Kamiljan de Harlin 958 Opublikowano 4 Października 2025 Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 4 Października 2025 Czcigodny Kongresie, 15 września 2025 roku korzystając z prerogatywy nadanej mi przez Konstytucję oraz kierując się obowiązkiem moralnym, jaki spoczywa na głowie państwa, dokonałem desygnacji Obywatela Benedykta Skrzyneckiego na stanowisko Głównodowodzącego Zjednoczonych Sił. Od tego momentu Kongres zobowiązany był niezwłocznie zatwierdzić bądź odrzucić przedstawioną przeze mnie kandydaturę Obywatela Skrzyneckiego. Wobec utrzymującej się bezczynności Kongresu w tej sprawie, pomimo moich przypomnień, podjąłem decyzję o samodzielnym otwarciu debaty nad stosowną uchwałą. Dla wygody Kongresmenów nawet przygotowałem osobiście stosowny projekt, mimo że nie nakłada tego na mnie żaden obowiązek. Czynię to wyłącznie w poczuciu odpowiedzialności za ciągłość instytucji państwa oraz w trosce o należyte wykonywanie przez Kongres jego konstytucyjnych powinności. DW: @Obywatel Federacji@Członek Kongresu Uchwała Kongresu o zatwierdzeniu kandydatury Głównodowodzącego Zjednoczonych Sił Art. 1. Kongres zatwierdza kandydaturę Benedykta Skrzyneckiego na Głównodowodzącego Zjednoczonych Sił sformułowaną na drodze Rozporządzenia Prezydenta o desygnacji Głównodowodzącego z dnia 15.09.2025. Art. 2. Uchwała ma skutek wraz z wydaniem. 3 Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 136 Opublikowano 5 Października 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 5 Października 2025 Zarządzam debatę nad niniejszym projektem, która potrwa do godziny ok. 12:30 dnia 07.10.2025. DW: @August de la Sparasan@Borys Zamycki@Waksman Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 136 Opublikowano 6 Października 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 6 Października 2025 Składam wniosek formalny o skrócenie debaty i przejście do głosowania. Czy któryś z Kongresmenów @Borys Zamycki@Waksmanzechce się pod tym podpisać? 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Zamycki 253 Opublikowano 6 Października 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 6 Października 2025 Popieram wniosek o skrócenie debaty 2 (-) Borys Zamycki (nan. Voris Zamyckud) Baron Hipșangu (Nan Di) Gubernator Arctiq Kiedyś znany jako Mikołaj Patryk Dostojewski Piszesz coś po nandyjsku i chcesz użyć nandyjskich znaków? Przekopiuj je z mojej sygnatury! C̦ c̦ | Ș ș | Z̦ z̦ | Ū ū Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 136 Opublikowano 7 Października 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 7 Października 2025 Przechodzimy do głosowania, które zakończy się ok. 19:20 dnia 08.10.2025 Cytat Czy jesteś za przyjęciem Uchwały Kongresu o zatwierdzeniu kandydatury Głównodowodzącego Zjednoczonych Sił? ZA [] PRZECIW [] WSTRZYMUJĘ SIĘ [] DW: @Borys Zamycki@Waksman Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 136 Opublikowano 7 Października 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 7 Października 2025 Czy jesteś za przyjęciem Uchwały Kongresu o zatwierdzeniu kandydatury Głównodowodzącego Zjednoczonych Sił? ZA [X] PRZECIW [] WSTRZYMUJĘ SIĘ [] 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Zamycki 253 Opublikowano 7 Października 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 7 Października 2025 Czy jesteś za przyjęciem Uchwały Kongresu o zatwierdzeniu kandydatury Głównodowodzącego Zjednoczonych Sił? ZA [X] PRZECIW [] WSTRZYMUJĘ SIĘ [] 1 1 (-) Borys Zamycki (nan. Voris Zamyckud) Baron Hipșangu (Nan Di) Gubernator Arctiq Kiedyś znany jako Mikołaj Patryk Dostojewski Piszesz coś po nandyjsku i chcesz użyć nandyjskich znaków? Przekopiuj je z mojej sygnatury! C̦ c̦ | Ș ș | Z̦ z̦ | Ū ū Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 136 Opublikowano 7 Października 2025 Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 7 Października 2025 W związku z tym, że dodatkowe głosy nie wpłyną na wynik głosowania, przedstawiam jego wynik: 2 Kongresmenów głosowało ZA, nikt nie był PRZECIW ani nie WSTRZYMAŁ SIĘ. Kongres II Federacji uchwalił Uchwałę Kongresu o zatwierdzeniu kandydatury Głównodowodzącego Zjednoczonych Sił. https://nordata.org/dp/akt.php?id=224 DW: @Waksman@Borys Zamycki@August de la Sparasan@Kamiljan de Harlin@Artur Kardacz 1 Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi