu Wyrtlandii są zainteresowane nowymi osadnikami. Wkróce się z nimi rozmówię, jeśli Siyah byłby zainteresowany osiedleniem się gdzieś-tam. 1
August de la Sparasan 1 117 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca 1 minutę temu, Burek napisał(a): Być może Siyah mogłoby zająć i skolonizować jakieś inne ziemie? Przykładowo, mamy informacje, że władze Protektoratu Wyrtlandii są zainteresowane nowymi osadnikami. Wkróce się z nimi rozmówię, jeśli Siyah byłby zainteresowany osiedleniem się gdzieś-tam Mamy też sporo terenów pod naszą protekcją na wschodzie i terenach dawnej Klindii, które pozostają niezorganizowane, acz mają wielki potencjał. x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca Mogę przyjąć ziemię ale nie chcę być obciążony jakimiś historycznym tworem. Może gdzieś znajdzie się kilka wolnych pikseli. Nazwę wtedy mój kraj Sułtanat Siyah II Bardzo ubolewam nad brakiem możliwości wysłania mi tych zdjęć. Od kiedy Pani Adelajda zasugerowała małe fiku miku a później napisała o trzymaniu nordaty pod stópką nie mogę przestać myśleć o jej stópkach. 1 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Burek 1 184 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca KLIK-KLIK Wysłało się? Możemy zaproponować Wam na przykład jeden z zaznaczonych tu terenów. Na Noffolandzie (obrazek po lewek) trwa obecnie akcja pacyfikacyjna, ale ziemie powinny być wkrótce zdolne do kolonizacji. No za bardzo to nic tam eee... nie ma. Albo nie będzie. A po lewej - ta wyspa w kółeczku też mogłaby stanowić terytorium Noffego Siyah. Obecnie znajduje się pod kontrolą ludów tubylczych, ale generalnie nic tam nie ma na razie. 1 1
Burek 1 184 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca A i tu jest cała ta tzw. mapa dla kontekstu 1
Rekomendowane odpowiedzi