Burek 1 154 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) Panie Premierze, Zwracam się z wnioskiem o zrobienie tego co w końcu i tak nastąpi, czyli wyniesienie się z tego państwa i przeniesienie się do kolejnego, którego mieszkańcy będą mieć nieprzyjemność bycia obiektami realizacji Pana ambicji. Być może mogłaby to być Bialenia, co już zresztą Pan rozważał. Pozytywnie wpłynie to również na Pana zdrowie psychiczne, bo oszczędzi sobie Pan urzędowania w atmosferze powszechnej nienawiści by i tak wszystko skończyło się jak w Sarmacji - przez to, że zdołał Pan zantagonizować sobie wszystkie osoby, które były jeszcze Panu w jakikolwiek sposób życzliwe. Tam będzie Pan sobie mógł w spokoju snuć swoje genialne planu o onboardingu, promocji na redditach, i pluć sobie na ten kraj tak jak ciągle pluje pan na swoją prawdziwą ojczyznę czy dawną rodzinę, oraz myśleć, że ma kolegów. Przynajmniej dopóki oni też nie będą mieli Pana dość. Z wyrazami należytego szacunku, Trinitz @Obywatel FederacjiZachęcam innych obywateli do podpisywania się! Edytowane 18 Marca przez Burek 1 2
August de la Sparasan 1 108 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca XD 1 1 x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 972 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (-) Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Damiano Robingren 507 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: (-) Bolesław Kirianóo von Hohenburg no i chuj teraz muszę się wynieść teraz i niszczyć kogoś innego 😭 1
Franciszek von Hohenburg-Karandziej 112 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) (-) Franciscus von Hohenburg-Karandziejus Edytowane 18 Marca przez Franciszek von Hohenburg-Karandziej 2 Były Premier II Federacji Nordackiej Kanonik oraz prezbiter KPP Król Czermnej
Damiano Robingren 507 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Teraz, Franciszek von Hohenburg-Karandziej napisał: http://img.sarmacja.org/thumbs/684/ovMh46x9.png dla Pana Panie Franciszku, mogę nawet kącik zrobić w moim biurze 💖 1
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 972 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca 4 minuty temu, Damiano Robingren napisał: no i chuj teraz muszę się wynieść teraz i niszczyć kogoś innego 😭 jutro o 12:00 wszyscy wychodzimy na ulice i mówimy PLEJEK STOP to zadziała bracie uwierz mi Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Damiano Robingren 507 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: jutro o 12:00 wszyscy wychodzimy na ulice i mówimy PLEJEK STOP to zadziała bracie uwierz mi dobra to robimy deal 1
Erik Otton von Hohenburg 181 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca A po tym wszystkim Burek zrobi płaku płaku, że krajowa opozycja śmie mu zwrócić uwagę na cokolwiek.
Damiano Robingren 507 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Teraz, Erik Otton von Hohenburg napisał: A po tym wszystkim Burek zrobi płaku płaku, że krajowa opozycja śmie mu zwrócić uwagę na cokolwiek. no jakby nie patrzeć to w dawnych czasach królowie potrzebowali błaznów jednak ja królem się nigdy nie czułem
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 972 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Teraz, Damiano Robingren napisał: no jakby nie patrzeć to w dawnych czasach królowie potrzebowali błaznów jednak ja królem się nigdy nie czułem Albo się czuje królem, albo błaznem, wiadomix 😭 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Damiano Robingren 507 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Albo się czuje królem, albo błaznem, wiadomix 😭 no całe szczęście imperatorem się też nigdy nie czułem 1
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 972 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Teraz, Damiano Robingren napisał: no całe szczęście imperatorem się też nigdy nie czułem To dobrze, lepiej mieć ambicje na miarę możliwości. Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Damiano Robingren 507 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: To dobrze, lepiej mieć ambicje na miarę możliwości. sigma? 1
Artur Kardacz 142 Opublikowano 19 Marca Opublikowano 19 Marca 13 godzin temu, Burek napisał: Pozytywnie wpłynie to również na Pana zdrowie psychiczne, bo oszczędzi sobie Pan urzędowania w atmosferze powszechnej nienawiści by i tak wszystko skończyło się jak w Sarmacji - przez to, że zdołał Pan zantagonizować sobie wszystkie osoby, które były jeszcze Panu w jakikolwiek sposób życzliwe. Skąd ja to znam? 2
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 972 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia No i się udało lol 1 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Rekomendowane odpowiedzi