Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IVRepublikaGodło3.png

Szanowni państwo,

Na podstawie Uchwały p.o Przewodniczącego CKW z dnia 26 lipca 2025 roku ws. ustalenia terminu wyborów prezydenckich niniejszym informuję, że otwieram zgłoszenia dla kandydatów na VI Prezydenta IV Republiki Muratyki. Zgodnie z uchwałą czynne prawo wyborcze posiada każdy @Obywatel Federacji. Zgłoszenia potrwają do dnia 2 sierpnia 2025 roku. Gorąco zachęcam do udziału w wyborach!

Opublikowano

Zgłaszam swoją kandydaturę z ramienia Nordackiej Partii Regionów.

• Haha 1
  • Wow 1

Peetri Romanaav
Jego Najjaśniejsza Imperatorska Mość, Imperator Nan Di, Imperator Brodrii, Pan rzeczy widzialnych i niewidzialnych.

p.romanoff@meil.nan

Opublikowano

Zgłaszam @Pavel van der Gibson! To najlepszy kandydat na te trudne czasy. 

• Wow 1

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano
17 godzin temu, Kamiljan de Harlin napisał:

Zgłaszam @Pavel van der Gibson! To najlepszy kandydat na te trudne czasy. 

31 minut temu, Pavel van der Gibson napisał:

Sama prawda xd

W ramach wdzięczności, zgłaszam kandydaturę @Kamiljan de Harlin 

No jak panowie potwierdzą chęć kandydowania to zaraz wpiszemy na listę. Ale to byłby hit, jakby do pierwszych wyborów prezydenckich w Muratyce od ponad roku zgłosiło się więcej kandydatów, niż do jakichkolwiek wyborów prezydenckich w historii II FN XD

Trzeba utrzymać ten szum wokół naszego systemu wyborczego, może nam przysłużyć 😄

Opublikowano
W dniu 30.07.2025 o 08:22, Pavel van der Gibson napisał:

W ramach wdzięczności, zgłaszam kandydaturę @Kamiljan de Harlin 

Niestety muszę odrzucić tę ofertę. Jako Prezydent Federacji chcę uniknąć potencjalnego konfliktu ról, który mógłby wyniknąć z pełnienia urzędów samorządowych i za granicą. 

• Lubię to 2

15173543_Symbole_b3Fstw.png.e11e872a1d6dc8abb4a2b65b8439dc0b.pngArcydemon wojny, Khorne, wybuchł tak wielkim gniewem na moje proroctwa, że sama jego aura wściekłości wgniotła mnie z impetem w ziemię. Siła uderzenia była tak potężna, że przebiłem się na samo dno lądolodu, na którym stoi stolica Imperium Chaosu. Odnalazłem się wówczas w lochach Khorna, gdzie orędownicy pokoju, spokoju i przyjaźni byli doprowadzani do obłędu niewyobrażalnymi torturami. Widziałem cele więzienne zbudowane z czystej energii nienawiści, w których wszystkie kąty miały więcej niż 180 stopni, a i tak tworzyły jakimś cudem zamkniętą przestrzeń. Samo patrzenie na te oszalałe struktury wywoływało we mnie niewyobrażalne cierpienie, nie wspominając o rzeczach, którym poddawani byli osadzeni - na samo ich wspomnienie skręcam się z bólu.

antipixel_fuckai.png.2234e8406de189745750e93caba1159e.png

Opublikowano

Zgłoszenia zakończyły się wczoraj. Lista kandydatów zarejestrowanych w VI Wyborach na Prezydenta IV Republiki Muratyki:

Cytat
  1. WAKSMAN-DËTER Kaspar Venir (Kalkilistyczna Partia Federacji) - @Waksman
  2. ROMANAAV Peetri (Nordacka Partia Regionów) - @Peetri Romanaav
  3. DE ESPADA Albert Fryderyk (niezrzeszony) - @Albert Fryderyk de Espada