Bolesław Kirianóo von Hohenburg 894 Opublikowano 16 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia W dniu dzisiejszym Związek Winkulijski oficjalnie ratyfikował umowę z II Federacją Nordacką i przystąpił do nordackiej infrastruktury informatycznej, w tym do forum. Witamy kolegów zza (głównie) wschodniej granicy! 4 Cytuj Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 126 Opublikowano 16 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Uważajcie na SOKN - ich motto to WYBIĆ NOWYCH! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 574 Opublikowano 16 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Witamy kulegów z Winkulii! 😄 Dla informacji powiem, że dodałem w naszych systemach wasze państwo oraz stolicę. Czekamy na waszego admina w NKI 😉 1 Cytuj Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erik Otton von Hohenburg 59 Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Witamy sąsiadów z FN 🙂 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 329 Opublikowano 16 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Czołem, Winkulijczycy! Mamy nadzieję, że chwilę tu przy nas zostaniecie! Cytuj NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Kardacz 74 Opublikowano 17 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 8 godzin temu, Waksman napisał: Witamy kulegów z Winkulii! 😄 Dla informacji powiem, że dodałem w naszych systemach wasze państwo oraz stolicę. Czekamy na waszego admina w NKI 😉 Bardzo dziękujemy. Od razu proszę o zaktualizowanie herbu Kanugardu. Od lipca 2024 roku obowiązuje nowy Poza tym witam wszystkich bardzo serdecznie. Zmiany w Winkulii przekonały mnie do powrotu z urlopu. Winkulia potrzebuje obecnie wszystkich rąk na pokładzie, aby sprostać nowemu wyzwaniu, jakim jest przeniesienie się na forum II Federacji. Być może jak w przeszłości popiszemy się wysoką kreatywnością i aktywnością. Oby tak się stało! 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Żmigrodzki 66 Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Siemanko Efeńczycy, zobaczycie, że dopiero teraz będziecie się nieźle bawili 😉 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 226 Opublikowano 17 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia No to czekamy aż Ksiądz @Mateusz Żmigrodzki rozpocznie imprezę! Auu! 😄 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert Fryderyk de Espada 1 205 Opublikowano 17 Sierpnia NIO: 2908210003 NIO: 2908210003 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Waszmościowie niech od razu zastanowią jaki ma być ich symbol przy randze na forum, najprościej byłoby wybrać godło państwa ale to już od was zależy. Cytuj AFdeEspada@nordnet.fn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus Wettin 153 Opublikowano 20 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Oooo, Winkulia w FN, ale świetnie! Niech się Wam darzy! 😄 1 Cytuj (-) Maarik Vettari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfred Fabian von Tehen-Dżek 54 Opublikowano 20 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Siema, miło, że zadbaliście o dobre i funkcjonalne forum. To kiedy Muratyka i Kiriania zabierają swoje zabawki i wychodzą z naszego forum? xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Kardacz 74 Opublikowano 20 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Nasza obecność wymaga wprowadzenia kilku zmian na forum. Przede wszystkim należy utworzyć odpowiednią rangę, stworzyć miejsce w dzienniku praw, wkleić wszystkie akty itp. Wystosowałem pismo do szefa NKI z prośbą o nadanie mi uprawnień administratorskich, abym mógł zrealizować część zadań. Niestety nie uzyskałem odpowiedzi. Czy możemy liczyć, że ktoś z @Pracownik NKI nam pomoże? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 574 Opublikowano 20 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia Godzinę temu, Artur Kardacz napisał: Nasza obecność wymaga wprowadzenia kilku zmian na forum. Przede wszystkim należy utworzyć odpowiednią rangę, stworzyć miejsce w dzienniku praw, wkleić wszystkie akty itp. Wystosowałem pismo do szefa NKI z prośbą o nadanie mi uprawnień administratorskich, abym mógł zrealizować część zadań. Niestety nie uzyskałem odpowiedzi. Czy możemy liczyć, że ktoś z @Pracownik NKI nam pomoże? Proszę wybaczyć za zwłokę, uprawnienia zostały nadane, witamy w NKI 😉 1 1 Cytuj Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Kardacz 74 Opublikowano 21 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia Świetnie! Bardzo dziękuję. Do tej pory stworzyłem rangę i przypisałem do niej wszystkich obywateli. JE Waksman zrobił dla niej ikonę, za co również dziękuję. Lekko przerobiłem forum i dodałem pierwsze opisy do działów. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi