• Lubię to 1
  • Kocham to! 4
  • Wow 1
Skocz do zawartości
  • Dodaj nową pozycję...

Temat związany z wyścigami torowymi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  •   Zaimki: męskie

Dzień Dobry. Chciałbym powiedzieć, że ostatnio myślałem nad wyścigami w Muratyce i Koribii. Jednak by odbył się jakikolwiek wyścig torowy, to musiałby taki tor powstać. Jako że już istnieje samochód, którym można się ścigać, to proponuje wybudowanie pierwszego w historii Muratyki i Koribii toru wyścigowego. Proponuje stworzyć taki tor wyścigowy w mieście Nowogród, który ma blisko zarówno do stolicy Koribii, jak i do stolicy Muratyki. Co sądzicie o takiej propozycji?

Opublikowano
  • NIO: 2908210003

• NIO: 2908210003

W naszych realiach chyba znacznie popularniejsze są rajdy terenowe jak RMAW gdzie z oczywistych względów właściwe tory wyścigowe nie są koniecznością. 

Z drugiej strony w Edelweiss powstał już jedne tor wykorzystany i tak przy okazji rajdu Szarotki więc można by się zastanowić nad podobnym projektem u nas tym bardziej iż chciałbym w najbliższym czasie zorganizować kolejny rajd u nas.

Edytowane przez Albert Fryderyk de Espada
    • Lubię to 1

8eb9053500921dd86408d26eec6ac359.png

d163f8cdb3f91e7d14a03435118e2fd2.png.86fdf0557357fae59b90edaf1f1fd87c.png1141.png99527777916552134.png.36d8ca78e1684f2c1fe18307c76c620e.png

AFdeEspada@nordnet.fn

Opublikowano

Wiesz rajdy terenowe jak RMAW to jedno i jak najbardziej wszelkie rodzaje wyścigów popieram, tylko mi chodzi o to że jest brak wyścigów torowych, a to też bardzo ciekawy aspekt. No ja mówię, jakby było chociaż małe zainteresowanie, to można zrobić taki tor wyścigowy. Pytanie czy było by tym zainteresowanie? @Obywatel Federacji

Opublikowano

Dobra, to żeby nie robić kolejnego wątku, to napiszę tutaj. Mianowicie po prostu chcę zrobić wyścigi torowe. Ponadto rozszerzyć je i odbywały by się i u nas i w Edelweiss. Grę mam sprawdzoną i działa. OBS też, także tutaj problemu nie ma. Na discordzie jak pytałem to ktoś był zainteresowany, więc liczę że pod tym moim postem też się jednak wypowiecie czy robić coś takiego. @Obywatel Federacji

Opublikowano
  •   Zaimki: dowolne

•   Zaimki: dowolne

Zgłaszam się z Sparasańskiej Drużyny Pościgowej.

• Lubię to 1
    • Kocham to! 1

Jeno Cesarska Mość Kamiljan I z łaski Jahwe Cesarz Insulii, Cesarz Learvén, Cesarz Nordaty Północnej, Król Ardemii, Król Voxlandu, Król Winkulii Brodryjskiej, Arcyksiążę Hergamu i Alorku, Książę Bantu, Wielki Protektor Lotryganii, Hrabia-Rodzic Doctriny .

Mer Gaudium, były Prezydent Buletarku, b. Wiceprezydent Socjalistycznej Republiki Volkianu,b. zarządca Kościoła Antywirtualnego, b. Dowódca Volkiańskiej Armii Ludowej, b. Prezydent Federacji Nordackiej, b. Marszałek Parlamentu Federacji Nordackiej, Przewrotowiec Lipcowy, Lojalista Sierpniowy, unijczyk sercem.

101005704499822879.png