Ewe Novak 69 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada To FN które znałam już upadło... ajedyna ostoja normalności do nie wieze ze to mówie ale Waksman, no i ewentualnie Monarchia KIryjska 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 435 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada Teraz, Ewe Novak napisał: To FN które znałam już upadło... ajedyna ostoja normalności do nie wieze ze to mówie ale Waksman, no i ewentualnie Monarchia KIryjska Czy to element kampanii wyborczej? NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewe Novak 69 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada ordynski na początku był spoko ale teraz wraz zburkiem, ulegli demoralizacji. Albo kara banicji, albo ten kraj jest skończony... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 435 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada Teraz, Ewe Novak napisał: ordynski na początku był spoko ale teraz wraz zburkiem, ulegli demoralizacji. Albo kara banicji, albo ten kraj jest skończony... Dowody proszę i do Sądu Federalnego. NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewe Novak 69 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada cóż, widzę że zatuszowano dowody paska, bo już został zmieniony - widać - boją się konsekwencji swojego kurestwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 31 Opublikowano 10 Listopada Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 10 Listopada A jak mówiłem, ze pasek jee dzueffny, toście nie reagowali, musiała Eve przyjść i Was łagodnie mówiąc, zjebać? 😉 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 31 Opublikowano 10 Listopada Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 10 Listopada Edd wyraźnie pisał, ze Harlinek hasa poza Nordatem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 31 Opublikowano 10 Listopada Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 10 Listopada #wolnypaskowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewe Novak 69 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada o byc moze jedyny normalny tutaj... 7 minut temu, karol flibustier keane napisał: A jak mówiłem, ze pasek jee dzueffny, toście nie reagowali, musiała Eve przyjść i Was łagodnie mówiąc, zjebać? 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 053 Opublikowano 10 Listopada Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2 godziny temu, Ewe Novak napisał: To FN które znałam już upadło... ajedyna ostoja normalności do nie wieze ze to mówie ale Waksman, no i ewentualnie Monarchia KIryjska Nie chcę bezpodstawnie oskarżać kol. Waksmana, ale jestem prawie pewien, że pasek o topieniu Harlina to jego autorstwa. Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewe Novak 69 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada WakSSman, ten fałszywy skurwysyn pierw zablokowal moją kandydaturę a teraz pozbył się harlina 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 277 Opublikowano 11 Listopada Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 11 Listopada (edytowane) 6 godzin temu, Ewe Novak napisał: nie wiem czy to waksman nie zaniedbal tego kraju, czy kto, ale powinno sie wziasc za morde i po prostu zakazac takiego zachowania - banicja powinna być za bezczeszczenie dobrego imienia Prezydenta FN a już szczególnie osoby Harlina z powodu jego wieloletnich zasług dla państwa FN. A jakiś pierdolony bialenczyk zesrany bedzie mi tu jakieś merytoryki uprawiać? Ty wiesz wgl jakiego obywatelem kraju jesteś, a zachowujesz sie no wlasnie, jak typowy bialeńczyk, prymitywnie. 6 godzin temu, Ewe Novak napisał: a w tym kraju nie ma praworządności - nie ma działających sądów, i jest bezprawie - można se wpisać nagłówek "burek i ordyński topią harlina" i wyzywać Prezydenta od kurew. Śmieszne jak upadł ten kraj Ale wiesz, że ja cytowałem/parafrazowałem Ciebie… nie? Edytowane 11 Listopada przez Burek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 628 Opublikowano 13 Listopada Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada W dniu 10.11.2025 o 22:18, Ewe Novak napisał: WakSSman, ten fałszywy skurwysyn pierw zablokowal moją kandydaturę a teraz pozbył się harlina Przepraszam bardzo. PRZEPRASZAM BARDZO. Proszę mnie nie mieszać w jakieś pojebane akcje autorstwa burka i Andrzeja. Ja z Prezydentem Harlinem zawsze trzymaliśmy naszą relację na stopie pozytywnej, nigdy bym nie próbował nawet pozbyć się tak wspaniałej osoby z II Federacji. To wpływy obcych mocarstw to spowodowały, a ja nie byłem nawet świadomy, że taki problem istnieje. Dopiero po swoim odejściu Prezydent Harlin na moją prośbę poinformował mnie co tak naprawdę się stało. Ja sam ubolewam wybitnie nad jego brakiem, ale co zrobię? Jakbym mógł, to już dawno wsparłbym go w tej bitwie z osobami, które tworzyły problemy osłabiające nasz kraj. Ale nie wiedziałem. I proszę sobie swojej mordy zdradzieckiej nie wycierać imieniem naszego świętej pamięci Prezydenta!!!!!! 2 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 628 Opublikowano 13 Listopada Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada W dniu 10.11.2025 o 21:34, Bolesław Kirianóo von Hohenburg napisał: Nie chcę bezpodstawnie oskarżać kol. Waksmana, ale jestem prawie pewien, że pasek o topieniu Harlina to jego autorstwa. To była prawda najprawdziwsza. Utopili? Utopili. Odejście spowodowali? Spowodowali. Paskowy po prostu spits facts. 1 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewe Novak 69 Opublikowano 13 Listopada Udostępnij Opublikowano 13 Listopada W takim razie przepraszam za te oskarżenia... A ta bandę należy uciąć im siurki za to co zrobili . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 657 Opublikowano 13 Listopada Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 13 Listopada (edytowane) Wypowiadanie swojego zdania to teraz pojebana akcja? Sugestia, że Nan Di i Winkulia to mocarstwa jest miła, ale chyba nieco na wyrost. Generalnie myślę, że ludzie sami odpowiadają za swoje decyzje. Po mnie jebią? Jebią. I żyję. Po Tobie jebią? Jebią. I żyjesz. Jeżeli ktoś chce być przez wszystkich kochany, to chyba źle trafił. I Harlin jest/był na tyle doświadczonym mikronautą, żeby zdawał sobie z tego sprawę. Samo to, że mu się odechciało jest okej. Każdemu czasem się odechciewa. Jedni uciekają w realiozy, inni rzucają obkami, a jeszcze inni skaczą z mostu. Niezbyt w porządku jest to, że obwinia za to innych. Ale co kto lubi, mi to nawet schlebia. Z Burusia też jestem dumny. Edytowane 13 Listopada przez Andrzej Ordyński 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 628 Opublikowano 13 Listopada Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 14 minut temu, Andrzej Ordyński napisał: Wypowiadanie swojego zdania to teraz pojebana akcja? Sugestia, że Nan Di i Winkulia to mocarstwa jest miła, ale chyba nieco na wyrost. Generalnie myślę, że ludzie sami odpowiadają za swoje decyzje. Po mnie jebią? Jebią. I żyję. Po Tobie jebią? Jebią. I żyjesz. Jeżeli ktoś chce być przez wszystkich kochany, to chyba źle trafił. I Harlin jest/był na tyle doświadczonym mikronautą, żeby zdawał sobie z tego sprawę. Samo to, że mu się odechciało jest okej. Każdemu czasem się odechciewa. Jedni uciekają w realiozy, inni rzucają obkami, a jeszcze inni skaczą z mostu. Niezbyt w porządku jest to, że obwinia za to innych. Ale co kto lubi, mi to nawet schlebia. Z Burusia też jestem dumny. Znam ciebie i Burka na tyle żeby stwierdzić, że wasze "wypowiadania swojego zdania" bardzo często odbiega od powszechnie przyjętych form i przyjmuje formę cyfrowego bullyingu. Wiem to z własnej autopsji. Szykany, grożenie i inne tego typu praktyki - jestem w stanie uwierzyć, że i ty, i twój zachodni kolega po fachu potrafilibyście wobec Harlina takie właśnie rzeczy stosować. Nie mydlcie oczu Ordyński i przyznajcie się do zdrady Kontynentu, bo inaczej takiego działania nazwać nie można. Hańba. Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 628 Opublikowano 13 Listopada Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 17 minut temu, Ewe Novak napisał: W takim razie przepraszam za te oskarżenia... A ta bandę należy uciąć im siurki za to co zrobili . Wybaczam, bom człowiek o dobrym sercu. Wracaj do nas Ewuniu. Bez ciebie to nie to samo. Trzeba rozwalić ten chory system i pomścić Kamiljana ❤️ 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarsycjusz Operar 85 Opublikowano 13 Listopada Udostępnij Opublikowano 13 Listopada Czy Harlin tylko zrezygnował z funkcji czy to już v-śmierć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 628 Opublikowano 13 Listopada Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 26 minut temu, Tarsycjusz Operar napisał: Czy Harlin tylko zrezygnował z funkcji czy to już v-śmierć? Wychodzi na to, że v-śmierć. Kulega @Bolesław Kirianóo von Hohenburg miał się dowiedzieć - wiadomo coś? Chociaż sądząc o przepchnięciu uchwały o żałobie... Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 053 Opublikowano 13 Listopada Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 6 minut temu, Waksman napisał: Wychodzi na to, że v-śmierć. Kulega @Bolesław Kirianóo von Hohenburg miał się dowiedzieć - wiadomo coś? Chociaż sądząc o przepchnięciu uchwały o żałobie... Ranga Nieboszczyk jest, odpowiedzi wciąż nie otrzymałem, więc zakładam, że v-śmierć. Najwyżej znowu zmartwychwstanie. Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 277 Opublikowano 13 Listopada Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 13 Listopada Godzinę temu, Waksman napisał: Znam ciebie i Burka na tyle żeby stwierdzić, że wasze "wypowiadania swojego zdania" bardzo często odbiega od powszechnie przyjętych form i przyjmuje formę cyfrowego bullyingu. Wiem to z własnej autopsji. Szykany, grożenie i inne tego typu praktyki - jestem w stanie uwierzyć, że i ty, i twój zachodni kolega po fachu potrafilibyście wobec Harlina takie właśnie rzeczy stosować. Nie mydlcie oczu Ordyński i przyznajcie się do zdrady Kontynentu, bo inaczej takiego działania nazwać nie można. Hańba. Chciałbym powiedzieć, że własnoręcznie zabiłem tą kurwę, wyrwałem jej serce i zjadłem. Ale niestety nie mogę sobie przypisać tego honoru. Przecież sam się zajebał, nikt go do tego nie przymuszał. W moich szykanach wobec tego mentalnego pedała jestem jedynie chałupniczym naśladowcą prawdziwej Mistrzyni. Nie przypominam sobie też żadnego grożenia Harlinowi - tutaj też ktoś inny pisał, że go zajebie (albo nie). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 628 Opublikowano 13 Listopada Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 3 minuty temu, Burek napisał: Chciałbym powiedzieć, że własnoręcznie zabiłem tą kurwę, wyrwałem jej serce i zjadłem. Ale niestety nie mogę sobie przypisać tego honoru. Przecież sam się zajebał, nikt go do tego nie przymuszał. W moich szykanach wobec tego mentalnego pedała jestem jedynie chałupniczym naśladowcą prawdziwej Mistrzyni. Nie przypominam sobie też żadnego grożenia Harlinowi - tutaj też ktoś inny pisał, że go zajebie (albo nie). Pierdu pierdu, tyrtum pyrtum, wszyscy wiemy, jakie są fakty. Ubiłeś? Ubiłeś. W jakiekolwiek słowa tego nie ubierzesz - winy z siebie pizdokłaku winkulijski nie zmyjesz. Takie są fakty - paskowy miał rację. 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 277 Opublikowano 13 Listopada Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 3 minuty temu, Waksman napisał: Pierdu pierdu, tyrtum pyrtum, wszyscy wiemy, jakie są fakty. Ubiłeś? Ubiłeś. W jakiekolwiek słowa tego nie ubierzesz - winy z siebie pizdokłaku winkulijski nie zmyjesz. Takie są fakty - paskowy miał rację. W takim razie miałbym się na baczności. Jeśli ubiłem jedną kurwę (gorszą od innych) - mogę ubić i kolejną. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 435 Opublikowano 13 Listopada Udostępnij Opublikowano 13 Listopada To dyskusja dokądś zmierza? Chyba wystarczy nam już trupów. NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi