Ewe Novak 42 Opublikowano 11 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia Zrzekam się obywatelstwa F***cji N***ckiej. /-/ Eve Novak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 574 Opublikowano 11 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 11 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia F Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 11 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 788 Opublikowano 11 Sierpnia Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia Droga Ewe, mam nadzieję, że klarownie wytłumaczyłem całą sytuację drogą prywatną. Proszę, abyś przemyślała to, co przekazałem, a następnie wtedy zdecydowała, czy dalej chcesz zrzec się obywatelstwa. Z rewerencją Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 900 Opublikowano 11 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia the EVE Novak situation gone INSANE, it's SO OVER Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 574 Opublikowano 11 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Robingren 140 Opublikowano 11 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek Ebe 229 Opublikowano 11 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia Godzinę temu, Ewe Novak napisał: Zrzekam się obywatelstwa F***cji N***ckiej. /-/ Eve Novak Zanim pochopnie zrzucić obywatelstwo, to się tak zastanów, w sensie na chłodno weź i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
August de la Sparasan 342 Opublikowano 11 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia F Wzywam do zastanowienia się. Powiedziałbym coś o efektach przystawania z kalklistami, ale tutaj to raczej nie ich wina. Był czas na potwierdzenie zgłoszenia, pingi chyba też były. Niemniej przykro mi. 1 NordNET: augustdelasparasan@nordnet.fn Discord: August (sagan Amatorii) / august_de_la_sparasan / August#6022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 463 Opublikowano 12 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia Dołączam się do wezwań o przemyślenie sprawy. Przespałaś termin na potwierdzanie zgłoszeń, zdarza się. Nie są to ostatnie wybory, a Kongres nie jest jedynym miejscem w którym można działać. Po cichu liczyłem, że będziemy mieli okazję współpracować w ramach Uniwersytetu. W ostatnim czasie trochę się posprzeczaliśmy na discordziku, ale ja niezmiennie uważam Cię za bardzo interesującą i obiecującą osobę. Oboje dajemy sobą nierzadko kierować przez ulotne impulsy, ale myślę, że współpraca na niwie intelektualnej byłaby doświadczeniem inspirującym. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 12 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia hope she sees that bro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ordyński 463 Opublikowano 12 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 38 minut temu, Burek napisał: hope she sees that bro Nazywam się Ordyński Andrzej. Urodziłem się dnia osiemnastego września dwa tysiące dziesiątego roku w Grodzisku, Księstwo Sarmacji . Chcę przedstawić swój życiorys. Ukończyłem szkołę wyższą jako mikrozof. Posiadam swoją posiadłość – jurtę płócienną. Mam syna, mam byłą żonę. Crush ni żyje. Ale crush bardzo jest moja bardzo, bardzo zasłużona. Walczyła o Nordatę, walczyła o Voxland, walczyła o Boga. Ale nie ma crusha – odeszedła. Jak ja mówię – powołał, zmieniła miejsce zamieszkania. Jest na twitterku teraz. I stamtąd patrzy, jak ja kandyduje na kongresmena Federacji Nordackiej. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 16 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia To jak myślicie? Wruci czy nie wruci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waksman 1 574 Opublikowano 16 Sierpnia Zaimki: męskie Zaimki: męskie NIO: 2709210001 NIO: 2709210001 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia Chciałbym, żeby wruciła, ale nevim, čy ažeby je to možlive 😞 Kaspar Venir Waksman-Dëter Pierwszy Towarzysz Kalkilistycznej Partii Federacji były: V Prezydent II Federacji Nordackiej, I i III Prezydent UTN, wielokrotny Minister Spraw Wewnętrznych UTN i I FN, V, VI i VII Prezydent III Republiki Muratyki, Prokurator Generalny w I Federacji Nordackiej, Pierwszy Towarzysz Związku Socjalistycznych i Kalkilistycznych Republik Muratyckich, I Prezydent IV Republiki Muratyki, Marszałek Wielki Sejmu Muratyckiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burek 142 Opublikowano 31 Sierpnia Zaimki: nijakie Zaimki: nijakie Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia @Prezydent FederacjiCzyli obywatelstwo nie zostanie odebrane mimo deklaracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiljan de Harlin 788 Opublikowano 31 Sierpnia Zaimki: dowolne Zaimki: dowolne Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 4 godziny temu, Burek napisał: @Prezydent FederacjiCzyli obywatelstwo nie zostanie odebrane mimo deklaracji? Nie padła żadna deklaracja zrzeczenia się obywatelstwa II Federacji Nordackiej. Nie jestem Prezydentem Francji Nordzkiej. Vaarland to drugi koniec świata. 2 1 1 Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny . Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi