Burek 277 Opublikowano 9 Listopada Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 9 Listopada To nawiązanie do wypowiedzi panny Ewy Novak sprzed kilku miesięcy, gdzie określiła pana Harlina i pana Waksmana jako "kurwy gorsze od innych". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 31 Opublikowano 10 Listopada Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 10 Listopada No cóż, to właśnie jest ciekawe, że "pana" Harlina nie ma, a wszystko zaczyna chodzić w II FN jak w zegarku i tematy nieruszalne wiele miesięcy raptem ruszyły się. O na przykłąd NanDi widze na ism... . Czy Eve zatem mocno myliła się w ocenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 31 Opublikowano 10 Listopada Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 10 Listopada No dobra, nie przesładzajmy, nie wszystko, poprzedni wpis dalej pietnaście niemal minut czekał na wyjajenie 😉 A ten, jak widzę też... bo dopisuje minuty po wysłaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 657 Opublikowano 10 Listopada Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 10 Listopada Harlin jeszcze nie wystygł, a w jego wątku pogrzebowym już tyle brzydkich słów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 628 Opublikowano 10 Listopada Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada Jakim pogrzebowym? To ja znowu startuję na prezia, żeby kolejnego trupa chować? No parodia. I gdzie ja teraz niby mauzoleum postawię??? Bo przecież nie obok śp. Repulijskiego. Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol flibustier keane 31 Opublikowano 10 Listopada Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 10 Listopada Tu może i stygnie, ale tylko tu 😉 Edd twierdzi, że łazi po gabinetach gdzie indziej i... wcale nie straszy ino żebra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewe Novak 69 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada FN ostatnio zamieniło się w ściek i chuj wam wszystkim w dupe bez wyjątku a winkulia tak samo pogrążyła się niegdyś ostoja nordackiej kultury dzisiaj burek cwel jebany w dupe kopany zniszczył w moich oczach całkowicie reputację tego kraju, jebac tak samo bialeńczyków jak i wszystkich innych - tyle ode mnie... 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewe Novak 69 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada takim naglowkiem niewdzięczne kurwy zegnacie harlina , gdyby nie on to by dziś FNu nie było... wy wszyscy doprowadziliście do jego smierci, więc powinno się was wszystkich jebać.., nie zasluzyliście na ten kraj. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 657 Opublikowano 10 Listopada Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 10 Listopada Ale to przecież Harlin był kurwą gorszą od innych. Już się zgubiłem. Zdążył się wyspowiadać przed skokiem? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfred Fabian von Tehen-Dżek 67 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada (edytowane) 7 minut temu, Ewe Novak napisał: FN ostatnio zamieniło się w ściek i chuj wam wszystkim w dupe bez wyjątku a winkulia tak samo pogrążyła się niegdyś ostoja nordackiej kultury dzisiaj burek cwel jebany w dupe kopany zniszczył w moich oczach całkowicie reputację tego kraju, jebac tak samo bialeńczyków jak i wszystkich innych - tyle ode mnie... 🙂 +1 To co Burek zrobił z Winkulią, aż woła o pomstę do nieba Edytowane 10 Listopada przez Alfred Fabian von Tehen-Dżek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 435 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 5 minut temu, Ewe Novak napisał: wy wszyscy doprowadziliście do jego smierci To on umarł? Kiedy? NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewe Novak 69 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada a ty jesteś bialeńską dziwką, i przykleiles sie jak nowotwór do naszego kraju jak wrzód na dupie albo koronawirus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 435 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada Nigdy nie byłem w Bialenii, ale okej. Miło widzieć, że temperament nie został zatracony. 2 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewe Novak 69 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2 minuty temu, August de la Sparasan napisał: To on umarł? Kiedy? przeczytalam nagłówek ale widzę że jednak tylko się zrzekł obywatelstwa. ale i tak ten nagłówek na formalnie oficjalnej stronie FN jest jakims absurdem bo dezinformuje, to pokazuje jak nisko kultura w FN upadła, z waszej winy, bo traktujecie ten kraj jak gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 657 Opublikowano 10 Listopada Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 10 Listopada Do wyzwisk, czy niskich zaczepek nie zamierzam się odnosić, bo pomimo istotnych różnic między nami i używania przeze mnie niejednokrotnie mocnego języka, jednak cenię sobie merytorykę. Żałuję tylko tak naprawdę i szczerze jednego - że cały czas brakuje Ci autorefleksji, chłodnego spojrzenia i przede wszystkim odwagi, żeby móc skonfrontować się z faktami i tym, że mikronacje kształtują aktywni i w mikronacjach pewne procesy ulegają zmianie. Ale oczywiście rozumiem to, nie każdy musi potrafić lub chcieć to zaakceptować i czasem otrzymujemy taki efekt końcowy. Ja nie chowam urazy, bo jak już podkreśliłem nie mam za co. Liczę tylko na odrobinę trzeźwej refleksji w przyszłości. I tego z całego serca życzę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 435 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada Mi sie pokazuje tylko na pasku na stronie głównej głosowanie do OurSound i dalej wybór Prezydenta Muratyki. NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewe Novak 69 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada chodzi o pasek na forum, jebac was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 435 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada A, projekt uchwały Kongresu o żałobie narodowej. Faktycznie, dość osobliwy, muszę przyznać. Bądź co bądź na mój stan wiedzy Jego Ekscelencja były już Prezydent ma się nieźle i jest raczej dość żywy. NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewe Novak 69 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada nie wiem czy to waksman nie zaniedbal tego kraju, czy kto, ale powinno sie wziasc za morde i po prostu zakazac takiego zachowania - banicja powinna być za bezczeszczenie dobrego imienia Prezydenta FN a już szczególnie osoby Harlina z powodu jego wieloletnich zasług dla państwa FN. A jakiś pierdolony bialenczyk zesrany bedzie mi tu jakieś merytoryki uprawiać? Ty wiesz wgl jakiego obywatelem kraju jesteś, a zachowujesz sie no wlasnie, jak typowy bialeńczyk, prymitywnie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewe Novak 69 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada za moich czasów w FN był prokurator i jak ktoś tak fikał to od razu do aresztu - albo w Winkulii był kodeks prawny i jak sie bezcześciło glowe państwa to do pierdla, widoczenie burek i inni jego poziomu zniszczyli ten kraj i Federacje Nordacką 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewe Novak 69 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada a w tym kraju nie ma praworządności - nie ma działających sądów, i jest bezprawie - można se wpisać nagłówek "burek i ordyński topią harlina" i wyzywać Prezydenta od kurew. Śmieszne jak upadł ten kraj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 435 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 1 minutę temu, Ewe Novak napisał: za moich czasów w FN był prokurator i jak ktoś tak fikał to od razu do aresztu Na szczęście dla Szanownej Panny Novak obecnie nie jesteśmy tak restrykcyjni wobec osób bardzo intensywnie badających granicę wolności słowa. NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 657 Opublikowano 10 Listopada Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 10 Listopada Sugerowałbym jednak nie pisać na forum pod wpływem substancji z podejrzanych stronek. Najpierw wyjść pobiegać, napić się dużo wody, wypocić chemię. Być może wtedy wróci trzeźwość umysłu. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewe Novak 69 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada August przyznaj mi racje, ciebie moze nie obchodzi stan FN ty i tak se coś tam robisz, ale Harlin byl ostoją normalności - a teraz FN popadnie w kompletne gówno już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 435 Opublikowano 10 Listopada Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 1 minutę temu, Andrzej Ordyński napisał: Sugerowałbym jednak nie pisać na forum pod wpływem substancji z podejrzanych stronek. Najpierw wyjść pobiegać, napić się dużo wody, wypocić chemię. Być może wtedy wróci trzeźwość umysłu. Trzeźwość umysłu jest względna! Może to efekty próby praktykowania spirytuzmu. 1 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi