Skocz do zawartości
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt
  • advertisement_alt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nordackie Konsorcjum Informatyczne informuje o zrealizowaniu zamówienia złożonego przez Ministerstwo Kultury i Nauki oraz Obywatela Andrzeja Płatonowicza-Ordyńskiego.

Biblioteka Wszechnordacka jest już dostępna do edytowania, pisania artykułów, wgrywania plików: audio, wideo, obrazków, pdfów, tworzenia kategorii, kategoryzowania źródeł i artykułów. 

Szukamy osób chętnych do zostania moderatorami i administratorami Biblioteki. Proszę zgłaszać się w tym wątku.

@Obywatel Federacji

Edytowane przez Kamiljan de Harlin
  • Lubię to 3

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

Zgłaszam się na woźnego

Opublikowano
13 godzin temu, Damiano Robingren napisał:

Jako obecny administrator Micropedii oraz redaktor polskojęzycznej wikipedii chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na stanowisko administratora Biblioteki Wszechnordackiej.

Założ sobie skarbie konto, to ja ci dam tego admina. Wiem, że jesteś kompetentny B)

@Andrzej Ordyński Uniwersytet ma prawo nominacji jednego administratora jako jej właściciel, tak się umówmy 😉

Opublikowano
W dniu 16.08.2025 o 15:23, Waksman napisał:

Założ sobie skarbie konto, to ja ci dam tego admina. Wiem, że jesteś kompetentny B)

Konto już założyłem

Opublikowano
W dniu 16.08.2025 o 15:23, Waksman napisał:

@Andrzej Ordyński Uniwersytet ma prawo nominacji jednego administratora jako jej właściciel, tak się umówmy 😉

To ja bym chciał zostać administratorem. 

/-/ prof. Andrzej Płatonowicz Ordyński

Premier II Federacji Nordackiej

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja nie mogę robić artykułuw...

Opublikowano

Zgłosił się Pan na woźnego, więc uprawnień edytorskich nie przyznano.

Opublikowano (edytowane)

Woźny to określenie na moderatora. Proszę nadać mi uprawnienia.

Edytowane przez Burek
Opublikowano

Nie wiem jak to zrobić, nie ogarnąłem jeszcze działania tej strony. Może ktoś inny pomoże. Jakby co to Nordacki Uniwersytet Państwowy popiera kandydaturę na moderatora. 

Opublikowano

No i co w  końcu?

Opublikowano

Trzeba złożyć wniosek do NKI. Formalny, bo Waksman udaje, że nie widzi wniosków nieformalnych. 

Opublikowano
2 minuty temu, Andrzej Ordyński napisał:

Trzeba złożyć wniosek do NKI. Formalny, bo Waksman udaje, że nie widzi wniosków nieformalnych. 

Nie czytam wszystkich wątków, bo czasem nie mam na to czasu, a czasem mnie coś nie interere. Taki ping - @Waksman pomaga, także zamiast pierdolić polecam pingować 🙂

@Burek uprawnienia nadane.