Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Szanowni @Obywatel Federacji, dzisiaj świętujemy drugi najwyższy wynik aktywnościowy kiedykolwiek zanotowany na tym forum. Od 2021 roku nigdy żadna grupa tu aktywnych osób nie napisała tyle postów ile dzisiaj. Nie ukrywam, że osobiście łączę tą sytuację z postacią Andrzeja Płatonowicza Ordyńskiego - byłego premiera który, jak wszyscy wiemy, po raz trzeci spektakularnie rzucił paszportem federalnym. Gdyby nie on nie byłoby nas teraz w tym miejscu i z takim wynikiem. Ale co najważniejsze - gdyby nie on, nie byłoby wśród nas tak świetnej atmosfery, dzięki której taka sytuacja ma miejsce. W geście wdzięczności dla Andrzeja proponuję władzom federalnym postawienie tej osobie pomnika w Wielkim Mieście Achkovie. Posąg posiadałby znakomity tytuł - "Premier Ordyński Paszportem Rzucający". Przygotowałem nawet wstępną wizualizację pomnika: "Lewitujący" paszport w rzeczywistości byłby wsparty cienką belką okrytą specjalnym materiałem, który tworzy iluzję lewitacji tej części pomnika. Co myślicie, chłopaki?
Kamiljan de Harlin 1 452 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Hej @grok, przerób go na agenta Mossadu 2 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 2 002 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego jak mu postawimy taki pomnik to juz nie wruci, musimy pokazac ze sie zmienilismy 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Rekomendowane odpowiedzi