Tadeusz I Wielki 422 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Wysoka Izbo, Szanowni @Członek Kongresu, niniejszym dzisiaj pragnę rozpocząć posiedzenie inauguracyjne kongresu IX Kadencji. Z całego serca gratuluje również kongresmenom debiutantom, czyli @Elisa Kirianóo von Hohenburgi @Damiano Robingren. Mam nadzieję że ta kadencja będzie spokojna, ale również pracowita, i że podczas jej trwania uda nam się dokonać jak najlepszych owocnych zmian. Pierwszym punktem obrad jest złożenie przez Kongresmenów przysięgi o treści: Ja, [imię i nazwisko], z woli narodu wybrany Kongresmanem przysięgam sumiennie spełniać obowiązki przedstawiciela narodu, realizować dane Suwerenowi obietnice i stać na straży powagi urzędu, jaki piastuję. Do przysięgi można oczywiście dołączyć formułę religijną. 1 4 I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
Tadeusz I Wielki 422 Opublikowano 17 Lutego Autor Opublikowano 17 Lutego Ja, Tadeusz Henrykowski, z woli narodu wybrany Kongresmanem przysięgam sumiennie spełniać obowiązki przedstawiciela narodu, realizować dane Suwerenowi obietnice i stać na straży powagi urzędu, jaki piastuję. Tak mi dopomóż Jahwe! 5 I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego (edytowane) Ja, Elisa Kirianóo von Hohenburg, z woli narodu wybrany Kongresmanem przysięgam sumiennie spełniać obowiązki przedstawiciela narodu, realizować dane Suwerenowi obietnice i stać na straży powagi urzędu, jaki piastuję. Tak dopóź wiara Kiryzm Wolnomularski! #ZaHohenburgiz! #Niech Żyje Federacja Nordacka i Wolna Beatudzia! Edytowane 17 Lutego przez Elisa Mitchell
Damiano Robingren 507 Opublikowano 17 Lutego Opublikowano 17 Lutego Ja, Damiano Robingren, z woli narodu wybrany Kongresmanem przysięgam sumiennie spełniać obowiązki przedstawiciela narodu, realizować dane Suwerenowi obietnice i stać na straży powagi urzędu, jaki piastuję. 2 2
Tadeusz I Wielki 422 Opublikowano 18 Lutego Autor Opublikowano 18 Lutego Dziękuje wszystkim za złożenie przysięgi. Przechodzimy do kolejnego punktu obrad, jakim jest wybór Spikera. Proszę osoby chętne o zgłaszanie swoich kandydatur, czas na to wynosi 24 godziny, tj. do czwartku, do godz. 11:00. DW: @Damiano Robingren@Elisa Kirianóo von Hohenburg 1 2 I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Elo elo 320, zgłaszam @Damiano Robingren 2 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 19 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał: Elo elo 320, zgłaszam @Damiano Robingren Obywatelsko podpisuję pod tym zgłoszeniem. Damiano na Spikera!!!
Damiano Robingren 507 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Wysoka Izbo, niniejszym zgłaszam swoją kandydaturę na stanowisko Spikera Kongresu. Jednocześnie też wnoszę o skrócenie terminu zgłaszania kandydatur oraz o przejście do głosowania. 2
Tadeusz I Wielki 422 Opublikowano 18 Lutego Autor Opublikowano 18 Lutego 54 minuty temu, Damiano Robingren napisał: Wysoka Izbo, niniejszym zgłaszam swoją kandydaturę na stanowisko Spikera Kongresu. Jednocześnie też wnoszę o skrócenie terminu zgłaszania kandydatur oraz o przejście do głosowania. Jestem przychylny ku skróceniu terminu, ale potrzebuje jednoznacznej deklaracji pani @Elisa Kirianóo von Hohenburg, że nie planuje zgłosić swojej kandydatury na stanowisko Spikera. Ze swojej strony mogę jednoznacznie potwierdzić, że nie planuje i nie chce być aktualnie Spikerem 🤭 2 1 I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
Damiano Robingren 507 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Teraz, Tadeusz I Wielki napisał: [...] ale potrzebuje jednoznacznej deklaracji pani @Elisa Kirianóo von Hohenburg, że nie planuje zgłosić swojej kandydatury na stanowisko Spikera. Na jakiej postawie Szanowny Panie Spikerze-Seniorze? Zgodnie z obowiązującym Regulaminem Kongresu nie wymaga się deklaracji od osób, które nie kandydują. W dodatku zgodnie z art. 4 ust. 2, jeśli w przewidzianym czasie zgłosi się tylko jeden kandydat, obejmuje on urząd Spikera bez przeprowadzania głosowania.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 2 minuty temu, Damiano Robingren napisał: Na jakiej postawie Szanowny Panie Spikerze-Seniorze? Zgodnie z obowiązującym Regulaminem Kongresu nie wymaga się deklaracji od osób, które nie kandydują. W dodatku zgodnie z art. 4 ust. 2, jeśli w przewidzianym czasie zgłosi się tylko jeden kandydat, obejmuje on urząd Spikera bez przeprowadzania głosowania. ⬇️ 6 minut temu, Tadeusz I Wielki napisał: Jestem przychylny ku skróceniu termin 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Burek 1 184 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego (edytowane) 3 minuty temu, Damiano Robingren napisał: Na jakiej postawie Szanowny Panie Spikerze-Seniorze? Zgodnie z obowiązującym Regulaminem Kongresu nie wymaga się deklaracji od osób, które nie kandydują. W dodatku zgodnie z art. 4 ust. 2, jeśli w przewidzianym czasie zgłosi się tylko jeden kandydat, obejmuje on urząd Spikera bez przeprowadzania głosowania. Bo... czas nie minął? Chodzi o skrócenie terminu. Edit: Boleslaw napisal to samo. Bravo opozniacz! Edytowane 18 Lutego przez Burek 1 2
Tadeusz I Wielki 422 Opublikowano 18 Lutego Autor Opublikowano 18 Lutego (edytowane) 9 minut temu, Damiano Robingren napisał: Na jakiej postawie Szanowny Panie Spikerze-Seniorze? Zgodnie z obowiązującym Regulaminem Kongresu nie wymaga się deklaracji od osób, które nie kandydują. W dodatku zgodnie z art. 4 ust. 2, jeśli w przewidzianym czasie zgłosi się tylko jeden kandydat, obejmuje on urząd Spikera bez przeprowadzania głosowania. Nie wymaga się deklaracji, ale ja takiej oczekuje żeby skrócić czas zgłaszania się kandydatów, i żeby zgodzić się na pana wniosek, bo czas jeszcze nie minął. Zostało jeszcze ok. 14 godzin do końca zgłaszania kandydatur, i w ciągu tylu godzin pani @Elisa Kirianóo von Hohenburg może jeszcze podjąć ostateczną decyzję na temat tego czy chce kandydować. edit: aha bravo opozniacz Edytowane 18 Lutego przez Tadeusz I Wielki 2 I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego (edytowane) 21 minut temu, Tadeusz I Wielki napisał: Nie wymaga się deklaracji, ale ja takiej oczekuje żeby skrócić czas zgłaszania się kandydatów, i żeby zgodzić się na pana wniosek, bo czas jeszcze nie minął. Zostało jeszcze ok. 14 godzin do końca zgłaszania kandydatur, i w ciągu tylu godzin pani @Elisa Kirianóo von Hohenburg może jeszcze podjąć ostateczną decyzję na temat tego czy chce kandydować. edit: aha bravo opozniacz Ja zgłaszam moją kandydaturę na Spikera, ale ja będę w nowym rządzie tym Ministerką spraw Wewnętrznych to nie można mieć dwóch funkcji na raz? - W tym mam dylemat Edytowane 18 Lutego przez Elisa Mitchell
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 1 minutę temu, Elisa Kirianóo von Hohenburg napisał: Ja zgłaszam moją kandydaturę na Spikera, ale ja będę w nowym rządzie tym Ministerką spraw Wewnętrznych to nie można mieć dwóch funkcji na raz? - W tym mam dylemat Powiedzcie mi to jest zgodnie z prawem mieć te dwie funkcje na raz
Damiano Robingren 507 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Teraz, Elisa Kirianóo von Hohenburg napisał: Powiedzcie mi to jest zgodnie z prawem mieć te dwie funkcje na raz Kochana Pani Kongresmen, to jest II Federacja, tutaj jest to wręcz wymagane do prawidłowego funkcjonowania naszego państwa. 1
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 3 minuty temu, Damiano Robingren napisał: Kochana Pani Kongresmen, to jest II Federacja, tutaj jest to wręcz wymagane do prawidłowego funkcjonowania naszego państwa. Ja wiem, ale pan kongresmen @Bolesław Kirianóo von Hohenburg ma coś na ten temat do powiedzenia w tej sprawie
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 1 minutę temu, Elisa Kirianóo von Hohenburg napisał: Ja wiem, ale pan kongresmen @Bolesław Kirianóo von Hohenburg ma coś na ten temat do powiedzenia w tej sprawie Pan Bolesław nie jest Kongresmenem i zapewniam, że nie ma w tej sprawie nic znaczącego do powiedzenia, bo jest tylko Prezydentem. Pozdrawiam. Nieźle ją sobie wytresowałeś XD
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego Kongresmen(ka) nie może być sędzią, ale ministrem jak najbardziej może być. 1 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 8 minut temu, Waksman napisał: Pan Bolesław nie jest Kongresmenem i zapewniam, że nie ma w tej sprawie nic znaczącego do powiedzenia, bo jest tylko Prezydentem. Pozdrawiam. Nieźle ją sobie wytresowałeś XD Ja na telefonie jestem bo mam ograniczone ruchy narzędzia, a na PC mam większe narzędzia do wglądu. Wersja mobilna jest inna niż od PC. Dzięki za info w tej sprawie
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 10 minut temu, Elisa Kirianóo von Hohenburg napisał: Ja wiem, ale pan kongresmen @Bolesław Kirianóo von Hohenburg ma coś na ten temat do powiedzenia w tej sprawie Nie jestem kongresmanem, a do powiedzenia mam tylko tyle, że trochę true, chociaż mam nadzieję że kiedyś będziemy mogli normalnie funkcjonować i nie mieć urzędników-od-wszystkiego 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 18 Lutego Opublikowano 18 Lutego 2 minuty temu, Elisa Kirianóo von Hohenburg napisał: Ja na telefonie jestem bo mam ograniczone ruchy narzędzia, a na PC mam większe narzędzia do wglądu. Wersja mobilna jest inna niż od PC. Dzięki za info w tej sprawie Ja będę pojutrze w domu, ale od jutra kończy się mój urlop w Egipcie, i to w tedy u mnie wróci do normy. Pozdro
Tadeusz I Wielki 422 Opublikowano 18 Lutego Autor Opublikowano 18 Lutego (edytowane) Niniejszym pragnę skrócić czas zgłaszania swoich kandydatur, ponieważ zgłosiło się 2 kongresmenów - @Damiano Robingren i @Elisa Kirianóo von Hohenburg, a trzeci, skromny, uczciwy, przepiękny kongresmen i filantrop, walczący o prawa rozumu i godności mikronauty (ja) oświadczył że nie planuje zgłaszać swojej kandydatury. Przechodzimy niniejszym do wyboru Spikera, zastanawiałem się trochę w jakiej formie to robić, ale narazie zrobię to głosowanie normalnie na forum, a z kolejnymi głosowaniami albo tutaj, albo na stronie II FN (https://nordata.org/kongres/) niech się męczy przyszły Spiker. Powodzenia! Rozpoczynam głosowanie. Przy swoim nazwisku zamiast "X" proszę wskazać wybranego przez siebie kandydata na Spikera. Głosowanie potrwa 48 godzin, do 20 lutego, godz. 22:00. Może zostać zakończone wcześniej, jeśli wszyscy kongresmeni oddadzą swój cenny jakże głos. Cytat Głosowanie nr. 1 - Wybór Spikera Kongresu @Damiano Robingren- X @Elisa Kirianóo von Hohenburg- X @Tadeusz I Wielki- X Edytowane 18 Lutego przez Tadeusz I Wielki 1 I oraz IV Prezydent II Federacji Nordackiej, Król Hawilandu, Tadeusz Henrykowski Aktualnie niedostępny, w razie problemów proszę o kontakt: tadeuszhenrykowski@gmail.com
Rekomendowane odpowiedzi