Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Liczę na to, że osoba, która dodała na pasek NAP hasło zawierające groźby śmierci, nawoływanie do nienawiści oraz publiczne pochwalanie i nawoływanie do zabójstwa pójdzie po rozum do głowy. Ktoś chyba zapomniał zabrać swój rozum ze sobą przed wyjściem z domu do pracy. Wyrażam gorącą nadzieję na to, że przestaniecie też wpychać nienawistne i agresywne hasła w każde miejsce forum, strony głównej i Discorda. W przeciwnym wypadku zmusicie mnie do podjęcia kroków prawnych. 

Pozdrawiam.

• Kocham to! 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

Istnieje pewna granica przyzwoitości i dobrego smaku. Kiedy ją przekraczamy, mikronacje przestają być tym, czym w założeniu miały być. Z bezpiecznej przestrzeni do rozwijania pasji i zainteresowań, zmieniamy je w toksyczne środowisko przesiąknięte agresją i wyzwiskami. Niektórzy może odnajdują się w takim środowisku, ale chyba niezbyt pozytywnie to o nich świadczy. 

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1

#PrzywróćmyNormalność

#PreczZGłupkami

Opublikowano (edytowane)

Najwyraźniej niektóre osoby tak bardzo pragną dobra Nordaty, że niedługo będziemy musieli go strzec przed nimi jakby to Stanisław Jerzy Lec powiedział.

Edytowane przez Erik Otton von Hohenburg
  • Lubię to 1
  • Smuteczek 1
Opublikowano
2 godziny temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Liczę na to, że osoba, która dodała na pasek NAP hasło zawierające groźby śmierci, nawoływanie do nienawiści oraz publiczne pochwalanie i nawoływanie do zabójstwa pójdzie po rozum do głowy. Ktoś chyba zapomniał zabrać swój rozum ze sobą przed wyjściem z domu do pracy. Wyrażam gorącą nadzieję na to, że przestaniecie też wpychać nienawistne i agresywne hasła w każde miejsce forum, strony głównej i Discorda. W przeciwnym wypadku zmusicie mnie do podjęcia kroków prawnych. 

Pozdrawiam.

To byłem ja. Ciekawe kiedy normiki zaakceptują fakt, że TŚK to zjajt (niesmaczny, niedojrzały, radykalny etc.) i actually nikt nie zamierza zabić Waksmana.

• Nie lubię tego! 2

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
9 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

To byłem ja.

To było do przewidzenia bo nikt nie ma tak nasrane we łbie jak Ty i nikt też nie realizuje idei po trupach do celu tak jak Ty jak dobrze że nie muszę się już angażować w tym państwie...

• Smuteczek 2
Opublikowano
Teraz, Damiano Robingren napisał:

To było do przewidzenia bo nikt nie ma tak nasrane we łbie jak Ty i nikt też nie realizuje idei po trupach do celu tak jak Ty jak dobrze że nie muszę się już angażować w tym państwie...

Admini! Ta mowa jest pełna nienawiści!

• Wow 1

99792411588297495.png

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Admini! Ta mowa jest pełna nienawiści!

no tak bo jak się grozi śmiercią waksmanowi albo mi to przecież to już mowa nienawiści nie jest

• Lubię to 1
Opublikowano
Teraz, Damiano Robingren napisał:

no tak bo jak się grozi śmiercią waksmanowi albo mi to przecież to już mowa nienawiści nie jest

Szczerze jeśli bierzesz oczywiście absurdalne hasło TŚK tak śmiertelnie poważnie to tak trochę zasługujesz na pozostanie przewrażliwionym  i wszystkie tego konsekwencje 

99792411588297495.png

Opublikowano

19 minut temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

To byłem ja. Ciekawe kiedy normiki zaakceptują fakt, że TŚK to zjajt (niesmaczny, niedojrzały, radykalny etc.) i actually nikt nie zamierza zabić Waksmana.

Z całym szacunkiem, ale niektóre działania Waszej Królewskiej Mości w rodzaju założenia Ruchu 12 Kwietnia wydają mi się co najmniej niepotrzebne i szkodliwe.

• Smuteczek 1

piotr@mail.vox

image.png.c1a42a2791c001105e2315f333dc6455.png100464293790614696.png 1021.png 

Opublikowano
1 minutę temu, Piotr Jankowski napisał:

Z całym szacunkiem, ale niektóre działania Waszej Królewskiej Mości w rodzaju założenia Ruchu 12 Kwietnia wydają mi się co najmniej niepotrzebne i szkodliwe.

Możliwe. Gdyby jednak nie działacze Ruchu, to FN rządziliby dalej ludzie, o których wiedziałeś (podobnie jak Harlin), że mają plan - dosłownie - zniszczenia NUI oraz Federacji. Pytanie kto tu niewłaściwie reaguje.

• Lubię to 1

99792411588297495.png

Opublikowano
Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Możliwe. Gdyby jednak nie działacze Ruchu, to FN rządziliby dalej ludzie, o których wiedziałeś (podobnie jak Harlin), że mają plan - dosłownie - zniszczenia NUI oraz Federacji. Pytanie kto tu niewłaściwie reaguje.

Szczególnie w obliczu zniknięcia tegoż, mniej lub bardziej realnego zagrożenia, taka decyzja Waszej Królewskiej Mości jest jeszcze trudniejsza do usprawiedliwienia. Rozumiem troskę o dobro II FN, nie rozumiem agresywnego i niepotrzebnego triumfalizmu.

piotr@mail.vox

Opublikowano
2 minuty temu, Piotr Jankowski napisał:

Rozumiem troskę o dobro II FN, nie rozumiem agresywnego i niepotrzebnego triumfalizmu.

Proszę ów niepotrzebny triumfalizm uznać za kumulację poprzednich ok. 2 miesięcy i wszystkich momentów, w których chciało się rzucić choćby niewinny zjajcik, a z uwagi na okoliczności i stopień realizacji Planu Odrodzeniowego nie było to możliwe. Spokojnie, za parę dni nam pewnie przejdzie.

• Lubię to 1

99792411588297495.png

Opublikowano
1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Proszę ów niepotrzebny triumfalizm uznać za kumulację poprzednich ok. 2 miesięcy i wszystkich momentów, w których chciało się rzucić choćby niewinny znajcik, a z uwagi na okoliczności i stopień realizacji Planu Odrodzeniowego nie było to możliwe. Spokojnie, za parę dni nam pewnie przejdzie.

Nawet jeśli tak jest, nie zmienia to faktu, że nie powinien on mieć miejsca i Wasza Królewska Mość doskonale zdaje sobie z tego sprawę.

• Smuteczek 1

piotr@mail.vox

Opublikowano
Teraz, Piotr Jankowski napisał:

Nawet jeśli tak jest, nie zmienia to faktu, że nie powinien on mieć miejsca i Wasza Królewska Mość doskonale zdaje sobie z tego sprawę.

Och, ależ oczywiście że nie był on konieczny. Po prostu w ostatnim czasie przestałem się chyba przejmować reputacją. Uznałem opinię publiczną za lekko... Niemiarodajną.

• Lubię to 1
  • Nie lubię tego! 1

99792411588297495.png

Opublikowano
17 minut temu, Waksman napisał:

Brainlet 1" Art Board Print for Sale by BoomerUSA | Redbubble

Fajna fotka! Nieźle wyszedłeś. Masz pochodzenie wyrtlandzkie BTW?

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
Opublikowano

101005704499837865_t.jpg

Przestrzeń na dialog.

• Smuteczek 1
x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego
Opublikowano

A co do tematu to myślę, że za jakiś czas hasła radykalnie antywakssmanistyczne znikną z pierwszego planu, jak sama sprawa odejdzie do historii a na horyzoncie pojawią się inne. Teraz mamy duże emocje po bardzo znamienitych wydarzeniach, będących kulminacją paromiesięcznych procesów, część obywateli czuje potrzebę celebracji, czasem w dość orgiastyczny sposób, chyba w celu wyładowania tego zbudowanego napięcia.

• Kocham to! 1
Opublikowano
Godzinę temu, Damiano Robingren napisał:

Czyli rozumiem, że rezygnujesz z wciąż pełnionych stanowisk (kongres, FKW)?

Opublikowano
6 minut temu, Burek napisał:

A co do tematu to myślę, że za jakiś czas hasła radykalnie antywakssmanistyczne znikną z pierwszego planu, jak sama sprawa odejdzie do historii a na horyzoncie pojawią się inne. Teraz mamy duże emocje po bardzo znamienitych wydarzeniach, będących kulminacją paromiesięcznych procesów, część obywateli czuje potrzebę celebracji, czasem w dość orgiastyczny sposób, chyba w celu wyładowania tego zbudowanego napięcia.

no bez kitu, ciekawe na kogo teraz się spuścicie

Opublikowano
Godzinę temu, August de la Sparasan napisał:

101005704499837865_t.jpg

Przestrzeń na dialog.

ej ale w ogóle twój współpies bolek napisał chyba w sarmacji, że nie kyrjania nie zamierza prowadzić dialogu z IV Republiką, więc jakby o chuj ci chodzi auguścik XD

musicie popracować nad komunikacją chyba

Opublikowano

Nie ja tu chciałem dialogu, natomiast dziękuję, że pokazujesz wszystkim, dlaczego jest on niemożliwy.

x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza
(August von Hagsen de la Sparasan de Harlin)
Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej 

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499837848.pngWierny Przenajświętszego Kościoła Kiryjskiego