Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Witajcie poddani Wielkiego Sułtana. Po wielu latach powracam na ziemię swoją aby odebrać należną mi chwałę. Prowadźcie mnie do zarządcy całej Federacji. Nieście wieść, że Bahir przybył i niech go oczekują i przyjmą jako władcę Nordaty. 1 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Burek 1 184 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Cześć. Prezydent II Federacji to ten tzw. @August de la Sparasan, premier to tzw. @Burek, czyli no ja.
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca Premier Burek...wnioskuję więc, że nie posiadasz władzy na Nordacie. Znaj jednak łaskę Sułtana i dobroć Sułtańską. Prowadź mnie do Prezydenta. Będziesz odpowiadał za godne przyjęcie mnie na rozmowę z prezydentem. Zajmij się wszystkim. Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 253 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Bombastic side eye, akurat wczoraj podczas realizacji pewnego projektu, wspomniałam w nim o haremie Fazila Emre, a tu taka niespodzianka xD
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca Wspomina Pani o haremie mojego prapradziadka. Stare przysłowie mówi, że jak piękna kobieta pomyśli o figlach z reprezentantem rodu Emre to marzenia się spełniają. Jeśli będzie miała Pani ochotę na małe figle, służę pomocą. 1 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Adelaide Radziwiłł-Chojnacka 253 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Ja dziękuję, 1/4 kontynentu i tak leży już u moich stópek, ale może @Elisa von Rozmarinowabędzie chciała zostać sułtanką.
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca Panienka źle odebrała moje słowa. Nie proponuje by została Panienka moją żoną. Na to trzeba sobie zasłużyć. Propozycja obejmuje zbliżenie seksualne bez zobowiązań. Jaki ma pani rozmiar stópki? 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Burek 1 184 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca (edytowane) Edytowane 17 Czerwca przez Burek
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca Nie wiem Burku czy ty chcesz przedstawić mi jak wyglądasz czy jesteś upośledzony ale brzydką i czerwoną masz twarz. Nie martw się tym. Na tym świecie jest miejsce dla każdego, nawet dla tych brzydkich i upośledzonych. 2 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Burek 1 184 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca (edytowane) 6 minut temu, Barhir Emre napisał(a): Nie wiem Burku czy ty chcesz przedstawić mi jak wyglądasz czy jesteś upośledzony ale brzydką i czerwoną masz twarz. Nie martw się tym. Na tym świecie jest miejsce dla każdego, nawet dla tych brzydkich i upośledzonych. To ten no Brootson. ff tym on cb pragnie Edytowane 17 Czerwca przez Burek 1
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca Trudne jest życie Sułtana. Pośród ludów niewiernych Nordaty czuję się jak w zoo. Dla dobra Siyah, Nordaty i na chwałę Allacha czasami trzeba i z małpą wchodzić w dyskusję. Nie lękajcie się - mam cierpliwość i idiotyzm Nordacki zniosę. @Adelajda Radziwiłłównajaki masz rozmiar stópki? Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
August de la Sparasan 1 117 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Witam w II Federacji Nordackiej. Nazywam się August de la Sparasan i tak się składa, że jestem tu Prezydentem. Zaprosiłbym Szanownego do rozgoszczenia się, ale widzę, że Szanowny już czuje się tutaj, jak u siebie. 1 1 1 x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca Dziękuję Prezydencie. Czuję się jak u siebie. Ma Pan uczynnego poddanego. Proszę pomyśleć o premii dla Burka. 1 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca (edytowane) Elo @Barhir Emre, tym kim ty jesteś? Edytowane 17 Czerwca przez Elisa von Rozmarinowa
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca W tym Republika Bialeńska jest krajem liberalnym ale też krajem muzłmańskim tak powiem troszkę jest podobno do Syrii 1
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca Elisa zapytaj innych o to kim był Fazil Emre. Jaki masz rozmiar stópki? Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca 36 minut temu, Barhir Emre napisał(a): Elisa zapytaj innych o to kim był Fazil Emre. Jaki masz rozmiar stópki? A ja mam 45 1
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 17 Czerwca Autor Opublikowano 17 Czerwca O kur... Yeti. Wielka stopa na Nordacie. Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Barhir az R-Z-Emre 267 Opublikowano 18 Czerwca Autor Opublikowano 18 Czerwca Chciałbym sprostować informacje w tym wątku. Moja żona nie ma rozmiaru stopy 45. Ma piękne, malutkie zgrabne stópki. Kocham ją całą<3 2 Barhir az Ruzmari-Zentawi-Emre, Sułtan Siyah, Pan wszystkich karków, sługa Wielkiego Meczetu, Król Królów, Imperator Wschodu i Zachodu, prawowity władca Nordaty Muzułmańskiej. Syn Ahmeda-Hamasa, wnuk Ahmeda, prawnuk Ertana i praprawnuk Fazila. Mąż swojej pierwszej żony Eliny i drugiej żony Yasminy.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca NAMI RZĄDZI PATRIARCHA 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Rekomendowane odpowiedzi