• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Wow 1
  • Zły 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Ewe Novak napisał:

To FN które znałam już upadło... ajedyna ostoja normalności do nie wieze ze to mówie ale Waksman, no i ewentualnie Monarchia KIryjska 

Czy to element kampanii wyborczej?

NordNET:
augustdelasparasan@nordnet.fn

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499822879.png

Teraz, Ewe Novak napisał:

ordynski na początku był spoko ale teraz wraz zburkiem, ulegli demoralizacji. Albo kara banicji, albo ten kraj jest skończony... 

Dowody proszę i do Sądu Federalnego.

NordNET:
augustdelasparasan@nordnet.fn

Discord:
August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022

101005704499822879.png

o byc moze jedyny normalny tutaj... 

7 minut temu, karol flibustier keane napisał:

A jak mówiłem, ze pasek jee dzueffny, toście nie reagowali, musiała Eve przyjść i Was łagodnie mówiąc, zjebać? 😉 

• Kocham to! 1

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

2 godziny temu, Ewe Novak napisał:

To FN które znałam już upadło... ajedyna ostoja normalności do nie wieze ze to mówie ale Waksman, no i ewentualnie Monarchia KIryjska 

Nie chcę bezpodstawnie oskarżać kol. Waksmana, ale jestem prawie pewien, że pasek o topieniu Harlina to jego autorstwa.

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
    w Winkulii jako Mikołaj III

Użytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
  •   Zaimki: nijakie

6 godzin temu, Ewe Novak napisał:

nie wiem czy to waksman nie zaniedbal tego kraju, czy kto, ale powinno sie wziasc za morde i po prostu zakazac takiego zachowania - banicja powinna być za bezczeszczenie dobrego imienia Prezydenta FN a już szczególnie osoby Harlina z powodu jego wieloletnich zasług dla państwa FN. A jakiś pierdolony bialenczyk zesrany bedzie mi tu jakieś merytoryki uprawiać? Ty wiesz wgl jakiego obywatelem kraju jesteś, a zachowujesz sie no wlasnie, jak typowy bialeńczyk, prymitywnie. 

6 godzin temu, Ewe Novak napisał:

a w tym kraju nie ma praworządności - nie ma działających sądów, i jest bezprawie - można se wpisać nagłówek "burek i ordyński topią harlina" i wyzywać Prezydenta od kurew. Śmieszne jak upadł ten kraj

Ale wiesz, że ja cytowałem/parafrazowałem Ciebie… nie?

Edytowane przez Burek
    • Kocham to! 1

Opublikowano

• NIO: 2709210001

W dniu 10.11.2025 o 22:18, Ewe Novak napisał:

WakSSman, ten fałszywy skurwysyn pierw zablokowal moją kandydaturę a teraz pozbył się harlina 

Przepraszam bardzo. PRZEPRASZAM BARDZO. Proszę mnie nie mieszać w jakieś pojebane akcje autorstwa burka i Andrzeja. Ja z Prezydentem Harlinem zawsze trzymaliśmy naszą relację na stopie pozytywnej, nigdy bym nie próbował nawet pozbyć się tak wspaniałej osoby z II Federacji. To wpływy obcych mocarstw to spowodowały, a ja nie byłem nawet świadomy, że taki problem istnieje. Dopiero po swoim odejściu Prezydent Harlin na moją prośbę poinformował mnie co tak naprawdę się stało.

Ja sam ubolewam wybitnie nad jego brakiem, ale co zrobię? Jakbym mógł, to już dawno wsparłbym go w tej bitwie z osobami, które tworzyły problemy osłabiające nasz kraj. Ale nie wiedziałem. I proszę sobie swojej mordy zdradzieckiej nie wycierać imieniem naszego świętej pamięci Prezydenta!!!!!!

• Kocham to! 2

SYoeTe3.png 100505667931999071.png
    Kaspar Venir Waksman-Dëter
    Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji
    były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego

Muratyka1.png Kalkilista.png

Opublikowano

W dniu 10.11.2025 o 21:34, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał:

Nie chcę bezpodstawnie oskarżać kol. Waksmana, ale jestem prawie pewien, że pasek o topieniu Harlina to jego autorstwa.

To była prawda najprawdziwsza. Utopili? Utopili. Odejście spowodowali? Spowodowali. Paskowy po prostu spits facts.

• Lubię to 1
    • Kocham to! 1

były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego

Opublikowano

Wypowiadanie swojego zdania to teraz pojebana akcja? Sugestia, że Nan Di i Winkulia to mocarstwa jest miła, ale chyba nieco na wyrost.

Generalnie myślę, że ludzie sami odpowiadają za swoje decyzje.

Po mnie jebią? Jebią. I żyję.

Po Tobie jebią? Jebią. I żyjesz.

Jeżeli ktoś chce być przez wszystkich kochany, to chyba źle trafił. I Harlin jest/był na tyle doświadczonym mikronautą, żeby zdawał sobie z tego sprawę.

Samo to, że mu się odechciało jest okej. Każdemu czasem się odechciewa. Jedni uciekają w realiozy, inni rzucają obkami, a jeszcze inni skaczą z mostu. Niezbyt w porządku jest to, że obwinia za to innych. Ale co kto lubi, mi to nawet schlebia. Z Burusia też jestem dumny.

Edytowane przez Andrzej Ordyński
    • Lubię to 1

Opublikowano

14 minut temu, Andrzej Ordyński napisał:

Wypowiadanie swojego zdania to teraz pojebana akcja? Sugestia, że Nan Di i Winkulia to mocarstwa jest miła, ale chyba nieco na wyrost.

Generalnie myślę, że ludzie sami odpowiadają za swoje decyzje.

Po mnie jebią? Jebią. I żyję.

Po Tobie jebią? Jebią. I żyjesz.

Jeżeli ktoś chce być przez wszystkich kochany, to chyba źle trafił. I Harlin jest/był na tyle doświadczonym mikronautą, żeby zdawał sobie z tego sprawę.

Samo to, że mu się odechciało jest okej. Każdemu czasem się odechciewa. Jedni uciekają w realiozy, inni rzucają obkami, a jeszcze inni skaczą z mostu. Niezbyt w porządku jest to, że obwinia za to innych. Ale co kto lubi, mi to nawet schlebia. Z Burusia też jestem dumny.

Znam ciebie i Burka na tyle żeby stwierdzić, że wasze "wypowiadania swojego zdania" bardzo często odbiega od powszechnie przyjętych form i przyjmuje formę cyfrowego bullyingu. Wiem to z własnej autopsji. Szykany, grożenie i inne tego typu praktyki - jestem w stanie uwierzyć, że i ty, i twój zachodni kolega po fachu potrafilibyście wobec Harlina takie właśnie rzeczy stosować. Nie mydlcie oczu Ordyński i przyznajcie się do zdrady Kontynentu, bo inaczej takiego działania nazwać nie można. Hańba.

Opublikowano

17 minut temu, Ewe Novak napisał:

W takim razie przepraszam za te oskarżenia... A ta bandę należy uciąć im siurki za to co zrobili .

Wybaczam, bom człowiek o dobrym sercu. Wracaj do nas Ewuniu. Bez ciebie to nie to samo. Trzeba rozwalić ten chory system i pomścić Kamiljana ❤️

• Lubię to 1

Opublikowano

26 minut temu, Tarsycjusz Operar napisał:

Czy Harlin tylko zrezygnował z funkcji czy to już v-śmierć?

Wychodzi na to, że v-śmierć. Kulega @Bolesław Kirianóo von Hohenburg miał się dowiedzieć - wiadomo coś? Chociaż sądząc o przepchnięciu uchwały o żałobie...

Opublikowano

6 minut temu, Waksman napisał:

Wychodzi na to, że v-śmierć. Kulega @Bolesław Kirianóo von Hohenburg miał się dowiedzieć - wiadomo coś? Chociaż sądząc o przepchnięciu uchwały o żałobie...

Ranga Nieboszczyk jest, odpowiedzi wciąż nie otrzymałem, więc zakładam, że v-śmierć. Najwyżej znowu zmartwychwstanie.

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
    w Winkulii jako Mikołaj III

Użytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

Godzinę temu, Waksman napisał:

Znam ciebie i Burka na tyle żeby stwierdzić, że wasze "wypowiadania swojego zdania" bardzo często odbiega od powszechnie przyjętych form i przyjmuje formę cyfrowego bullyingu. Wiem to z własnej autopsji. Szykany, grożenie i inne tego typu praktyki - jestem w stanie uwierzyć, że i ty, i twój zachodni kolega po fachu potrafilibyście wobec Harlina takie właśnie rzeczy stosować. Nie mydlcie oczu Ordyński i przyznajcie się do zdrady Kontynentu, bo inaczej takiego działania nazwać nie można. Hańba.

Chciałbym powiedzieć, że własnoręcznie zabiłem tą kurwę, wyrwałem jej serce i zjadłem. Ale niestety nie mogę sobie przypisać tego honoru. Przecież sam się zajebał, nikt go do tego nie przymuszał.

W moich szykanach wobec tego mentalnego pedała jestem jedynie chałupniczym naśladowcą prawdziwej Mistrzyni. Nie przypominam sobie też żadnego grożenia Harlinowi - tutaj też ktoś inny pisał, że go zajebie (albo nie).

• Kocham to! 1

Opublikowano

3 minuty temu, Burek napisał:

Chciałbym powiedzieć, że własnoręcznie zabiłem tą kurwę, wyrwałem jej serce i zjadłem. Ale niestety nie mogę sobie przypisać tego honoru. Przecież sam się zajebał, nikt go do tego nie przymuszał.

W moich szykanach wobec tego mentalnego pedała jestem jedynie chałupniczym naśladowcą prawdziwej Mistrzyni. Nie przypominam sobie też żadnego grożenia Harlinowi - tutaj też ktoś inny pisał, że go zajebie (albo nie).

Pierdu pierdu, tyrtum pyrtum, wszyscy wiemy, jakie są fakty. Ubiłeś? Ubiłeś. W jakiekolwiek słowa tego nie ubierzesz - winy z siebie pizdokłaku winkulijski nie zmyjesz. Takie są fakty - paskowy miał rację.

• Kocham to! 1

Opublikowano

3 minuty temu, Waksman napisał:

Pierdu pierdu, tyrtum pyrtum, wszyscy wiemy, jakie są fakty. Ubiłeś? Ubiłeś. W jakiekolwiek słowa tego nie ubierzesz - winy z siebie pizdokłaku winkulijski nie zmyjesz. Takie są fakty - paskowy miał rację.

W takim razie miałbym się na baczności. Jeśli ubiłem jedną kurwę (gorszą od innych) - mogę ubić i kolejną.

• Kocham to! 1
    • Wow 1