• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Zły 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...
  • NordFind — Federalna Wyszukiwarka
    Wpisz frazę, aby zobaczyć podpowiedzi.

Szczerze? wszyscy mają to w dupie i ja też powoli zaczynam

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, Damiano Robingren napisał:

nie jest przyszłościowy ale nie oznacza że wszelka próba jego promocji jest skazana na porażkę

Zapewne, lecz nie z niemożności promocji wynika mój smutek, a z samego faktu nieprzyszłościowości.

NordNET:
augustdelasparasan@nordnet.fn

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499822879.png

Opublikowano
  •   Zaimki: dowolne

•   Zaimki: dowolne

Raz będzie więcej mirków, a raz mniej. Ale nigdy nie wymrzemy. Są okresy, kiedy się ludziom chce robić rzeczy, a czasem nie chce. Większość ludzi też nie gra przez całe życie w jedną grę komputerową albo ogląda filmy tylko i wyłącznie z gatunku horror. Ludzie będą się pojawiali i przychodzili. 

Jest sporo osób, które rzyga mediami (anty)społecznościowymi, brainrotem oraz szybkimi i krótkimi wyrzutami dopaminy. Kiedyś czytano sporo książek, teraz mniej, ale dalej są czytane przez ich miłośników. Zamiast prowadzić defetystyczną propagandę, róbmy to, co nam sprawia przyjemność i dystansujmy się od rzeczy przykrych. 

• Lubię to 1
    • Kocham to! 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 90 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

•   Zaimki: męskie
    8 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Jest sporo osób, które rzyga mediami (anty)społecznościowymi, brainrotem oraz szybkimi i krótkimi wyrzutami dopaminy. Kiedyś czytano sporo książek, teraz mniej, ale dalej są czytane przez ich miłośników. Zamiast prowadzić defetystyczną propagandę, róbmy to, co nam sprawia przyjemność i dystansujmy się od rzeczy przykrych. 

Symetryzm tutaj nie da za dużo bo przecież idzie połączyć przyjemne z pożytecznym bo przecież jakby się tak nad tym zastanowić to sam alfred dawno temu nagrał film którego format dzisiaj wystarczy dostosować do współczesnych standardów... co swoją drogą mam zamiar uczynić ale o tym może kiedy indziej