Kamiljan de Harlin 788 Opublikowano 15 Sierpnia Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia (edytowane) Nordackie Konsorcjum Informatyczne informuje o zrealizowaniu zamówienia złożonego przez Ministerstwo Kultury i Nauki oraz Obywatela Andrzeja Płatonowicza-Ordyńskiego. Biblioteka Wszechnordacka jest już dostępna do edytowania, pisania artykułów, wgrywania plików: audio, wideo, obrazków, pdfów, tworzenia kategorii, kategoryzowania źródeł i artykułów. Szukamy osób chętnych do zostania moderatorami i administratorami Biblioteki. Proszę zgłaszać się w tym wątku. @Obywatel Federacji Edytowane 15 Sierpnia przez Kamiljan de Harlin 3 Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 15 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia Zgłaszam się na woźnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Robingren 140 Opublikowano 16 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia (edytowane) Jako obecny administrator Micropedii oraz redaktor polskojęzycznej wikipedii chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na stanowisko administratora Biblioteki Wszechnordackiej. Edytowane 16 Sierpnia przez Damiano Robingren 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 574 Opublikowano 16 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 13 godzin temu, Damiano Robingren napisał: Jako obecny administrator Micropedii oraz redaktor polskojęzycznej wikipedii chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na stanowisko administratora Biblioteki Wszechnordackiej. Założ sobie skarbie konto, to ja ci dam tego admina. Wiem, że jesteś kompetentny B) @Andrzej Ordyński Uniwersytet ma prawo nominacji jednego administratora jako jej właściciel, tak się umówmy 😉 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Robingren 140 Opublikowano 17 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia W dniu 16.08.2025 o 15:23, Waksman napisał: Założ sobie skarbie konto, to ja ci dam tego admina. Wiem, że jesteś kompetentny B) Konto już założyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 574 Opublikowano 17 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2 godziny temu, Damiano Robingren napisał: Konto już założyłem Poszło. Miłego adminowania 😄 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 462 Opublikowano 20 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia W dniu 16.08.2025 o 15:23, Waksman napisał: @Andrzej Ordyński Uniwersytet ma prawo nominacji jednego administratora jako jej właściciel, tak się umówmy 😉 To ja bym chciał zostać administratorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 574 Opublikowano 20 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 4 godziny temu, Andrzej Ordyński napisał: To ja bym chciał zostać administratorem. Uprawnienia nadane 😉 Jak coś proszę wołać. 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 30 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia Ja nie mogę robić artykułuw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 462 Opublikowano 30 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia Zgłosił się Pan na woźnego, więc uprawnień edytorskich nie przyznano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 30 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia (edytowane) Woźny to określenie na moderatora. Proszę nadać mi uprawnienia. Edytowane 30 Sierpnia przez Burek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 462 Opublikowano 30 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia Nie wiem jak to zrobić, nie ogarnąłem jeszcze działania tej strony. Może ktoś inny pomoże. Jakby co to Nordacki Uniwersytet Państwowy popiera kandydaturę na moderatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 30 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia Partia Kalkilistów i Moderatorów? Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 3 Września Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 3 Września No i co w końcu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 462 Opublikowano 3 Września Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 3 Września Trzeba złożyć wniosek do NKI. Formalny, bo Waksman udaje, że nie widzi wniosków nieformalnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 574 Opublikowano 3 Września Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2 minuty temu, Andrzej Ordyński napisał: Trzeba złożyć wniosek do NKI. Formalny, bo Waksman udaje, że nie widzi wniosków nieformalnych. Nie czytam wszystkich wątków, bo czasem nie mam na to czasu, a czasem mnie coś nie interere. Taki ping - @Waksman pomaga, także zamiast pierdolić polecam pingować 🙂 @Burek uprawnienia nadane. 1 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi