Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Szanowni państwo @Obywatel Federacji i @Mieszkaniec. Kto przez ostatnie kilka minut zaglądał na forum zauważył na pewno pasek wyszukiwarki NordFind na górze strony, który dodałem. Jest to widget szybkiego wyszukiwania danych, które są do niego wbite. Tworzę więc ten wątek, aby umożliwić każdemu dodanie hasła do tej wyszukiwarki, które uważa, że powinno się w niej znaleźć. Taka rzecz jest dość użyteczna i na pewno usprawni poruszanie się po forum nam, jak i nowym osobom. Prośbę o dodanie odnośnika proszę o podsyłanie w tym formacie: Cytat Tytuł odnośnika: Opis (opcjonalnie): Adres URL: Tagi strony (do skojarzenia wyszukiwania): Pomimo nazwy "Nord" nie ograniczajmy się tylko do haseł wyłącznie nordackich. Chyba, że NUI tak nakaże. Chwała NUI.
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Godzinę temu, Waksman napisał: Szanowni państwo @Obywatel Federacji i @Mieszkaniec. Kto przez ostatnie kilka minut zaglądał na forum zauważył na pewno pasek wyszukiwarki NordFind na górze strony, który dodałem. Jest to widget szybkiego wyszukiwania danych, które są do niego wbite. Tworzę więc ten wątek, aby umożliwić każdemu dodanie hasła do tej wyszukiwarki, które uważa, że powinno się w niej znaleźć. Taka rzecz jest dość użyteczna i na pewno usprawni poruszanie się po forum nam, jak i nowym osobom. Prośbę o dodanie odnośnika proszę o podsyłanie w tym formacie: Pomimo nazwy "Nord" nie ograniczajmy się tylko do haseł wyłącznie nordackich. Chyba, że NUI tak nakaże. Chwała NUI. To dobry pomysł że to wprowadzono tą wyszukanie NordsSearch na forum
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 10 Lutego Autor Opublikowano 10 Lutego Teraz, Elisa Prakopenka napisał: To dobry pomysł że to wprowadzono tą wyszukanie NordsSearch na forum To się nazywa NordFind.
Burek 1 184 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego (edytowane) Wyszukiwarka NordsSearch jest ciekawym projektem. Edytowane 10 Lutego przez Burek
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 10 Lutego Autor Opublikowano 10 Lutego 4 minuty temu, Burek napisał: Wyszukiwarka NordsSearch jest ciekawym projektem. average NordsSearch user:
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 2 minuty temu, Waksman napisał: To się nazywa NordFind. Ja rozumiem, w tym po swojemu to powiedziałam ale też pasuje NordFind i te moje NordsSearch. Zgadzam się użycie do słownika dwóch znaczeń NordsSearch i orginalną wersję NordFind
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 10 Lutego Autor Opublikowano 10 Lutego 3 minuty temu, Elisa Prakopenka napisał: Ja rozumiem, w tym po swojemu to powiedziałam ale też pasuje NordFind i te moje NordsSearch. Zgadzam się użycie do słownika dwóch znaczeń NordsSearch i orginalną wersję NordFind Nie, NordsSearch nie pasuje, bo to jest NordFind. To tak jakby powiedzieć, że Yahoo pasuje jako określenie Google. Pozdrawiam.
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 2 minuty temu, Waksman napisał: Nie, NordsSearch nie pasuje, bo to jest NordFind. To tak jakby powiedzieć, że Yahoo pasuje jako określenie Google. Pozdrawiam. Już rozumiem, pójdę na kompromis NordsFind od dzisiaj będę mówiła
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Co to znaczy Find? Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 10 Lutego Autor Opublikowano 10 Lutego 3 minuty temu, Kamiljan de Harlin napisał: Co to znaczy Find? Znajdź, z tego co mi się wydaje.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Świetna inicjatywa NordSSearch. Bravo Waksman! Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Heinz-Werner Grüner 261 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Ale się ostatnio nordacka brać technologicznie rozwija. Brawo!
Damiano Robingren 507 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Teraz, Heinz-Werner Grüner napisał: Ale się ostatnio nordacka brać technologicznie rozwija. Brawo! wszystko zasługa LIS'a 😄
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego noo, zawsze wiedziałem że Gibson to zdolny chłopak 2 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Damiano Robingren 507 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Teraz, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: noo, zawsze wiedziałem że Gibson to zdolny chłopak nigdy nie śmiałbym tego kwestionować 1
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 988 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 2 minuty temu, Damiano Robingren napisał: nigdy nie śmiałbym tego kwestionować plejek gibsonista-betoniarz confirmed? Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Daniel Krak 8 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego Wyszukwiarka oparta o maszynowe uczenie? #wyścigtechnologiczny ?
Damiano Robingren 507 Opublikowano 10 Lutego Opublikowano 10 Lutego 16 minut temu, Daniel Krak napisał: Wyszukwiarka oparta o maszynowe uczenie? #wyścigtechnologiczny ? nie wiem jaki miałby być większy sens tego ale szanuję pomysł
Burek 1 184 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Tytuł odnośnika: Księstwo Świątynne Thempiyshiji Opis (opcjonalnie): Adres URL: https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/forum.winkulia.eu/showthread.php@tid=684.html Tagi strony (do skojarzenia wyszukiwania): księstwo, państwo, emirat, Thempiyshiji, Hutorga, klasztor, zakon, Ahmed IV
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 12 Lutego Autor Opublikowano 12 Lutego 5 minut temu, Burek napisał: Tytuł odnośnika: Księstwo Świątynne Thempiyshiji Opis (opcjonalnie): Adres URL: https://vonthorn.sarmacja.org/galeria/archive/forum.winkulia.eu/showthread.php@tid=684.html Tagi strony (do skojarzenia wyszukiwania): księstwo, państwo, emirat, Thempiyshiji, Hutorga, klasztor, zakon, Ahmed IV Odnośnik dodano.
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 12 Lutego Autor Opublikowano 12 Lutego Ja również poproszę o dodanie linku: Tytuł odnośnika: MKP Cargo - transport kolejowy na Nordacie | zlecenia | realizacja transportu Opis (opcjonalnie): Dział na forum przewoźnika kolejowego towarów MKP Cargo. Adres URL: https://forum.nordata.org/forum/94-mkp-cargo/ Tagi strony (do skojarzenia wyszukiwania): "kolej","transport","towary","zlecenia","kupię","kup","pociąg","pociągi","muratyka"
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 12 Lutego Opublikowano 12 Lutego Dałoby by się zaimplementować wyszukiwanie rozmyte? Żeby użytkownik dostawał wynik wyszukiwania, nawet jeśli popełni literówkę we wprowadzanym haśle. https://en.wikipedia.org/wiki/Approximate_string_matching Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Burek 1 184 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca Jako, że osoba rozwijająca ten tzw. NordSSearch sobie poszła, to co robimy z tym? @Główny Admin Forum @Radca NUI
Kamiljan de Harlin 1 446 Opublikowano 20 Czerwca Opublikowano 20 Czerwca 3 godziny temu, Burek napisał(a): Jako, że osoba rozwijająca ten tzw. NordSSearch sobie poszła, to co robimy z tym? @Główny Admin Forum @Radca NUI Najlepiej nic, bo i tak zmieniamy silnik forum za kilka dni. 2 Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Rekomendowane odpowiedzi