Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Zamek Królewski, dnia 20 lutego 2026 roku Obwieszczenie Królewskie Działając na podstawie art. 56 najświętszej Konstytucji Związku Winkulijskiego z dnia 18 stycznia 2024 roku zarządzam Wybory na Ministra Stanu Do ogólnej wiedzy przedstawiam harmonogram wyborów: 22 lutego - 7 marca - okres zgłaszania kandydatów na urząd Ministra Stanu 7 - 12 marca - okres kampanii wyborczej i debaty 13 - 14 marca - okres głosowania i wyłonienia nowego Ministra Stanu Czynne oraz bierne prawo wyborcze posiadają WSZYSCY OBYWATELE Związku Winkulijskiego. Głos wszystkich obywateli w wyborach jest RÓWNY. Zarówno zgłaszanie kandydatur jak i głosowanie odbywają się jawnie w niniejszym wątku. DW: @Obywatel Winkulii 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Erik Otton von Hohenburg 181 Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego Zgłaszam swoją kandydaturę. 1 1 1
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Zgłaszam Franciszka Paderewskiego. 1 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Zgłaszam Kamiljana de Harlina. 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego 1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Zgłaszam Kamiljana de Harlina. To ja mam obywatelstwo? 1 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego 1 minutę temu, Kamiljan de Harlin napisał: To ja mam obywatelstwo? Możesz mieć, jeśli chcesz Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Burek 1 184 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Możesz mieć, jeśli chcesz Technicznie miał obywatlestwo jak umarł. Ale on w zasadzie nie żyje teraz w Winkulii, więc nie wiem co teraz. 1
Artur Kardacz 149 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca Zgłaszam swoją kandydaturę 1 1 1 #PrzywróćmyNormalność #PreczZGłupkami
Burek 1 184 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca 6 godzin temu, Artur Kardacz napisał: Zgłaszam swoją kandydaturę Witamy z powrotem. Wnuczka właśnie Ci zmarła. 1
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 7 Marca Opublikowano 7 Marca W dniu 23.02.2026 o 19:13, Burek napisał: Technicznie miał obywatlestwo jak umarł. Ale on w zasadzie nie żyje teraz w Winkulii, więc nie wiem co teraz. Ale ja nie umarłem. Cały czas byłem żywym mikronautą, nawet pisałem posty w Sarmacji. Nigdzie nie powiedziałem, że popełniłem seppuku. Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 13 Marca Opublikowano 13 Marca Tutaj. Przepraszam. Obwieszczenie Królewskie niniejszym otwieram Wybory na Ministra Stanu Zarejestrowano trzech kandydatów: Erika Ottona von Hohenburga, Burka von Trinitza i Artura Kardacza i to pomiędzy nimi odbędzie się wybór. Dla przypomnienia: wybory na Ministra stanu są POWSZECHNE, RÓWNE i JAWNE. Trwają do końca dnia 14 marca 2026. DW: @Obywatel Winkulii Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
August de la Sparasan 1 117 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Głosuję na Burka von Trinitza. 1 1 1 x-Augustus Helmut Lew Istvan Visarionowicz von Hagsen de la Sparasan de Harlin Pasha Hurrdur Iszsza (August von Hagsen de la Sparasan de Harlin) Kapłan kiryjski, Prezydent II Federacji Nordackiej Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022
Alfred Fabian von Tehen-Dżek 90 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Głosuję na Erika Ottona von Hohenburga 1 1
Artur Kardacz 149 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Erik 1 #PrzywróćmyNormalność #PreczZGłupkami
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Głosuję na Trinitza #MimoWszystkoBurek 1 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Franciszek Kiarianóo von Hohenburg-Radziwiłł 115 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Głosuję na Burka von Trinitza 1 1 1 Franciszek Kirianóo von Hohenburg-Radziwiłł Były Premier II Federacji Nordackiej Kanonik oraz prezbiter KPP Król Czermnej
Artur Kardacz 149 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca 1 #PrzywróćmyNormalność #PreczZGłupkami
Henryk Ziemiański-Wieniawa 637 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Głosuję za Burkiem. 1 1 Jego Ekscelencja mgr. net Henryk Tymoteusz Ziemiański-Wieniawa OSI Arcybiskup achkovski Generalny Gubernator Państwa Kościelnego Rotria Hrabia Bari Baron Andalo Kawaler Imperium Kiryjskiego herbu Ziemianin
Artur Kardacz 149 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca Here we go again. Powodzenia z Burusiem w następnej kadencji. 1 #PrzywróćmyNormalność #PreczZGłupkami
Erik Otton von Hohenburg 181 Opublikowano 14 Marca Opublikowano 14 Marca w trzeciej i czwartej też, ponieważ duet burkowsko-mikołajański władzy raz zdobytej nigdy nie odda. 2
Rekomendowane odpowiedzi