Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

To byłem ja. Ciekawe kiedy normiki zaakceptują fakt, że TŚK to zjajt (niesmaczny, niedojrzały, radykalny etc.) i actually nikt nie zamierza zabić Waksmana.

Nie wiem, kogo ma taki żart śmieszyć? To jest grupowe znęcanie się, a nie żart.

2 godziny temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Proszę ów niepotrzebny triumfalizm uznać za kumulację poprzednich ok. 2 miesięcy i wszystkich momentów, w których chciało się rzucić choćby niewinny zjajcik, a z uwagi na okoliczności i stopień realizacji Planu Odrodzeniowego nie było to możliwe. Spokojnie, za parę dni nam pewnie przejdzie.

Cały czas rzucaliście żartami i było to możliwe przez cały okres rządów Robingrena. Teraz wrzucacie jakieś dziecinne podśmiechujki w każde możliwe miejsce. Cały mikroświat drwi z tego, jak toksyczne jest to forum. 

Godzinę temu, Burek napisał:

A co do tematu to myślę, że za jakiś czas hasła radykalnie antywakssmanistyczne znikną z pierwszego planu, jak sama sprawa odejdzie do historii a na horyzoncie pojawią się inne. Teraz mamy duże emocje po bardzo znamienitych wydarzeniach, będących kulminacją paromiesięcznych procesów, część obywateli czuje potrzebę celebracji, czasem w dość orgiastyczny sposób, chyba w celu wyładowania tego zbudowanego napięcia.

Czegokolwiek ktokolwiek by nie świętował, takie hasła są niedopuszczalne. Nie obchodzi mnie, jak duże są czyjeś emocje. Człowiek ma rozum i mózg, którym potrafi hamować swoje nieprzyzwoite czyny i słowa. To, że ktoś nie panuje nad emocjami, nie usprawiedliwia go.

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
2 minuty temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Też się czasem zastanawiam nad tym względem tego co piszą inni. Humor jest subiektywny, czy coś takiego.

2 minuty temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Cały czas rzucaliście żartami i było to możliwe przez cały okres rządów Robingrena. 

No nie można było, zwłaszcza w przypadku Augusta. Jesteś źle poinformowany, a poza tym to nie robimy teraz nic takiego, o czym byś nie wiedział, że będziemy robić.

3 minuty temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Cały mikroświat drwi z tego, jak toksyczne jest to forum. 

No tak. A wcześniej drwili z nas, że jesteśmy tacy ugodowii, że się tu wszyscy wzajemnie adorujemy. Czemu miałoby nas to obchodzić?

4 minuty temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Czegokolwiek ktokolwiek by nie świętował, takie hasła są niedopuszczalne. Nie obchodzi mnie, jak duże są czyjeś emocje. Człowiek ma rozum i mózg, którym potrafi hamować swoje nieprzyzwoite czyny i słowa. To, że ktoś nie panuje nad emocjami, nie usprawiedliwia go.

Ale to nie chodzi o to, że ktokolwiek nie umie nad sobą panować, tylko, że postanowił na chwilę przestać to robić. I jest wielkie halo. Szkoda, żeście tak wszyscy nie reagowali gdy Waksman obrażał Kiriańczyków, gdy grupowo z Plejkiem znęcał się nad Nordaciarzami w ogóle. Wielokrotnie śpiewano: "Pozbyć się Bolka i rządów Koalicji", skąd mam wiedzieć, czy fr nie zechcą się mnie POZBYĆ? Jesteście niekonsekwentni w nadwrażliwości.

• Lubię to 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
4 minuty temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Cały czas rzucaliście żartami i było to możliwe przez cały okres rządów Robingrena. Teraz wrzucacie jakieś dziecinne podśmiechujki w każde możliwe miejsce. Cały mikroświat drwi z tego, jak toksyczne jest to forum. 

Obraz

Opublikowano
1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

czy fr nie zechcą się mnie POZBYĆ? Jesteście niekonsekwentni w nadwrażliwości.

ja za to fr wiem, że chcieliście się pozbyć mnie XD genialnie wam to wyszło chłopaki myce z głów

1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Waksman

tu błąd, musisz pisać wakSSman, bo tak to jest nie zgodne z twoją własną ideologią chorągiewo

Opublikowano
1 minutę temu, Waksman napisał:

ja za to fr wiem, że chcieliście się pozbyć mnie XD genialnie wam to wyszło chłopaki myce z głów

Zależy pod jakim względem. Informatycznie, forumowo - absolutnie, o niczym innym nie marzyliśmy przez ostatnie tygodnie. Ale wciąż czekam aż ktokolwiek udowodni że TŚK jest czymkolwiek innym niż tym czym jest - 4chanowym zjajcikiem, który będzie używany częściej, skoro wzbudza takie święte oburzenie.

2 minuty temu, Waksman napisał:

tu błąd, musisz pisać wakSSman, bo tak to jest nie zgodne z twoją własną ideologią chorągiewo

A to zależy, jak mam ochotę to piszę z SS, albo w --> ff, a czasem nie. Rzecz w tym że to nie jest nawet jakaś deklaracja ideowa tylko po prostu jak mam humorek to lubię tak pisać żebyście wiedzieli że nie mówię poważnie (i tak w ten sposób myślicie)

• Kocham to! 1

99792411588297495.png

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
13 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał:

To nie jest znęcanie się, bo w drugą stronę też leci. Bardziej pato-gala walk czy coś

Mikroświat drwił by i tak czy siak, nie ważne co zrobimy a czego nie. Wszyscy mają już wytworzoną opinię, w której schemat wcisną wszystkie zachowania, jakie by one nie były. No, a poza tym my też z nich drwiny, więc spoko.

• Kocham to! 1
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Zależy pod jakim względem. Informatycznie, forumowo - absolutnie, o niczym innym nie marzyliśmy przez ostatnie tygodnie. Ale wciąż czekam aż ktokolwiek udowodni że TŚK jest czymkolwiek innym niż tym czym jest - 4chanowym zjajcikiem, który będzie używany częściej, skoro wzbudza takie święte oburzenie.

ty marzyłeś o tym, że cały ten kraj mieć dla siebie, a pojawienie się niektórych osób tylko spotęgowało tą żądzę. ganiałeś za nią od ostatnich kilku miesięcy bo nie mogłeś pogodzić się z utratą wpływów na władzę federalną. poczułeś, że nie masz kontroli i zabolało kurwa XD. wmówiliście sobie, że waksman jest waszym zagrożeniem (i wsm słusznie, bo to mi i Robingrenowi udało się was tego jednowładztwa POZBAWIĆ), i zaczęliście robić wszystko, żeby i wyjebać mnie, i żeby postarać się o pełną kontrolę nad federacją do końca jej istnienia. udało wam się ale błagam kurwa na Trolla nie mówcie, że to jest demokracja, i że wy teraz będziecie ją umacniać XD. wraz z wyjebaniem mnie i wraz z wyjebaniem Damiano wyzbyliście się ostatniej demokratycznej cząstki tego państwa. a z tymi zjajcikami to ja ci się serio próbuję udać do jakiegoś lekarza specjalisty, bo jak nie uprawiasz gaslightingu, to wpadasz w jakąś uproczywą manię połączoną ze schorzeniami paranoidalnymi. demokracja psia mać, dobre XD neokalkiliści pierdoleni

Edytowane przez Waksman
Opublikowano
Teraz, Waksman napisał:

ty marzyłeś o tym, że cały ten kraj mieć dla siebie, a pojawienie się niektórych osób tylko spotęgowało tą żądzę. ganiałeś za nią od ostatnich kilku miesięcy bo nie mogłeś pogodzić się z utratą wpływów na władzę federalną. poczułeś, że nie masz kontroli i zabolało kurwa XD. wmówiliście sobie, że waksman jest waszym zagrożeniem (i wsm słusznie, bo to mi i Robingrenowi udało się was tego jednowładztwa POZBAWIĆ), i zaczęliście robić wszystko, że i wyjebać mnie, i żeby postarać się o pełną kontrolę nad federacją do końca jej istnienia. udało wam się ale błagam kurwa na Trolla nie mówcie, że to jest demokracja, i że wy teraz będziecie ją umacniać XD. wraz z wyjebaniem mnie i wraz z wyjebaniem Damiano wyzbyliście się ostatniej demokratycznej cząstki tego państwa. a z tymi zjajcikami to ja ci się serio próbuję udać do jakiegoś lekarza specjalisty, bo jak nie uprawiasz gaslightingu, to wpadasz w jakąś uproczywą manię połączoną ze schorzeniami paranoidalnymi. demokracja psia mać, dobre XD neokalkiliści pierdoleni

za dlugie nie czytam

• Lubię to 1

99792411588297495.png

Opublikowano
2 minuty temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

za dlugie nie czytam

bo jak nie uprawiasz gaslightingu, to wpadasz w jakąś uproczywą manię połączoną ze schorzeniami paranoidalnymi - streściłem, nie ma za co, i dzk za natychmiastowe potwierdzenie moich teorii XD