• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Wow 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Wybór Chengxianga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

Szanowni Panowie, 

Na mocy nadanej dziś przez Imperatora Konstytucji:

Cytat

Art. 7. [Chengxiang]

1. Keisarnoud wybiera Chengxianga, który przewodniczy jego obradom oraz wspomaga Imperatora w sprawowaniu rządów.

2. Kadencja Chengxianga trwa trzy miesiące, ale może zostać skrócona przez Imperatora.

W związku z tym proponuję przejść do wyboru Chengxianga. Jest to o tyle istotne, że Imperator obecnie cierpi na realiozę, co może jeszcze pewien czas potrwać, więc przydałoby się, żeby istniał jakikolwiek organ władzy centralnej. 

Czy ktoś chciałby objąć tę funkcję?

W czasie wcześniejszym obrad Keisarnodu, Imperator zaproponował moją kandydaturę. Moje podejście do objęcia tej funkcji jest takie, że mogę ją objąć, ale nie muszę. Jeśli nie będzie innych chętnych i wyrazicie wolę, żebym był Chengxiangiem, jestem do dyspozycji.

Prezentować swojej kandydatury chyba nie muszę, znacie mnie od wiele lat. O ile z moją produktywną aktywnością bywa różnie (ostatnio to z reguły niezbyt dobrze), to jestem codziennie obecny na forum i discordzie, na bieżąco odpowiadam na wiadomości... Nie obiecuję więc jakichś zmian w działaniu Imperium, bo te zależą od czasu i chęci ogółu Obywateli, natomiast bardzo wysoce prawdopodobne jest, że w dalszym ciągu będę obecny i nie będzie żadnych problemów z kontaktem ze mną. Za priorytet swojej kadencji uznałbym dalsze utrzymywanie dobrych relacji z Federacją Nordacką (ostatnio regularność kontaktów międzyrządowych mocno osłabła), a także nawiązanie relacji z Brodrią Iwana Pietrowa. 

Jeżeli macie do mnie jakieś pytania, to chętnie odpowiem. 

Proponuję, żeby kandydatury na Chengxianga składać do soboty. W niedzielę zaczęlibyśmy głosowanie.

@Obywatel Nan Di

• Lubię to 2

Opublikowano

Nie wiem, co oznacza ta cisza. W każdym razie, czas przejść do głosowania. Biorąc pod uwagę niską aktywność w Nan Di, głosowanie potrwa cały tydzień, do przyszłej niedzieli, godz. 20:00.

Można głosować za lub przeciw kandydaturze Andrzeja Ordyńskiego, a także dopisywać swoich kandydatów.

Głosuję ZA. 

@Obywatel Nan Di

• Lubię to 2

Gratuluję wygranej, Biały Chanie! 🙂 😉

Nasz los jest we właściwych rękach! :))

P.S Ale mnie wkurzają te oznaczenia przez II FN w ich postach, drodzy panowie! Ja nic do ich spraw nie mam i wiedzieć o nich nie chcę XD

Nan Di/New Horde First! XDDD

• Kocham to! 1

Opublikowano
  •   Zaimki: nijakie

•   Zaimki: nijakie
    4 minuty temu, Reza I Pahlavi napisał:

Ale mnie wkurzają te oznaczenia przez II FN w ich postach, drodzy panowie! Ja nic do ich spraw nie mam i wiedzieć o nich nie chcę XD

Jest Pan obywatelem Federacji. Jeśli nie chce Pan nim być - to sugeruję zrzec się obywatelstwa.