Waksman 1 690 Opublikowano wczoraj o 13:02 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:02 Szanowni państwo @Obywatel Federacji i @Mieszkaniec. Kto przez ostatnie kilka minut zaglądał na forum zauważył na pewno pasek wyszukiwarki NordFind na górze strony, który dodałem. Jest to widget szybkiego wyszukiwania danych, które są do niego wbite. Tworzę więc ten wątek, aby umożliwić każdemu dodanie hasła do tej wyszukiwarki, które uważa, że powinno się w niej znaleźć. Taka rzecz jest dość użyteczna i na pewno usprawni poruszanie się po forum nam, jak i nowym osobom. Prośbę o dodanie odnośnika proszę o podsyłanie w tym formacie: Cytat Tytuł odnośnika: Opis (opcjonalnie): Adres URL: Tagi strony (do skojarzenia wyszukiwania): Pomimo nazwy "Nord" nie ograniczajmy się tylko do haseł wyłącznie nordackich. Chyba, że NUI tak nakaże. Chwała NUI. 3 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elisa Prakopenka 41 Opublikowano wczoraj o 14:26 Zaimki: żeńskie Zaimki: żeńskie Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:26 Godzinę temu, Waksman napisał: Szanowni państwo @Obywatel Federacji i @Mieszkaniec. Kto przez ostatnie kilka minut zaglądał na forum zauważył na pewno pasek wyszukiwarki NordFind na górze strony, który dodałem. Jest to widget szybkiego wyszukiwania danych, które są do niego wbite. Tworzę więc ten wątek, aby umożliwić każdemu dodanie hasła do tej wyszukiwarki, które uważa, że powinno się w niej znaleźć. Taka rzecz jest dość użyteczna i na pewno usprawni poruszanie się po forum nam, jak i nowym osobom. Prośbę o dodanie odnośnika proszę o podsyłanie w tym formacie: Pomimo nazwy "Nord" nie ograniczajmy się tylko do haseł wyłącznie nordackich. Chyba, że NUI tak nakaże. Chwała NUI. To dobry pomysł że to wprowadzono tą wyszukanie NordsSearch na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 690 Opublikowano wczoraj o 14:27 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:27 Teraz, Elisa Prakopenka napisał: To dobry pomysł że to wprowadzono tą wyszukanie NordsSearch na forum To się nazywa NordFind. Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 382 Opublikowano wczoraj o 14:29 Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:29 (edytowane) Wyszukiwarka NordsSearch jest ciekawym projektem. Edytowane wczoraj o 14:30 przez Burek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 690 Opublikowano wczoraj o 14:34 Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:34 4 minuty temu, Burek napisał: Wyszukiwarka NordsSearch jest ciekawym projektem. average NordsSearch user: Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elisa Prakopenka 41 Opublikowano 23 godziny temu Zaimki: żeńskie Zaimki: żeńskie Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 2 minuty temu, Waksman napisał: To się nazywa NordFind. Ja rozumiem, w tym po swojemu to powiedziałam ale też pasuje NordFind i te moje NordsSearch. Zgadzam się użycie do słownika dwóch znaczeń NordsSearch i orginalną wersję NordFind Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 690 Opublikowano 23 godziny temu Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 3 minuty temu, Elisa Prakopenka napisał: Ja rozumiem, w tym po swojemu to powiedziałam ale też pasuje NordFind i te moje NordsSearch. Zgadzam się użycie do słownika dwóch znaczeń NordsSearch i orginalną wersję NordFind Nie, NordsSearch nie pasuje, bo to jest NordFind. To tak jakby powiedzieć, że Yahoo pasuje jako określenie Google. Pozdrawiam. Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 382 Opublikowano 23 godziny temu Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Bravo NordsSearch 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elisa Prakopenka 41 Opublikowano 23 godziny temu Zaimki: żeńskie Zaimki: żeńskie Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 2 minuty temu, Waksman napisał: Nie, NordsSearch nie pasuje, bo to jest NordFind. To tak jakby powiedzieć, że Yahoo pasuje jako określenie Google. Pozdrawiam. Już rozumiem, pójdę na kompromis NordsFind od dzisiaj będę mówiła 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 1 014 Opublikowano 19 godzin temu Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Co to znaczy Find? Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 90 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 690 Opublikowano 19 godzin temu Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Autor Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu 3 minuty temu, Kamiljan de Harlin napisał: Co to znaczy Find? Znajdź, z tego co mi się wydaje. Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 192 Opublikowano 18 godzin temu Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Świetna inicjatywa NordSSearch. Bravo Waksman! Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heinz-Werner Grüner 252 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Ale się ostatnio nordacka brać technologicznie rozwija. Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Robingren 263 Opublikowano 17 godzin temu Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Teraz, Heinz-Werner Grüner napisał: Ale się ostatnio nordacka brać technologicznie rozwija. Brawo! wszystko zasługa LIS'a 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 192 Opublikowano 17 godzin temu Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu noo, zawsze wiedziałem że Gibson to zdolny chłopak 2 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Robingren 263 Opublikowano 17 godzin temu Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: noo, zawsze wiedziałem że Gibson to zdolny chłopak nigdy nie śmiałbym tego kwestionować 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 192 Opublikowano 17 godzin temu Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 2 minuty temu, Damiano Robingren napisał: nigdy nie śmiałbym tego kwestionować plejek gibsonista-betoniarz confirmed? Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Krak 6 Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Wyszukwiarka oparta o maszynowe uczenie? #wyścigtechnologiczny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Robingren 263 Opublikowano 15 godzin temu Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 16 minut temu, Daniel Krak napisał: Wyszukwiarka oparta o maszynowe uczenie? #wyścigtechnologiczny ? nie wiem jaki miałby być większy sens tego ale szanuję pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi