Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rząd finansuje zmianę pieca, jest za darmo.

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
w Winkulii jako Mikołaj III

101005704499837848.pngUżytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano
12 minut temu, Burek napisał:

Zauważyłem, że w podpisie pana(?) @Antoni Moskwicz widnieje forma /Antonina/. Czy oznacza to, że pan (?) @Antoni Moskwiczpostanowił zmienić płeć?

Co to płeć?

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
14 minut temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Co to płeć?

Mam pokazać?

Opublikowano
4 minuty temu, Burek napisał:

Mam pokazać?

Tak. Może być nawet cały oddział winkulijski słynnej galerii.

/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej

Opublikowano
W dniu 15.10.2025 o 22:37, Andrzej Ordyński napisał:

Tak. Może być nawet cały oddział winkulijski słynnej galerii.

Niestety, ale wątpie żeby tego typu sztuka przyjęła się w oczach sterujących.

A pan Antoni coś się ukrywa. Chyba go spłoszyliśmy tą atencją.

Ale swoją drogą to sprawił sobie niedawno nowy strój. Co myślicie?

18d57a8f394ba2de28fe1cd939ca4e05.jpg.37b

Opublikowano
7 minut temu, Burek napisał:

Niestety, ale wątpie żeby tego typu sztuka przyjęła się w oczach sterujących.

Związek Winkulijski to równorzędny podmiot Nordackiej Unii Informatycznej. 1984 się skończył.

Opublikowano
Teraz, Andrzej Ordyński napisał:

Związek Winkulijski to równorzędny podmiot Nordackiej Unii Informatycznej. 1984 się skończył.

Obawiam się, że oligarchii związkowej też może się to nie spodobać.

Poza tym proszę pisać na temat - tematem jest pan Antoni.

Opublikowano
12 minut temu, Burek napisał:

Obawiam się, że oligarchii związkowej też może się to nie spodobać.

Zawsze mogą podzielić los Leszka. 

13 minut temu, Burek napisał:

Poza tym proszę pisać na temat - tematem jest pan Antoni.

Przepraszam, już będę grzeczny. 😇

Opublikowano

Dobrze, proszę dyskutować o stroju pana Antoniego.  Oczywiście wszystko z pełną klasą i kulturą.

Opublikowano
2 godziny temu, Burek napisał:

Ale swoją drogą to sprawił sobie niedawno nowy strój. Co myślicie?

18d57a8f394ba2de28fe1cd939ca4e05.jpg.37b

Arcyładny i uroczy. 9/10.

• Wow 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

A to jest chyba stój w stylu jakiejś pokojówki czy innej guwernantki... nie wiem co to oznacza. Może pan Antoni chce zostać sprzątaczką w NKI NUI?