Andrzej Ordy艅ski 463 Opublikowano 2 Wrze艣nia 聽聽Zaimki: m臋skie 聽聽Zaimki: m臋skie Udost臋pnij Opublikowano 2 Wrze艣nia Szanowni Panowie,聽 Na mocy nadanej dzi艣 przez Imperatora Konstytucji: Cytat Art. 7. [Chengxiang] 1. Keisarnoud wybiera Chengxianga, kt贸ry przewodniczy jego obradom oraz wspomaga Imperatora w sprawowaniu rz膮d贸w. 2. Kadencja Chengxianga trwa trzy miesi膮ce, ale mo偶e zosta膰 skr贸cona przez Imperatora. W zwi膮zku z tym proponuj臋 przej艣膰 do wyboru Chengxianga. Jest to o tyle istotne, 偶e Imperator obecnie cierpi na realioz臋, co mo偶e jeszcze pewien czas potrwa膰, wi臋c przyda艂oby si臋, 偶eby istnia艂 jakikolwiek organ w艂adzy centralnej.聽 Czy kto艣 chcia艂by obj膮膰 t臋 funkcj臋? W czasie wcze艣niejszym obrad Keisarnodu, Imperator zaproponowa艂 moj膮 kandydatur臋. Moje podej艣cie do obj臋cia tej funkcji jest takie, 偶e mog臋 j膮 obj膮膰, ale nie musz臋. Je艣li nie b臋dzie innych ch臋tnych i wyrazicie wol臋, 偶ebym by艂 Chengxiangiem, jestem do dyspozycji. Prezentowa膰 swojej kandydatury chyba nie musz臋, znacie mnie od wiele lat. O ile z moj膮 produktywn膮 aktywno艣ci膮 bywa r贸偶nie (ostatnio to z regu艂y niezbyt dobrze), to jestem codziennie obecny na forum i discordzie, na bie偶膮co odpowiadam na wiadomo艣ci... Nie obiecuj臋 wi臋c jakich艣 zmian w dzia艂aniu Imperium, bo te zale偶膮 od czasu i ch臋ci og贸艂u Obywateli, natomiast bardzo wysoce prawdopodobne jest, 偶e w dalszym ci膮gu b臋d臋 obecny i nie b臋dzie 偶adnych problem贸w z kontaktem ze mn膮. Za priorytet swojej kadencji uzna艂bym dalsze utrzymywanie dobrych relacji z Federacj膮 Nordack膮 (ostatnio regularno艣膰 kontakt贸w mi臋dzyrz膮dowych mocno os艂ab艂a), a tak偶e nawi膮zanie relacji z Brodri膮 Iwana Pietrowa.聽 Je偶eli macie do mnie jakie艣 pytania, to ch臋tnie odpowiem.聽 Proponuj臋, 偶eby kandydatury na Chengxianga sk艂ada膰 do soboty. W niedziel臋 zacz臋liby艣my g艂osowanie. @Obywatel Nan Di 2 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Andrzej Ordy艅ski 463 Opublikowano 4 Wrze艣nia 聽聽Zaimki: m臋skie 聽聽Zaimki: m臋skie Autor Udost臋pnij Opublikowano 4 Wrze艣nia Zosta艂y jeszcze dwa dni na zg艂aszanie swoich kandydatur. @Obywatel Nan Di Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Andrzej Ordy艅ski 463 Opublikowano 7 Wrze艣nia 聽聽Zaimki: m臋skie 聽聽Zaimki: m臋skie Autor Udost臋pnij Opublikowano 7 Wrze艣nia Nie wiem, co oznacza ta cisza. W ka偶dym razie, czas przej艣膰 do g艂osowania. Bior膮c pod uwag臋 nisk膮 aktywno艣膰 w Nan Di, g艂osowanie potrwa ca艂y tydzie艅, do przysz艂ej niedzieli, godz. 20:00. 聽 Mo偶na g艂osowa膰 za lub przeciw kandydaturze Andrzeja Ordy艅skiego, a tak偶e dopisywa膰 swoich kandydat贸w. 聽 G艂osuj臋 ZA.聽 @Obywatel Nan Di 聽 聽 2 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Reza I Pahlavi 32 Opublikowano 7 Wrze艣nia Udost臋pnij Opublikowano 7 Wrze艣nia G艂osuj臋 za kandydatur膮 Bia艂ego Chana! 馃檪 Cisza, bo cz艂owiek zaj臋ty 馃槈 1 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Borys Zamycki 119 Opublikowano 9 Wrze艣nia 聽聽Zaimki: m臋skie 聽聽Zaimki: m臋skie Udost臋pnij Opublikowano 9 Wrze艣nia ZA kandydatur膮聽Andrzeja Ordy艅skiego 1 (-) Borys Zamycki (nan. Voris Zamyckud) Baron Hipshangu (Nan Di) Kiedy艣 znany jako Miko艂aj Patryk Dostojewski 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Markus Wettin 153 Opublikowano 9 Wrze艣nia 聽聽Zaimki: m臋skie 聽聽Zaimki: m臋skie Udost臋pnij Opublikowano 9 Wrze艣nia R贸wnie偶 g艂osuj臋 ZA. (-) Maarik Vettari Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Andrzej Ordy艅ski 463 Opublikowano 13 Wrze艣nia 聽聽Zaimki: m臋skie 聽聽Zaimki: m臋skie Autor Udost臋pnij Opublikowano 13 Wrze艣nia Zosta艂a ostatnia doba g艂osowania. @Obywatel Nan Di Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Baltazar Dostojewski 1 Opublikowano 13 Wrze艣nia Udost臋pnij Opublikowano 13 Wrze艣nia ZA kandydatur膮聽Andrzeja Ordy艅skiego 1 (-) Baltazar Ahmad Dostojewski Imam/Stra偶nik Dw贸ch Meczet贸w/Kadi/Mufiti Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Andrzej Ordy艅ski 463 Opublikowano 14 Wrze艣nia 聽聽Zaimki: m臋skie 聽聽Zaimki: m臋skie Autor Udost臋pnij Opublikowano 14 Wrze艣nia Serdecznie dzi臋kuj臋 wszystkim Kolegom za zaufanie. Jest nas niewielu, ale jeszcze nie powiedzieli艣my ostatniego s艂owa!聽 2 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Reza I Pahlavi 32 Opublikowano 16 Wrze艣nia Udost臋pnij Opublikowano 16 Wrze艣nia Gratuluj臋 wygranej, Bia艂y Chanie! 馃檪 馃槈 Nasz los jest we w艂a艣ciwych r臋kach! :)) P.S Ale mnie wkurzaj膮 te oznaczenia przez II FN w ich postach, drodzy panowie! Ja nic do ich spraw nie mam i wiedzie膰 o nich nie chc臋 XD Nan Di/New Horde First! XDDD 1 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Burek 142 Opublikowano 16 Wrze艣nia 聽聽Zaimki: nijakie 聽聽Zaimki: nijakie Udost臋pnij Opublikowano 16 Wrze艣nia 4 minuty temu, Reza I Pahlavi napisa艂: Ale mnie wkurzaj膮 te oznaczenia przez II FN w ich postach, drodzy panowie! Ja nic do ich spraw nie mam i wiedzie膰 o nich nie chc臋 XD Jest Pan obywatelem Federacji. Je艣li nie chce Pan nim by膰 - to sugeruj臋 zrzec si臋 obywatelstwa. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj si臋Zaloguj si臋
Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.
Zaloguj si臋