Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego A u mnie w Egipcie na urlopie to nie ma śniegu i mrozu, i jest bardzo ciepło w pogodzie 😉☺️😏
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego 1 minutę temu, Elisa Prakopenka napisał: A u mnie w Egipcie na urlopie to nie ma śniegu i mrozu, i jest bardzo ciepło w pogodzie 😉☺️😏 Niestety nie wiem czym jest Egipt. Ale cieszę się, że Panienka ma ciepło. Ja teraz też mam ciepło bo siedzę w biurze u Pana Burgenstera, ale jak spojrzę za okno to aż mnie ciarki przechodzą 😰
Burek 1 191 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego 59 minut temu, Elisa Prakopenka napisał: A u mnie w Egipcie na urlopie to nie ma śniegu i mrozu, i jest bardzo ciepło w pogodzie 😉☺️😏 A krokodyle są?
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 8 Lutego Autor Opublikowano 8 Lutego 23 minuty temu, Burek napisał: A krokodyle są? Nie ma krokodyli, są tylko rybki i nwm jeszcze są płaszczki
Burek 1 191 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego 10 minut temu, Elisa Prakopenka napisał: Nie ma krokodyli, są tylko rybki i nwm jeszcze są płaszczki I co tam robita ff tym Egipcie
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 8 Lutego Autor Opublikowano 8 Lutego 13 minut temu, Burek napisał: I co tam robita ff tym Egipcie Odpoczywała, jadła frytki i pizzę, piła wodę i colę w tym herbatkę, croissant z nutelą i inne rzeczy co robią na urlopach
Burek 1 191 Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego 9 minut temu, Elisa Prakopenka napisał: Odpoczywała, jadła frytki i pizzę, piła wodę i colę w tym herbatkę, croissant z nutelą i inne rzeczy co robią na urlopach A to ja nie nwm, bo do wsg jeszcze nie dodali opcji jedzenia
Burek 1 191 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego (edytowane) potwierdzam instalację opóźniacza postów na forum test test Edytowane 11 Lutego przez Burek
Burek 1 191 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego NordSSearch play WSG soundtrack ewunia nightcore cover
Burek 1 191 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego @Obywatel Winkulii@Obywatel Federacji@Waksmandoslownie 1984 1
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego Teraz, Burek napisał: @Obywatel Winkulii@Obywatel Federacji@Waksmandoslownie 1984 Cieszę się, że dostarczyłem niezapomnianych wrażeń. Polecam się na przyszłość.
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 2 002 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego trochę rel Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Burek 1 191 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego SZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ SIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEDDDDDDDDDDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 2 002 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego UWAGA!!!!! OPUŹNIACZ WŁĄCZONY PRESIDENT HARLIN JUST LAUNCHED RAPTURE ATTENTION !!!!!!!!! THANK YOU FOR YOUR ATTENTION 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 11 Lutego Autor Opublikowano 11 Lutego (edytowane) 15 minut temu, Burek napisał: @Obywatel Winkulii@Obywatel Federacji@Waksmandoslownie 1984 @Burek coś ty ćpasz tak dziwnie tak gadasz dziwnie raptownie w tym wąchałeś Shisha z jakimś narkotykiem. W tym ktoś gada głupoty muszą być usunięte wiadomości bo trzeba dbać porządek forum Edytowane 11 Lutego przez Elisa Mitchell
Burek 1 191 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego 9 minut temu, Elisa Prakopenka napisał: @Burek coś ty ćpasz tak dziwnie tak gadasz dziwnie raptownie w tym wąchałeś Shisha z jakimś narkotykiem. W tym ktoś gada głupoty muszą być usunięte wiadomości bo trzeba dbać porządek forum to szisza z astrovialss 1 1
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 11 Lutego Autor Opublikowano 11 Lutego 1 minutę temu, Burek napisał: to szisza z astrovialss Szisza się pali to jest papieros wodny
Burek 1 191 Opublikowano 11 Lutego Opublikowano 11 Lutego 1 minutę temu, Elisa Prakopenka napisał: Szisza się pali to jest papieros wodny no i ja pale astrovials, taka jedna ewunia mi dala https://astrovials.com/
Elina az Ruzmari-Emre 67 Opublikowano 11 Lutego Autor Opublikowano 11 Lutego 4 minuty temu, Burek napisał: no i ja pale astrovials, taka jedna ewunia mi dala https://astrovials.com/ Ok, rozumiem. W tym zmieniasz płeć?
Rekomendowane odpowiedzi