• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Wow 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

W dniu dzisiejszym Związek Winkulijski oficjalnie ratyfikował umowę z II Federacją Nordacką i przystąpił do nordackiej infrastruktury informatycznej, w tym do forum. Witamy kolegów zza (głównie) wschodniej granicy!

• Lubię to 4

99792411588297495.png

Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan
    w Winkulii jako Mikołaj III

Użytkownik StemplaObywatel KirianiiWierny Przenajświętszego Kościoła KiryjskiegoAntykomunista

"Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"

Opublikowano

• NIO: 2709210001

Witamy kulegów z Winkulii! 😄

Dla informacji powiem, że dodałem w naszych systemach wasze państwo oraz stolicę. Czekamy na waszego admina w NKI 😉

• Kocham to! 1

SYoeTe3.png 100505667931999071.png
    Kaspar Venir Waksman-Dëter
    Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji
    były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego

Muratyka1.png Kalkilista.png

Opublikowano

8 godzin temu, Waksman napisał:

Witamy kulegów z Winkulii! 😄

Dla informacji powiem, że dodałem w naszych systemach wasze państwo oraz stolicę. Czekamy na waszego admina w NKI 😉

Bardzo dziękujemy. Od razu proszę o zaktualizowanie herbu Kanugardu. Od lipca 2024 roku obowiązuje nowy 101005704499824056.svg

Poza tym witam wszystkich bardzo serdecznie. Zmiany w Winkulii przekonały mnie do powrotu z urlopu. Winkulia potrzebuje obecnie wszystkich rąk na pokładzie, aby sprostać nowemu wyzwaniu, jakim jest przeniesienie się na forum II Federacji. Być może jak w przeszłości popiszemy się wysoką kreatywnością i aktywnością. Oby tak się stało!

• Lubię to 2
    • Kocham to! 3

Opublikowano
  • NIO: 2908210003

• NIO: 2908210003

Waszmościowie niech od razu zastanowią jaki ma być ich symbol przy randze na forum, najprościej byłoby wybrać godło państwa ale to już od was zależy. 

8eb9053500921dd86408d26eec6ac359.png

d163f8cdb3f91e7d14a03435118e2fd2.png.86fdf0557357fae59b90edaf1f1fd87c.png1141.png99527777916552134.png.36d8ca78e1684f2c1fe18307c76c620e.png

AFdeEspada@nordnet.fn

Opublikowano

Nasza obecność wymaga wprowadzenia kilku zmian na forum. Przede wszystkim należy utworzyć odpowiednią rangę, stworzyć miejsce w dzienniku praw, wkleić wszystkie akty itp. Wystosowałem pismo do szefa NKI z prośbą o nadanie mi uprawnień administratorskich, abym mógł zrealizować część zadań. Niestety nie uzyskałem odpowiedzi. Czy możemy liczyć, że ktoś z @Pracownik NKI nam pomoże?

• Lubię to 1

Opublikowano

Godzinę temu, Artur Kardacz napisał:

Nasza obecność wymaga wprowadzenia kilku zmian na forum. Przede wszystkim należy utworzyć odpowiednią rangę, stworzyć miejsce w dzienniku praw, wkleić wszystkie akty itp. Wystosowałem pismo do szefa NKI z prośbą o nadanie mi uprawnień administratorskich, abym mógł zrealizować część zadań. Niestety nie uzyskałem odpowiedzi. Czy możemy liczyć, że ktoś z @Pracownik NKI nam pomoże?

Proszę wybaczyć za zwłokę, uprawnienia zostały nadane, witamy w NKI 😉

• Lubię to 1
    • Kocham to! 1

SYoeTe3.png 100505667931999071.png
    Kaspar Venir Waksman-Dëter
    Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji
    były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego

Muratyka1.png Kalkilista.png

Opublikowano

Świetnie! Bardzo dziękuję. Do tej pory stworzyłem rangę i przypisałem do niej wszystkich obywateli. JE Waksman zrobił dla niej ikonę, za co również dziękuję. Lekko przerobiłem forum i dodałem pierwsze opisy do działów. 

• Lubię to 1
    • Kocham to! 2

Gość
    Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Udostępnij