Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Waksman napisał:

Moduł jest gotowy w całości, dlaczego głosowanie nie jest przeprowadzane tam?

Bo mniej postów w ISM bedzie

• Lubię to 1
  • Kocham to! 1
  • Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Waksman napisał:

Moduł jest gotowy w całości, dlaczego głosowanie nie jest przeprowadzane tam? Takie postępowanie osobiście ujmuje mi jako osobie, która całe to klikadło zrobiła, no proszę ja was XD

z całego serca przepraszam ale jestem chory i nie chce mi się ogarniać tego modułu teraz, ja ze swojej strony dodałem tam nasze posiedzenie inauguracyjne i porządek obrad, mam nadzieje ze przyszle glosowania beda juz tam, niech kto inny to ogarnia, a ja wracam teraz do obrad lozkowo chorobowych elo

I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

1213.png

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Opublikowano

@Członek Kongresu @Spiker - https://nordata.org/kongres/glosowanie.php?id=5 - wyręczyłem w drodze wyjątku Pana Spikera-Seniora i utworzyłem głosowanie w systemie. Wybitnie zależy mi na tym, aby sprawdzić cały system w praktyce, a to posiedzenie jest idealną okazją, także zachęcam gorąco do oddania głosu w systemie.

Opublikowano
8 minut temu, Waksman napisał:

@Członek Kongresu @Spiker - https://nordata.org/kongres/glosowanie.php?id=5 - wyręczyłem w drodze wyjątku Pana Spikera-Seniora i utworzyłem głosowanie w systemie. Wybitnie zależy mi na tym, aby sprawdzić cały system w praktyce, a to posiedzenie jest idealną okazją, także zachęcam gorąco do oddania głosu w systemie.

Zagłosowane!

Opublikowano
20 minut temu, Waksman napisał:

tak jak kulega wyzej, rufniesz zaglosowane

I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski

1213.png

Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com

Opublikowano
7 minut temu, Waksman napisał:

I po co to tak opóźniać jednak...

Opóźniacz

Opublikowano

Już wiadomo, kto wygrał. 

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
Godzinę temu, Waksman napisał:

no i właśnie na takie sytuacje szykujemy poprawkę do regulaminu

Opublikowano
16 minut temu, Damiano Robingren napisał:

no i właśnie na takie sytuacje szykujemy poprawkę do regulaminu

Nie trzeba.

> Spiker może przedstawić wynik głosowania przed jego zakończeniem, jeśli dodatkowe głosy nie wpłyną na decyzję podjętą przez Kongres, tj. głosowanie jest przesądzone.

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

Głosowanie nie zostało jeszcze zakończone, jednak wynik jest już przesądzony - Spikerem IX Kadencji zostanie @Damiano Robingren.

Przepraszam za opóźniacz w podaniu wyniku, no ale tutaj właśnie płynnie przejdę do drugiego tematu, otóż niestety, mimo wszelkich starań żeby to się nie wydarzyło, muszę zrezygnować z mandatu kongresmeńskiego.

Chodzi o sprawy prywatno-zdrowotne, a sorka ale ja akurat prywate stawiam wyżej niz wielką Nordate, nie pisałem nic dzisiaj bo musiałem drugi raz jechać do lekarza, a kolejki to są w tym państwie jakie są, no ale jak już się do lekarza dostałem to niestety skierowali mnie na szpital, a że realowe szpitale to wiadomo jakie są, to internet i jakikolwiek zasieg mam tu tylko w kiblu xd. W każdym razie miło było, pozdrawiam serdecznie, damiano czym honory prowadź kongres nasz, a ja mam nadzieję że wrócę w następnej kadencji, o ile uda się tu dostać, pozdro600

(-) tadi

• Smuteczek 3

1213.png

Opublikowano
11 godzin temu, Waksman napisał:

Przepraszam, bo ja byłam na lotnisku w Egipcie tam nie ma netu, i jeszcze powiem bo samolocie nie można używać telefonów. I już jestem w Polsce i już po lotnisku. I teraz jadę do domu. Bo byłam zajęta i nie miałam czasu

IIFNiWINKULIA.png.e9b98fe047a341513aad566a14bc8dea.png

Opublikowano
3 minuty temu, Waksman napisał:

Zgodnie z prawem powinieneś był to zrobić już kurwa dawno XD

No nie bo to musi Spiker wyznaczyc chyba

• Lubię to 1
Opublikowano
13 minut temu, Waksman napisał:

z tego co wiem to ma być wytoczony konkretny moment na to w czasie inauguracyjnych obrad, a jeszcze do tego nie doszło. Dlatego sam się niecierpliwię. 

• Lubię to 2

Franciszek Kirianóo von Hohenburg-Radziwiłł

Były Premier II Federacji Nordackiej

Kanonik oraz prezbiter KPP

Król Czermnej

101005704499831609.png

Opublikowano
11 minut temu, Waksman napisał:

Zapraszam do przeczytania wyroku NSF (właściwie dwóch wyroków). Czytanie nie boli. Zazwyczaj.

• Lubię to 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
3 minuty temu, Franciszek von Hohenburg-Karandziej napisał:

z tego co wiem to ma być wytoczony konkretny moment na to w czasie inauguracyjnych obrad, a jeszcze do tego nie doszło. Dlatego sam się niecierpliwię. 

My też. Jesteśmy niebywale ciekawi co pokurcz bolesławski, pionek jego ręka prawa, ma do powiedzenia o II Federacji Nordackiej, o której nie ma zielonego pojęcia. Niestety to wasz kongresmen opóźnia. Bolek pospiesz tam swoją niewolnice, za wolno się rusza.

Opublikowano
2 minuty temu, Waksman napisał:

My też. Jesteśmy niebywale ciekawi co pokurcz bolesławski, pionek jego ręka prawa, ma do powiedzenia o II Federacji Nordackiej, o której nie ma zielonego pojęcia. Niestety to wasz kongresmen opóźnia. Bolek pospiesz tam swoją niewolnice, za wolno się rusza.

Nie szedłbym w tę stronę, bo zaraz się okaże że ty, znając II Federację jak własną kieszeń wciąż przegrywasz w właściwie wszystkim co jest do przegrania, nie zatrzymując się już nawet na polityce. Aż tak wiele trzeba nakupczyć, żeby ukryć (nieudolnie) fakt, żeście się z Plejkiem pomylili, zwyczajnie, po ludzku pomylili?

• Lubię to 1

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
1 minutę temu, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Nie szedłbym w tę stronę, bo zaraz się okaże że ty, znając II Federację jak własną kieszeń wciąż przegrywasz w właściwie wszystkim co jest do przegrania, nie zatrzymując się już nawet na polityce. Aż tak wiele trzeba nakupczyć, żeby ukryć (nieudolnie) fakt, żeście się z Plejkiem pomylili, zwyczajnie, po ludzku pomylili?

Przegrywam, bo zawładnąłeś całym państwem razem ze swoją kliką od samego początku. I przestań w końcu wałkować ten temat, bo jedyną waszą kartą na wszystkie nasze zarzuty jest "Wy za to cały czas przegrywacie, we wszystkim co się da". Nikt się w niczym nie pomylił. Wyście są pomyleni, i to wybitnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...