Ewe Novak 57 Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Opublikowano 3 Sierpnia 2025 Wyrażam tutej chęć zostania Głównodowodzącym Straży Krucjaty Monarchii Kiryjskiej, jako że interesuje się organizacją wojsk Monarchii. Proszę o pozwolenie mi na wszystkie kompetencje mu przysługujące, w tym: -Organizację Straży Krucjaty -Uzbrojenie -Wydawanie rozkazów -Pełnomocnictwo w komunikacji z SIłami Zjednoczonymi (chodzi o np. pisanie wniosków o powiększenie możliwości Straży do nich) /-/ Ewe Novak Cytuj
Bolesław Kirianóo von Hohenburg 1 795 Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Opublikowano 4 Sierpnia 2025 Informuję, iż wniosek został rozpatrzony pozytywnie: https://nordata.org/dp/akt.php?id=147 Cytuj Bolesław Kirianóo von Hohenburg de la Sparasan w Winkulii jako Mikołaj III "Gdy gardzisz mszą i pierogiem: Idźże sobie z Panem Bogiem! A kto prośby nie posłucha: W imię Ojca, Syna, Ducha!"
Kamiljan de Harlin 1 369 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Opublikowano 28 Sierpnia 2025 Jak postępują prace nad rozbudową zasobów uzbrojenia oraz rekrutacją nowych zawodowych żołnierzy? Cytuj Arcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.
Rekomendowane odpowiedzi