karol flibustier keane 116 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Juz mniej niż za miesiąc, RMAW organizuje Rajd Muratyki, numer drugi! 22-24 luty to będzie! 1 Cytuj
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Czy jest @Albert Fryderyk de Espada na pokładzie? Cytuj
Heinz-Werner Grüner 261 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Albercik już działa, potwierdzam. Wykonał już sporo dobrego, także przy takim wsparciu, to naprawdę oczy się cieszą! Powodzenia i do spisania w ramach rajdowego kontentu. Cytuj
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Teraz, Daniel Krak napisał: Wilkomen! Buenos Dias! A dobry wieczór. Ja to już zapomniałem, że Muratyka miała Sędziego Najwyższego ogólnie XD Szkoda, że sądy to już domena II FN, a nie naszej matuszki Muratyki 😞 Cytuj
Daniel Krak 8 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia W sumie chciałem o to zapytać, wgl fajnie tutaj wszytsko wygląda, trochę jak w trakcie hackathonu, ale no fajnie. Podoba mi się klimat. Cytuj
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 2 minuty temu, Daniel Krak napisał: W sumie chciałem o to zapytać, wgl fajnie tutaj wszytsko wygląda, trochę jak w trakcie hackathonu, ale no fajnie. Podoba mi się klimat. Ja ogólnie zapraszam. W Muratyce jest się czym zajmować. Ba, nawet kawałek terenu do rozporządzania i rozwijania na swój własny sposób można dostać, i to za darmo bez obywatelstwa! 😄 Cytuj
Daniel Krak 8 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia @Waksman te forum jest na phpBB? Cytuj
karol flibustier keane 116 Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia Boa noite, amigo! Czy to ważne? Forum, jak forum. Cytuj
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Godzinę temu, Daniel Krak napisał: @Waksman te forum jest na phpBB? Nuh uh, to jest Invision Community, silnik nordato-przyjazny, ale jednocześnie nowalofobiczny. Do tej pory nie wiemy jak go z tej strasznej choroby wyleczyć 😞 Cytuj
karol flibustier keane 116 Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia Towarzyszu atamanie, Boryzs Zamyckis nie był nigdy nowalijkiem i tu przestał zachodzić, bo silnik go gorzej nie lubił. Ot maszyna nie do głasnosti. 1 Cytuj
karol flibustier keane 116 Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia Ale obiecali nie dokuczać o to, to i po tem nie ma co gadulić Cytuj
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 11 minut temu, karol flibustier keane napisał: Towarzyszu atamanie, Boryzs Zamyckis nie był nigdy nowalijkiem i tu przestał zachodzić, bo silnik go gorzej nie lubił. Ot maszyna nie do głasnosti. A to pardonsik, to by wychodziło na to, że silnik cierpi na nandyfobie. A szkoda, bo zaraziłem go tylko dexofobią xd Cytuj
karol flibustier keane 116 Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia Cast la vie! Oglądam sobie właśnie wątek kolejowy, pieknie prowadzony. Dlaczego upadł? Cytuj
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 30 minut temu, karol flibustier keane napisał: Cast la vie! Oglądam sobie właśnie wątek kolejowy, pieknie prowadzony. Dlaczego upadł? Bo tylko ja, jako wybitny miłośnik kolei, byłem nim zainteresowany. A szkoda, bo ugrywalnienie kolei dalej jest możliwe, tylko chętnych trza. Cytuj
karol flibustier keane 116 Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) Orjon chyba go nie widział, bo to też miłośnik kolei i techniki torowej. Mój chrzestny był maszynistą, czyli też wiedza powinna być. Ale procedury, to zna ktoś, kto tam pracował 😉 tak nawiasem mówiąc. Edytowane 25 Stycznia przez karol flibustier keane Cytuj
Użytkownik Usunięty 233511 0 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Teraz, karol flibustier keane napisał: Orjon chyba go nie widział, bo to też miłośnik kolei i techniki torowej. Mój chrzestny był maszynistą, czyli też wiedza powinna być. le procedury, to zna ktoś, kto tam pracował 😉 tak nawiasem mówiąc. Aj tam, procedury kolejowe w Muratyce mają to do siebie, że są user-friendly i da się ich nauczyć w bardzo szybkim tempie. Tylko chcieć trzeba. Cytuj
Orjon 46 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia 12 godzin temu, karol flibustier keane napisał: Orjon chyba go nie widział, bo to też miłośnik kolei i techniki torowej. Mój chrzestny był maszynistą, czyli też wiedza powinna być. Ale procedury, to zna ktoś, kto tam pracował 😉 tak nawiasem mówiąc. Istotnie, nie widziałem. Co do znajomości kolei, to aż tak bym nie przesadzał. Mam SimRaila, ale nie za bardzo umiem go obsługiwać, nie mówiąc już o MaSzynie 😛 Chciałbym się wziąć za ogarnianie tych symulatorów, ale czas póki co pozwala mi głównie na okazjonalną zabawę w Rail Route. Cytuj
karol flibustier keane 116 Opublikowano 26 Stycznia Autor Opublikowano 26 Stycznia Doliczając do tego Plejka, który MaSzyne ogarnia bez problemu, to chyba inicjatywa kolei mogłaby mieć jakieś szanse na cztery osoby. Jak z czasem i ewentualnymi chęciami, bo to wymaga nieco zaangażowania. Pytam, aby nie rozbudzać Kasparowi jakiś oczekiwań, bo na razie to o czym mówimy, jest czystą spekulacją sytuacyjną. Cytuj
Albert Fryderyk de Espada 1 223 Opublikowano 26 Stycznia Opublikowano 26 Stycznia (edytowane) 22 godziny temu, Waksman napisał: Czy jest @Albert Fryderyk de Espada na pokładzie? Naturalnie Herr President, wszystko będzie gotowe w terminie... przynajmniej to co zależy ode mnie. Będę na bieżąco w kontakcie aby uzgadniać dalsze szczegóły. Edytowane 26 Stycznia przez Albert Fryderyk de Espada 1 Cytuj AFdeEspada@nordnet.fn
Albert Fryderyk de Espada 1 223 Opublikowano 27 Stycznia Opublikowano 27 Stycznia (edytowane) No to jeszcze sprostuję że nie 22-24 lutego tylko 20-22, spora różnica. Nie wiem kto to wymyślił. Edytowane 27 Stycznia przez Albert Fryderyk de Espada Cytuj AFdeEspada@nordnet.fn
Rekomendowane odpowiedzi